fbpixel

Search icon
Search
Spring 2022: Τα skirt designs που ανυπομονούμε να φορέσουμε
TRENDS & CATWALKS

Spring 2022: Τα skirt designs που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Οι φούστες ανήκουν στα staples της άνοιξης


Η έναρξη δημιουργίας της ανοιξιάτικης συλλογής είναι γεγονός. Ο Φεβρουάριος φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του κι αυτό σημαίνει ότι τα περιθώρια έχουν αρχίσει να «στενεύουν». Ένα από τα key-items της νέας σεζόν, όπως έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό, δεν είναι άλλο από τις φούστες. Παρόλο που η επέλαση των minis έχει ήδη ξεκινήσει, υπάρχουν κι άλλα σχέδια που κυριάρχησαν στις πασαρέλες για την περίοδο Spring/Summer 2022 και μαγνήτισαν τα βλέμματα. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα 5 skirt designs που ανυπομονούμε να φορέσουμε!

1. Minis

Versace SS22

Σε περίπτωση που αναζητάτε την απόλυτη τάση για το 2022, τότε με σιγουριά σας πληροφορούμε ότι αυτή είναι οι mini skirts. Τις είδαμε σχεδόν σε όλα τα shows, από πιο κλασικές γραμμές στην Max Mara μέχρι micro σε Versace, Chanel και Prada. Έχουν έναν μαγικό τρόπο να αναδεικνύουν μοναδικά το sexyness και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας που θα επιλέξει να την εντάξει στα σύνολα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει και που σας κάνει να νιώθετε άνετα και super-stylish. Συνδυάστε τες με πουκάμισα και blazers για πιο sophisticated looks αλλά και με cropped tops για βραδινές εξόδους.

2. Denim 

Dior SS22

Το denim ύφασμα αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες βασικό στοιχείο κάθε συλλογής. Το συναντάμε σε πολλές εκδοχές, εκτός από το classic denim pant. Οι τζιν φούστες τη φετινή σεζόν αποφάσισαν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να μετατραπούν σε must-have των ανοιξιάτικων looks μας. Είτε σε πιο «μικρές» εκδοχές σαν αυτές που είδαμε στους Max Mara και Versace x Fendi είτε σε midis, σε Dior και Louis Vuitton, οι denim skirts θα σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» σε day to night εμφανίσεις. 

3. Pencil

Dolce & Gabbana SS22

Sophisticated, tailored & classy. Οι φούστες σε στενή γραμμή, οι οποίες αγκαλιάζουν μοναδικά τις γυναικείες καμπύλες και φτάνουν μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο, δεν θεωρήθηκαν ποτέ out of fashion. Πάντοτε ήταν στενά συνυφασμένες με τα office looks, καθώς αποπνέουν μία «αυστηρότητα» αλλά ο υπέροχος κόσμος της μόδας έχει άλλα σχέδια για τους επόμενους μήνες. Πιο χαλαρές γραμμές που μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά με τα sneakers σας αλλά και sequined και silk designs που θα σας χαρίσουν την απαραίτητη λάμψη, είναι γεγονός. Plus, τα πλεκτά σχέδια θα συνεχίσουν να αυξάνουν τη δυναμική τους και το 2022. 

4. Assymetrical

Prada SS22

Επιθυμείτε να χαρίσετε μία πιο παιχνιδιάρικα διάθεση στην εικόνα σας; Αν ναι, τότε δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στις ασύμμετρες φούστες, που κατέκλυσαν τις πασαρέλες, λίγους μήνες πριν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις έντονες αποχρώσεις στο show της Prada; Συνδυάζουν δύο διαφορετικά μήκη και είναι έτοιμες να καταθέσουν τη δική τους, διαφορετική πρόταση για τα καθημερινά σας σύνολα. 

5. Balloon

Etro SS22

Πρόκειται για την πιο αναπάντεχη τάση της νέας χρονιάς. Οι balloon φούστες «μεσουρανούσαν» τις δεκαετίες των '80s & '90s, επιστρέφουν για να προσφέρουν στα καθημερινά μας σύνολα, την αίγλη εκείνης της εποχής. Τις είδαμε σε πολλές πασαρέλες, ανάμεσα στους Etro, Molly Goddard και Duncan. Αυτό το σχέδιο έρχεται σε συνάρτηση με την ανάγκη της μόδας για αναβίωση του παρελθόντος, πάντοτε σε μοντέρνες και συνυφασμένες με την εποχή εκδοχές. Αφήστε τες να κυριαρχήσουν στην εικόνα σας και να «κλέψουν» την παράσταση. Συνδυάστε τες μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ένα second skin top ή bodysuit.