fbpixel

Search icon
Search
New-season sidekicks: Οι περιζήτητες it bags της φετινής άνοιξης
THE LOOK

New-season sidekicks: Οι περιζήτητες it bags της φετινής άνοιξης

Οι πιο hot επενδύσεις που πρέπει να κάνετε τη νέα σεζόν


Οδεύοντας προς την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, η προσοχή μας είναι στραμμένη στις καινούριες τάσεις αλλά και στα κομμάτια που θα πρέπει να επενδύσουμε, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία πλήρως ενημερωμένη συλλογή. Ένα σύνολο αποτελείται από διάφορα items και κάθε ένα από αυτά «παίζει» τον ρόλο του. Οι τσάντες έχουν τη μαγική ικανότητα να κάνουν ακόμα και το πιο basic look να ξεχωρίσει. Οι statement bags των διάσημων οίκων και των γνωστών σχεδιαστών από την άλλη πλευρά, έχουν απογειώσει -ακόμα περισσότερο- τη φήμη τους, με τις street stylers να μας παρουσιάζουν με κάθε ευκαιρία τις τελευταίες κυκλοφορίες. Αν ανήκετε στις fashion lovers γνωρίζετε πολύ καλά τη δυναμική που μπορεί να έχει ένα it design στα every day outfits σας. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα hot νέα σχέδια στις τσάντες των luxury brands που θα κλέψουν την προσοχή μας την Άνοιξη!

1. The perennial classic 

Image source: @jacquemus

Τα αγαπημένα μας fashion brands μας έχουν χαρίσει διαχρονικά σχέδια, τα οποία κάθε χρόνο εμφανίζονται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα all time classic design στην γκαρνταρόμπα της, που θα την συνοδεύει για μια ολόκληρη ζωή και θα θεωρείται πάντοτε in fashion. Για την καινούρια σεζόν, σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μία updated εκδοχή κλασικών items, όπως η θρυλική Jackie 1961 του Gucci αλλά και η Le Chiquito Noeud του Jacquemus, οι οποίες θα προσφέρουν τις πιο εντυπωσιακές πινελιές ανανέωσης σε κάθε σας εμφάνιση. 

Jackie 1961, Gucci, Net-a-porter.com
Le Chiquito Noeud, Jacquemus
Medium Lady-D, Dior

2. The downsized heroes 

Image source: @loewe

Ο καλύτερος «σύμμαχος» σας στην κατηγορία των must-have essentials της άνοιξης, δεν μπορεί να είναι άλλος από από ένα small αξεσουάρ, το οποίο μπορεί σας συνοδεύσει σε όλες τις day to night εμφανίσεις σας, ανεξαρτήτως περίστασης. Με λίγα λόγια, το σχέδιο-μπαλαντέρ, θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» όλες τις ώρες της ημέρας. Loewe, Bottega Veneta και Khaite μας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές. 

Small Cubi bag in Anagram, Loewe
Jodie mini Intrecciato bag, Bottega Veneta, Luisaworld.com
Beatrice Small suede shoulder bag, Khaite, Mytheresa.com

3. The carryalls 

Image source: @chloe

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες για τη νέα σεζόν, είναι οι oversized totes, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να κουβαλάτε μαζί σας όσα χρειάζεστε, ακόμα κι αν λείπετε ολόκληρη την ημέρα από το σπίτι. Οι ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και τα straw designs θα «κλέψουν» την προσοχή μας τους επόμενους μήνες. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μας έχουν χαρίσει ποικιλία επιλογών, αλλά Chloé, Jil Sander και Valentino βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. 

Tote bag, Chloé, Net-a-porter.com
Summer tote, Valentino Garavani
Wander Square Medium, Jil Sander

4. The Clutcies 

Image source: @alexandermcqueen

Ιδανικά για day-to-night εμφανίσεις, τα clutchies μπορούν να ταιριάξουν πλέον ακόμα και στην πιο πρωινή σας εμφάνιση. Επιθυμείτε να κάνετε updated στα office looks σας, τότε αυτό το design bag θα σας χαρίσει «απλόχερα» αυτό που αναζητάτε. Κάντε το σύνολό σας ακόμα πιο attractive, επενδύστε σεbright bags και παρουσιάστε την τελευταία «λέξη» της μόδας. Φυσικά, η διάσημη "The Pouch" του ιταλικού οίκου Bottega Veneta, δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας. 

Clutch, Alexander McQueen, Kalogirou
The pouch, Bottega Veneta
Leather clutch, Isabel Marant, Mytheresa.com