fbpixel

Search icon
Search
11 αρώματα για να μπείτε instantly σε φθινοπωρινό mood
EDITORS' CHOICE

11 αρώματα για να μπείτε instantly σε φθινοπωρινό mood

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δικιά σας προσωπικότητα


Μην παρερμηνεύετε τους τίτλους. Σας προτρέπουμε να βρείτε τα top φθινοπωρινά αρώματα όχι γιατί δεν αγαπάμε το καλοκαίρι αλλά γιατί έφτασε η στιγμή να κάνουμε embrace στην πιο χαλαρή, και πιο οργανωμένη εποχή του χρόνου, που δεν είναι άλλη από το φθινόπωρο. Μαζί του έρχονται νέες τάσεις, μυρωδιές που είναι πιο αισθησιακές και φυσικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο mood στη στιγμή. Ανανεωθείτε επιλέγοντας πιο κρεμώδη, πιο spicy, και ανεπαίσθητα πιο βαριά αρώματα, όπως είναι απαραίτητο. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τα δικά μας αγαπημένα και σας τα παρουσιάζουμε. 

Δείτε αυτά τα αρώματα σαν μια ευκαιρία για επιπλέον διασκέδαση. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με μυρωδιές που σας εκφράζουν, ψεκάστε τα στα ρούχα σας και επιλέξτε κάθε μέρα να γίνεστε η πιο έντονη και εκφραστική εκδοχή του εαυτού σας μέσα από αυτά. Το παιχνίδι των αρωμάτων ξεκινά!  

The perfumes!
molton-brown.jpg

Rose Dunes, Molton Brown BUY ME

Αυτό το άρωμα αποτυπώνει απόλυτα το μυστηριώδες πνεύμα μιας ερήμου, που λάμπει μέσα από το συνδυασμό του τριαντάφυλλου και των έντονων μπαχαρικών. Τυλίγεται μέσα σε μία πολύτιμη και γήινη βάση από κεχριμπάρι και με την πολυπλοκότητα, που το χαρακτηρίζει, η έντονα μυστικιστική του φύση, καταλήγει να χαρίζει μια αξέχαστη απολαυστική αρωματική εμπειρία.

perfume-seductive-pepper.png

Seductive Pepper, Zoniou BUY ME

Ένα tango ανάμεσα στη ζεστή και την spicy πλευρά της ζωής συμβαίνει στο μπουκάλι του Seductive Pepper. Το πιπέρι διαπερνά τις φρουτένιες αρωματικές στιβάδες και παρασύρει το λεμόνι, το πορτοκάλι, το τζίντζερ και τη μέντα σε έναν στροβιλισμό. TRÈS αποπλανητικό, TRÈS συναρπαστικό!

20.webp

My Way, Armani, Attica BUY ME

Το My Way είναι το άρωμα των εμπειριών και συναναστροφών μίας αυθεντικής γυναίκας με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση αναζήτησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ζήσει ουσιαστικές συναντήσεις σε όλο τον κόσμο.

idole-leau-de-parfum-nectar.webp

Idôle L'Eau De Parfum Nectar, Lancome, Hondos Center BUY ME

Ένα πρωτόγνωρο άρωμα που λειτουργεί ως εθισμός στην αλλαγή. Ένα ασυμβίβαστο Νέκταρ που έρχεται να σαρώσει το παρελθόν. Είναι αναζωογονητικά λουλουδάτο χάρη στο Τριαντάφυλλο Soufflé, αλλά και χάρη στη νεο-γκουρμέ συμφωνία Ποπ Κορν. Και, φυσικά, το άρωμα στηρίζει την αλληλεγγύη και τη βιωσιμότητα χάρη στο Τριαντάφυλλο από την Isparta και τη Βανίλια Bourbon. Ένα Eau de Parfum που αμέσως δημιουργεί μια έκρηξη εθισμού.

