fbpixel

Search icon
Search
Τα παντελόνια που θα φοράμε την Άνοιξη σύμφωνα με τις SS22 πασαρέλες
TRENDS & CATWALKS

Τα παντελόνια που θα φοράμε την Άνοιξη σύμφωνα με τις SS22 πασαρέλες

Designs που θα θέλετε να αποκτήσετε asap


Η ανοιξιάτικη σεζόν πλησιάζει κι εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία εύρεσης των τάσεων, με στόχο να δημιουργήσουμε μία από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές, η οποία θα αποτελείται από τις τελευταίες «λέξεις» της μόδας. Staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι τα παντελόνια, καθώς ανήκουν στις συχνές επιλογές, ενώ δεν υπάρχει περίσταση που να μην μπορούν να μας συνοδεύσουν. Οι πασαρέλες για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ήταν γεμάτες από statement designs για όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών, χαρίζοντας ιδιαίτερη ποικιλία. 

Συνεχίστε παρακάτω και γνωρίστε όλα τα trouser trends που θα φορέσουμε την Άνοιξη!

1. Dress & Pants 

Louis Vuitton SS22

Μία τάση που ήδη πολλές από τις fashionistas έχουν υιοθετήσει. Το φόρεμα μαζί με το παντελόνι θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε ένα εύκολο και επιτυχημένο layering. Τα είδαμε σε πολλές πασαρέλες διάσημων οίκων από Louis Vuitton, Proenza Schouler μέχρι Molly Goddard και Rodarte. Ο τρόπος που θα το φορέσετε και τα κομμάτια που θα επιλέξετε να συνδυάσετε εξαρτώνται μόνο από το στιλ που επιθυμείτε να χαρίσετε στην εικόνα σας. Σ' αυτό το trend όλα επιτρέπονται. 

2. Cargo Pants 

Dolce & Gabbana SS22

Η ευελιξία, η πρακτικότητα και η άνεση είναι τα στοιχεία που χαρακτήριζαν εξ' αρχής τα cargo pants και τα διατηρούν ακόμα. Αν θέλετε να τονίσετε τη σιλουέτα και να κολακεύετε το σώμα σας, σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη επιλογή. Παρόλα αυτά, όπως είδαμε στις πασαρέλες του περασμένου φθινοπώρου, τα cargo pants μετατρέπονται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Σατέν υφάσματα σε έντονα χρώματα στον Tom Ford αλλά και military style στους Dolce & Gabbana είναι μερικά από αυτά που ξεχώρισαν. Κάντε την ανατροπή και συνδυάστε τα με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή stilettos. 

3. Low-rise pants 

Missoni SS22

Ήδη από από τους περασμένους μήνες τα low-rise denim ξεκίνησαν να διεκδικούν μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Αντλώντας έμπνευση από τη «χρυσή» δεκαετία των '90s, οι διάσημοι σχεδιαστές κατοχύρωσαν την παρουσία των παντελονιών με χαμηλό καβάλο για τους επόμενους μήνες. Είτε είστε fans των jeans είτε των υφασμάτινων, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Χαμηλόμεσα tailored παντελόνια στον οίκου Miu Miu, λινά στην collection Christopher Esber αλλά και sporty style στο brand Ganni, αυτό το στιλ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα. 

4. Wide-leg Pants 

Velentino SS22

Αποτελούν εδώ και πολλές σεζόν ένα από τα staples της ντουλάπας μας. Τα συναντάμε τόσο σε τζιν όσο και στα υπόλοιπα υφάσματα, ανάλογα με το στιλ και τον χαρακτήρα της κάθε μιας. Κολακεύουν τη σιλουέτα μας, καθώς την κάνουν να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη. Η φήμη τους επρόκειτο να «εκτοξευθεί» τους επόμενους μήνες, γι' αυτό πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Δίνουμε έξτρα πόντους στις έντονες αποχρώσεις του Valentino που σας μετατρέπουν σε πραγματικές fashionistas. 

5. Loose Pants 

Stella McCartney SS22

Το loungewear style και οι loose σιλουέτες «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση των τάσεων κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Κανείς όμως δεν μπόρεσε να αποχωριστεί αυτήν την άνεση ακόμα κι όταν επιστρέψαμε στην απαιτητική και γρήγορη καθημερινότητα. Έτσι τα «χαλαρά» παντελόνια μετατράπηκαν στο απόλυτο must-have item, ανεξαρτήτως περίστασης. Balenciaga, Stella McCartney και Jil Sander έκαναν ξεκάθαρο πως αν επιθυμείτε να κάνετε update στο στιλ σας, τα loose pants είναι η λύση.