fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Οι νέες συναρπαστικές αφίξεις για τον Μάρτιο
ARTS & CULTURE

Netflix: Οι νέες συναρπαστικές αφίξεις για τον Μάρτιο

Επιλογές που θα θέλετε να προσθέσετε asap στη watchlist σας


Με τον πρώτο μήνα της άνοιξης να μπαίνει σιγά σιγά στις ζωές μας και την καραντίνα να παρατείνεται δίχως να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, ακόμα και τα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών αρχίζουν να εξαντλούνται. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα του Netflix, όμως, φαίνεται να μένει πιστή στην υπόσχεση της για συχνή ανανέωση του προγράμματος της. To Μάρτιο, λοιπόν, ουκ ολίγες σειρές θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα, προσφέροντας σας μία πληθώρα επιλογών και επεισοδίων για να επιλέξετε. Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες για τα TV shows που θα σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά δίπλα στον καναπές σας και αυτό το μήνα!

Dealer

11-jKtyf.jpg

Η ινδική ταινία εγκλήματος του 2017, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από γαλλική παραγωγή για την πλατφόρμα του Netflix. Στις 10 Μαρτίου η ένταση θα ανέβει όταν o Frank,ένας παραγωγός ταινιών αποφασίζει να γυρίσουν ένα video clip ενός rap τραγουδιού σε μία περιοχή που κυριαρχείται από συμμορίες. Χρησιμοποιώντας την κάμερά του για να αποκαλύψει το κρυφό, πραγματικό πρόσωπο του εμπορίου ναρκωτικών, ο Φρανκ θα παγιδευτεί σε έναν αιματηρό πόλεμο μεταξύ συμμοριών. Αυτό που θα κάνει τη σειρά να ξεχωρίσει σε σχέση με αντίστοιχες του είδους είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί μονάχα αμοντάριστο υλικό, το οποίο σίγουρα θα ανέβασε τις τεχνικές δυσκολίες των γυρισμάτων στα ύψη.

Γάμος ή δάνειο

1-TvAdB.jpg

Ξεφεύγοντας από τις σειρές που απαιτούν περισσότερο τη νοητική σας προσοχή, το Netflix δημιούργησε μία σειρά reality που θα γίνει το επόμενο guilty pleasure σας! Δεν είναι ανάγκη όλα όσα παρακολουθείτε να είναι ποιοτικά, αφού μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι κάτι για να γελάσετε και να σχολιάσετε με την κολλητή σας. Από τις 10 Μαρτίου, μία διοργανώτρια γάμων και μία μεσίτρια θα διαγωνίζονται για να κερδίσουν την καρδιά και το πορτοφόλι νεόνυμφων ζευγαριών. Στην ουσία θα παρουσιάζουν στο ζευγάρι μία πρόταση και ένα budget για να κάνουν το γάμο των ονείρων τους και ως αντιπρόταση ένα εντυπωσιακό σπίτι με το αντίστοιχο δικό του κόστος. Τα ζευγάρια θα πρέπει να σκεφτούν τι είναι σημαντικότερο και εν τέλει να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα παραμυθένιο γάμο και στο σπίτι των ονείρων τους.

The One

3-RhMvY.jpg

Στις 12 Μαρτίου, το Netflix προσεγγίζει το μέλλον μέσα από μία αστυνομική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Το The One βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του John Marrs και παρουσιάζει τον κόσμο του μέλλοντος, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν το άλλο τους μισό μέσω αντιστοιχίας DNA. Σε μία εποχή που το να βρεις την αληθινή αγάπη απαιτεί μόνο την εξέταση μίας τρίχας από το κεφάλι, αναδεικνύεται η σημαντικότητα του να διατηρούμε έννοιες, όπως αυτή της αγάπης σε φυσιολογικά πλαίσια. Πάντως πέρα από τα ηθικά διλήμματα που θέτει η σειρά, ένα μυστήριο θα περιπλέξει την πλοκή.

Country Comfort

4-278L9.jpg

Και αν σας έχει λείψει η μουσική, το Country Comfort που θα γίνει διαθέσιμο από τις 19 Μαρτίου θα σας προσφέρει τη δόση μουσικής που χρειάζεστε. Το νέο music sitcom του Netflix αποτελεί επίσης μία εξαιρετική σειρά για όλη την οικογένεια, καθώς προσφέρει άφθονο γέλιο, μουσική και συναισθήματα.Μετά τις ανατροπές που συμβαίνουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της, η Μπέιλι, μια επίδοξη νεαρή τραγουδίστρια της country μουσικής προσλαμβάνεται ως νταντά των πέντε παιδιών ενός δύστροπου καουμπόι, του Μπο. Με πολλή επιμονή και γοητεία αμερικανικού Νότου, η άπειρη νταντά καταφέρνει να αντιμετωπίσει τη δυναμική της οικογένειας και να αναπληρώσει το κενό της απούσας μητέρας. Σε αυτή τη μουσικά ταλαντούχα οικογένεια, η Μπέιλι θα βρει και τη μπάντα που τόσο καιρό έψαχνε και πλέον ο δρόμος για την αναγνώριση είναι ανοιχτός.

Sky Rojo

6-zKL51.jpg

Από το δημιουργό του La Casa de papel, Alex Pina, η παρακάτω σειρά «φωνάζει» binge- watching. Η σειρά θα είναι στη διάθεση σας από τις 19 Μαρτίου και η ιστορία θα αφορά τρεις γυναίκες που θα ζήσουν μία τρελή περιπέτεια. Κυνηγημένες από το νταβατζή τους και τα τσιράκια τους θα ζήσουν ένα χαοτικό ταξίδι γεμάτο από κάθε είδους κινδύνους. Εκεί θα καταλάβουν ότι πρέπει να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία τους, καθώς και ότι η συντροφιά η μία της άλλης θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσουν και να ανακτήσουν τις παλιές τους ζωές.