fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Οι fashion approved επιλογές για να φορέσετε τα cardigans

Δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε


Οι fashion approved επιλογές για να φορέσετε τα cardigans

Οι ζακέτες κατείχαν διαχρονικά μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Τα τελευταία χρόνια, τα άνετα και ευέλικτα cardigans, τα οποία αποτελούσαν σήμα-κατατεθέν των γιαγιάδων μας έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των fashionistas, χάρη στην πρακτικότητα και στην ικανότητά τους να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων αλλά και να συνδυαστούν με πολλά από τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της ντουλάπας σας. Τη φετινή σεζόν επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ με μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να τα φορέσετε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιήστε τα ως πανωφόρι τις πρωινές ώρες που η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή αλλά και μαζί με φορέματα ή πουκάμισα για περισσότερο styling. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα  styling tips για να απογειώσετε τα cardigans σας!

Back to '90s

311133264-1273760750037740-4106476793005958845-n.jpg
Image source: @juliesfi

Η χρυσή δεκαετία των '90s έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον χώρο της μόδας και τους σχεδιαστές τη φετινή σεζόν. Όλο και περισσότερες τάσεις από εκείνην την εποχή κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, χαρίζοντας μας έμπνευση και φρέσκες ιδέες. Μία από τις αγαπημένες μας είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, η midi denim skirts. Ακόμα κι αν έχετε ήδη μία στην γκαρνταρόμπα σας από την εφηβεία σας, μπορείτε αν την φέρετε στο... σήμερα, συνδυάζοντας την μ' ένα cardigan κι ένα ζευγάρι μποτάκια ή knee high boots. Η μαύρη εκδοχή στη φούστα θα σας προσφέρει μια πιο polished αισθητική ακόμα και για πιο formal περιστάσεις.

Preppy style

311366244-490624596288797-1887446165622425265-n.jpg
Image source: @emilisindlev

Το κολεγιακό στιλ έχει επιστρέψει δυναμικά για την fall/winter 2022 collections και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Τα κορίτσια του Instagram το επιλέγουν συχνά για τις day to night εμφανίσεις τους. Χαρακτηρίζεται από ένα πλήθος κομματιών, όπως σακάκια, polo tops, tweeds, γιλέκα, πουκάμισα, mini skrits και φυσικά cardigans. Για να ακολουθείτε τις τάσεις «κατά γράμμα» και να μην είστε ποτέ out of fashion, χρησιμοποιήστε το cardigan σας για να δημιουργήσετε το απόλυτο preppy outfit που πολλές γυναίκες θα θέλουν να μιμηθούν. Εμείς λατρεύουν την επιλογή της Emili Sindlev, η οποία συνδύασε τη ζακέτα της με mini plated skirt σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Casual chic

307132165-1526226301181602-301615776421836785-n.jpg
Image source: @petitemuse_

Τα cardigans είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να δημιουργήσετε το πιο επιτυχημένο casual chic outfit. Κι αυτό γιατί; Γιατί ταιριάζει τέλεια με τα denim pants σας. Οι εναλλακτικές σας για super stylish αποτέλεσμα είναι πολλές. Είτε επιλέξετε ένα loose jean μαζί με cropped cardigan είτε ένα mom jeans με πιο slouchy ζακέτα, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, οι οποίες είναι must και φυσικά μην παραλείψετε τα sneakers σας για το σωστό final touch. 

With dress

abcfb7283589bdb2966802655b1dad93.jpg
Image source: @popsugar

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα φορέματα αποτελούν key-items όλων των εποχών. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα οι midi εκδοχές είναι αυτές που διαλέγουμε πιο συχνά. Αντικαταστήστε το σακάκι σας μ' ένα oversized blazer και φορέστε το πάνω από το dress σας. Προτιμήστε να δώσετε στην ζακέτα σας τον ρόλο του πρωταγωνιστή, επιλέγοντας δυναμικά σχέδια με μοτίβα και έντονες αποχρώσεις και κρατήστε το φόρεμα σας σε πιο ουδέτερους τόνους. Ένα ζευγάρι black boots θα σας προσφέρει την ευελιξία που αναζητάτε.

Trendy look

titlo-eTiXG.jpg

Φυσικά μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από το απόλυτο french girl, Camille Charrière και να συνδυάσετε μία σειρά από τάσεις, παρουσιάζοντας το πιο trendy look της σεζόν. Τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο νομίζετε. «Παντρέψτε» το boxer short σας μαζί με λευκό tank top, cardigan κι ένα ζευγάρι loafers ή knee high boots και είστε έτοιμες. Τις ημέρες με χαμηλότερη θερμοκρασία, το maxi coat σας θα ολοκληρώσει την εικόνα σας.


1

Cashmere cardigan

Max Mara BUY HERE

2

Cardigan

Mexx, notos.gr BUY HERE

3

Cardigan

Polo Ralph Lauren, Apolloniapolitia.gr BUY HERE

4

Cardigan

Armani Exchange, Rodanos BUY HERE

5

Oversized cardigan

ZARA BUY HERE

6

Cardigan

Massimo Dutti BUY HERE