fbpixel

Search icon
Search
Οι 6 beauty κανόνες της Sarah Jessica Parker που μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς
BEAUTY PEOPLE

Οι 6 beauty κανόνες της Sarah Jessica Parker που μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς

Ακολουθήστε όλα όσα ξέρει η βασίλισσα του στιλ


Η Sarah Jessica Parker ανήκει ανάμεσα στις celebrities που αγαπούν να αναδεικνύουν τη φυσική τους επιδερμίδα. Έχοντας μια σαφή στάση απέναντι σε αυτούς που σχολιάζουν την εμφάνισή της κάνει όλα όσα είναι εφικτά για να προωθήσει μια αντιγηραντική ρητορική που έχει να κάνει με την ουσιαστική αποδοχή. Άλλωστε, η ηθοποιός του "...And Just Like That" έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην απογοήτευση της όταν το internet την αποκάλεσε «γενναία» επειδή άφησε τα μαλλιά της γκρι και τις ρυτίδες της ανέγγιχτες. 

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να έχεις σχέση με τη γήρανση, τη ζωή και τον χρόνο που περνάς στη γη», έχει δηλώσει και δεν γίνεται να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Ας γνωρίσουμε τα 6 beauty secrets της!  

sarah-jessica-parker-is-seen-on-location-for-and-just-like-news-photo-1632848954.jpg

Συνολικά υπέροχη λάμψη

Για τη SJP, η λάμψη είναι κάτι εσωτερικό. Μια καθαρή επιδερμίδα στην οποία έχει τοποθετηθεί toner, έχει γίνει απολέπιση και ελαφριά ενυδάτωση μπορεί να έχει τα τέλεια αποτελέσματα. Μάλιστα, η ίδια ποτέ δε χρησιμοποιεί προϊόντα με άρωμα στο δέρμα της και το foundation της έχει πάντα και ενυδατική δράση. Τέλος, έχει βγάλει από τη ρουτίνα της την πούδρα και τοποθετεί λίγο highlighter στα σωστά σημεία καθώς και ρουζ με κρεμώδη υφή.

Make-up look για γυναίκες άνω των 50 ετών

Το μακιγιάζ μιας γυναίκας άνω των 50 περιλαμβάνει τη δημιουργία επιδερμίδας που λάμπει, διορθώνοντας και ενισχύοντας τα φρύδια και τα χείλη. Η τόνωση των ματιών με ψεύτικες βλεφαρίδες που δεν είναι πολύ έντονες, σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να κάνει θαύματα. 

blonde-hair-sarah-jessica-parker.jpg

Περιποίηση του δέρματος

Ένα αποτελεσματικό αλλά απαλό, κρεμώδες καθαριστικό καθώς και τα μικκυλιακά νερά είναι για τη star η καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό του δέρματος. Όσο για τη βραδινή της ρουτίνα, επιλέγει έναν ορό ρετινόλης ακολουθούμενο από μια πλούσια κρέμα που βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και στην ενυδάτωση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας "εκμεταλλεύεται" τα αποτελέσματα της βιταμίνης C και του αγαπημένου της αντηλιακού. 

Μαλλιά on point 

Το less is more είναι το αγαπημένο moto της Parker και αυτό ισχύει ακόμη και για τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της, η οποία περιλαμβάνει πάντα σαμπουάν και conditioner. Αυτό που τα τελειοποιεί, βέβαια, είναι ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι από τον Serge Normant και παρέχουν στα μαλλιά της όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. 

Πάντα ψεκάζει λίγο άρωμα

Όπως ίσως περιμένατε, η SJP—ούσα δημιουργός αρωμάτων—πιστεύει ότι καμία ρουτίνα ομορφιάς δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα χαρακτηριστικό άρωμα. «Η μητέρα μου έκανε οικονομία και αγόραζε άρωμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», έχει αναφέρει η Sarah Jessica και συνεχίζει λέγοντας: «Από νωρίς το συνέδεσα με τις ιδιαίτερες βραδινές εξόδους της μητέρας μου. Το τελευταίο πράγμα που θα έκανε ήταν να ψεκαστεί και αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα σε αυτό τον κόσμο. Αγαπώ τα αρώματα λόγω των γυναικών που είχαν επιρροή στη ζωή μου». Φυσικά, η SJP επιλέγει συχνά ένα από τα δικά της αρώματα, όπως το Born Lovely.

sarah-jessica-parker-filmando-just-like-that-hXyYr.jpg

Έξτρα προσοχή στα μάτια

Υπάρχουν αμέτρητες εμβληματικές fashion στιγμές της Sarah Jessica και ένα χαρακτηριστικό με το οποίο -πάντα- τις συνδυάζει είναι ένα υπέροχο smokey eye. Το smokey eye makeup look είναι η υπογραφή της και το επέλεγε πολύ πριν γίνει trend. Έτσι, επειδή η περιοχή των ματιών της τραβάει την προσοχή, γνωρίζει ότι πρέπει να αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της και να διατηρεί τη συνολική της επιδερμίδα νεανική. Λόγω λοιπόν της λεπτότητας του δέρματος η extra απαιτούμενη προσπάθεια είναι δεδομένη. Για αυτό το λόγο πάντα πριν εφαρμόσει το μακιγιάζ, τοποθετεί έναν ορό ματιών που εστιάζει στην αποκατάσταση των βλαβών και στην πρόληψη νέων σημαδιών γήρανσης.