fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Bleached Brows: 8 celebrities που δοκίμασαν αυτήν την τάση στα φρύδια

Ένα statement look που όλοι λατρεύουν


Bleached Brows: 8 celebrities που δοκίμασαν αυτήν την τάση στα φρύδια

Χάρη στο νέο "light brow filter" του TikTok, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να ανοίξουν, χρωματικά, τα φρύδια τους. Αν και η μόνιμη λεύκανση των φρυδιών σας μπορεί να είναι λίγο ακραία επιλογή, είναι δυνατό να δοκιμάσετε αυτήν την τολμηρή τάση φρυδιών χωρίς να έχετε κάποια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Έτσι βρήκαμε για εσάς τον τρόπο να δοκιμάσετε αυτό το hype trend διατηρώντας τα πραγματικά σας φρύδια και το φυσικό τους χρώμα, εντελώς άθικτα. Φυσικά, παρακάτω θα σας δώσουμε και όλη τη celebrity έμπνευση που χρειάζεστε για να πειστείτε να το δοκιμάσετε.

fridia.jpg
@bellahadid / @maisie_williams / @kendalljenner

Βήμα 1: Τοποθετήστε το concealer στα φρύδια σας

Χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα ή μια οδοντόβουρτσα, πάρτε το αγαπημένο σας concealer και περάστε το μέσα από τα φρύδια σας. Ξεκινήστε από τη βάση του φρυδιού στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και προχωρήστε προς τα μέσα, καλύπτοντας τα φρύδια προς τα πίσω και περνώντας από την κάτω πλευρά των τριχών. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τις τρίχες των φρυδιών προς την κατεύθυνση που θα κάνατε συνήθως. Όσο για το χρώμα, επιλέξτε μια ελαφρώς αδιαφανή, πιο ανοιχτή απόχρωση από το φρύδι σας.

fridia-1.jpg
@juliafox / @kimkardashian / @ladygaga

Βήμα 2: Προσθέστε μια ακόμη στρώση 

Μόλις έχετε τη βάση σας, εφαρμόστε άλλη μια στρώση concealer αλλά αυτή τη φορά δοκιμάστε ένα προϊόν αποχρωματισμού. Επιλέξτε κάποια ροδακινί απόχρωση που θα αφαιρέσει τελείως τα σκοτεινά σημεία και θα σας δημιουργήσει την τέλεια βάση για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Φυσικά, εδώ είναι σημαντικό να κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα που ακολουθήσατε παραπάνω. 

fridia-2.jpg
@iamhalsey / @katyperry

Βήμα 3: Στερεώστε το με μια translucent πούδρα

Αν χρειάζεται επιπλέον bleaching ή αν εσείς θέλετε να κάνετε πιο έντονο το τελικό αποτέλεσμα, στερεώστε το αποτέλεσμα στα φρύδια σας με μια ημιδιαφανή πούδρα μέσα και γύρω από το τόξο τους. Εάν τα φρύδια σας είναι σκούρα, μπορείτε να αναμίξετε λίγη ροδακινί πούδρα διόρθωσης χρώματος μαζί με την translucent powder. Αυτό το βήμα θα εμποδίσει το τελικό αποτέλεσμα από το να φαίνεται ιδιαίτερα έντονο στις φωτογραφίες.

Βήμα 4: Διατηρήστε τα

Μόλις έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα η συντήρηση μπορεί να είναι… περίπλοκη. Εφόσον έχετε κάνει όλα τα προηγούμενα βήματα και δείτε ότι αυτό το look σας ταιριάζει, τότε μπορείτε να περάσετε στη μόνιμη βαφή. Αφού την κάνετε, για να τη διατηρήσετε μπορείτε να μην ξεπλένετε έντονα την περιοχή. Ακόμη, σύμφωνα με τους ειδικούς για να τα ξαναχρωματίσετε, θα πρέπει να περιμένετε να επανέλθει το φρύδι σας στη φυσική του κατάσταση. Εν ολίγοις, είναι καλύτερο να τα αφήσετε να μεγαλώσουν, διαφορετικά, είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό συμβαίνει καθώς οι φυσικές τρίχες βάφονται εύκολα αλλά αυτές που είχαν προηγουμένως ανασηκωθεί ή λευκανθεί μπορεί να καταλήξουν πορτοκαλί ή κίτρινες.

The products

 Porcelain

Porcelain

Skin Full Cover Concealer, Bobbi Brown, Attica

BUY ME
 Fair/Light

Fair/Light

Becca Undereye Brightening Corrector, Smashbox, Attica

BUY ME
 Opal

Opal

Dermablend SOS Cover Stick Spf 25, Vichy, Attica

BUY ME
 Must have

Must have

Skin Caviar Loose Powder Transluscent, La Prairie, Hondos Center

BUY ME
 Swan

Swan

Born This Way Super Coverage Concealer, Too Faced, Sephora

BUY ME
 Brightening Concealer

Brightening Concealer

Liquid Touch, Rare Beauty, Sephora

BUY ME
 Light/Neutral

Light/Neutral

Boi-Ing Cakeless Concealer, Benefit, Sephora

BUY ME
 Touch me

Touch me

Radiant Creamy Concealer, Nars, Sephora

BUY ME
 Must have

Must have

Translucent Finishing Powder, Tom Ford, Hondos Center

BUY ME