dior.webp

J’adore, Dior, Sephora BUY ME

Ο Dior δίνει νέα διάσταση στο J’adore, το εμβληματικό του γυναικείο άρωμα από το 1999, με μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου. Το J’adore Parfum d’eau απελευθερώνει άμεσα μια δροσερή λουλουδάτη αίσθηση: μια αισθησιακή και αυθόρμητη έκρηξη λουλουδιών που φωτίζεται από ένα νέο απαλό φως.

shiseido.webp

Ginza Murasaki, Shiseido, Hondos Center BUY ME

Tο άρωμα της Shiseido, που εντείνει τις πιο ζωντανές και δυνατές πλευρές της γυναικείας θηλυκότητας με το πλούσιο Murasaki μωβ χρώμα του. Ένα floral μπουκέτο σμιλεμένο από ξύλα, γεμάτο εντάσεις και μυστήριο, όπως το υπνωτικό χρώμα του αρώματος του.

paradoxe.webp

Paradoxe, Prada, Attica BUY ME

«Ποτέ η ίδια, πάντα ο εαυτός μου.» Οι νέες γενιές είναι μακράν οι πιο παράδοξες γενιές στην ιστορία. Ακριβώς όπως αυτές, το Paradoxe, το νέο άρωμα με την υπογραφή της PRADA, προσκαλεί τις γυναίκες να τολμήσουν να εξερευνήσουν τις πολλαπλές διαστάσεις τους, μένοντας πάντα πιστές στον εαυτό τους.

01-uADjh.webp

Confidential Amethyst Haze, Carolina Herrera, Attica BUY ME

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, χάρη στην ευχαρίστηση που προκαλεί το Amethyst Haze, ένα βαθύ και μεθυστικό άρωμα εμπνευσμένο από τον πολύτιμο λίθο του αμέθυστου. Αυτό το αρωματικό αφιέρωμα στους αμέθυστους λίθους διεγείρει την εφευρετικότητα, τη φαντασία και την αφοσίωση που απαιτούνται για να μεταμορφωθεί οποιαδήποτε ιδέα σε ένα αντικείμενο πόθου σαν κόσμημα. 

eden-juicy-apple-01-eau-de-parfum.jpg

Eden Juicy Apple | 01, Kayali, Sephora BUY ME

Παιχνιδιάρικο και ζωηρό, αυτό το πληθωρικό άρωμα είναι ένας δελεαστικός, λαχταριστός συνδυασμός τραγανών και ζουμερών κόκκινων μήλων, γλυκών μούρων και φρέσκων λουλουδιών που θα σας κάνουν να θέλετε να μείνει στην επιδερμίδα σας όλη μέρα!

01-pPH0v.webp

Bitter Peach All Over, Tom Ford, Attica BUY ME

Το μεθυστικό Pêche de Vigne και το έλαιο από Blood Orange Σικελίας απελευθερώνουν την σαγηνευτική γλυκύτητα του Bitter Peach Eau De Parfum στην αιχμή του. Η αισθησιακή του καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από το πικρό ηλιοτρόπιο αναμεμιγμένο με έλαιο Davana ενώ η ορμητική ένταση που προσδίδει το πατσουλί Ινδονησίας, κορυφώνει την εθιστική ισχύ του Bitter Peach.

10-udFXV.webp

Poison Girl, Prada, Hondos Center BUY ME

Το Poison Girl είναι το άρωμα του σύγχρονου καθημερινού κοριτσιού, απολαυστικό και συγχρόνως "δηλητηριώδες". Μια αισθησιακή παγίδα που "δηλητηριάζει" αμέσως και απογειώνει την απόλαυση σε σημείο εθισμού. Ένα γλυκόπικρο λουλουδάτο άρωμα με ζουμερό πορτοκάλι, τυλιγμένο σε σπόρους τόνκα από τη Βενεζουέλα και σε ανθισμένο τριαντάφυλλο της Grasse.