fbpixel

Search icon
Search
Manifesting love: Έτσι θα κατακτήσετε την ερωτική ζωή των ονείρων σας
PSYCHOLOGY

Manifesting love: Έτσι θα κατακτήσετε την ερωτική ζωή των ονείρων σας

Mικρά βήματα που κάνουν τη διαφορά


Η ζωή προχωράει κι οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται, να προχωρούν παρακάτω και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Να κάνουν στην άκρη τον αρνητισμό, να τον αποβάλλουν από τη ζωή τους και να στρέψουν την προσοχή τους στην bright side των πραγμάτων. Ο νόμος της έλξης δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Έχει τεράστια σημασία κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο σύντομα θα δούμε τη ζωή μας να αλλάζει προς το καλύτερο. Το manifestation δεν αποτελεί τυχαία το απόλυτο trend των ημερών κι είναι το μυστικό της επιτυχίας για μία υγιή romantic life...

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας!

Πώς λειτουργεί το manifestation

annie-spratt-fdghtk7typw-unsplash.jpg

Το manifestation περιλαμβάνει ενέργειες, συναισθήματα και τεχνικές που βασίζονται στην επιστήμη και την ψυχολογία και κόντρα σε ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, είναι πολλά περισσότερα από τη δύναμη της θετικής σκέψης. «Το manifestation βοηθά να μετατρέψουμε κάτι θεωρητικό σε πραγματικότητα πιστεύοντας ότι έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Αλλά μας εξυπηρετεί μόνο αν το συνδυάσουμε με δουλειά», εξηγεί η Ilakkiya Maheswaran, mindset coach και ιδρύτρια του Wander Is Calling, που σημειώνει πως το πιο σημαντικό είναι να πιστέψουμε ότι έχουμε τη δύναμη να πετύχουμε το οτιδήποτε. Αυτό είναι το κλειδί και το μυστικό της επιτυχίας. Η θετική ή αρνητική σκέψη μπορούν να επηρεάσουν σε άμεσο βαθμό την επίτευξη των στόχων κι ουσιαστικά, κεντρική ιδέα είναι ότι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει συνειδητά οτιδήποτε επιθυμεί στη ζωή του.

Personal life

everton-vila-asahnlc0vhq-unsplash.jpg

Work on yourself

Tίποτα δεν μπορεί να γίνει, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν κάνουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι focus στον εαυτό μας. First things first, αγαπήστε τον εαυτό σας. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι. Αφιέρωστε χρόνο κι επενδύστε πραγματικά και σε βάθος στην εσωτερική κι εξωτερική self-care ρουτίνα σας και σύντομα θα παρατηρήσετε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται απέναντί σας θα λάβουν ένα εντελώς διαφορετικό vibe και θα αλλάξει κι η δική τους αντιμετώπιση. Η θετική ενέργεια προσελκύει -αντίστοιχα- θετικές ευκαιρίες και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους αυτόματα. 

Small lessons 

Η ζωή είναι γεμάτη μαθήματα, θετικά ή αρνητικά. Σύμφωνα με τους πιο διάσημους therapists, είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας ως μία ευκαιρία για να ωριμάσουμε. Είναι αλήθεια πως έχει επικρατήσει η ιδέα πως μία σχέση πρέπει να διαρκεί αιώνια, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως η κάθε σχέση έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια κι εξελίσσεται. Δεν έχει να κάνει με μία επιτυχία ή αποτυχία, είναι απλώς η εξέλιξη των πραγμάτων και της ζωής. Αναρωτηθείτε τι πραγματκά μάθατε από την κάθε σχέση και σε καμία περίπτωση μη θεωρήσετε δεδομένο πως και το οποιοδήποτε next step θα έχει την ίδια κατάληξη.

Positive mindset

Πόσες φορές ξεκινάμε την ημέρα μας με αρνητικά συναισθήματα, θεωρώντας πως δε θα εξελιχθεί όπως θα θέλαμε; Τις περισσότερες από αυτές, η κατάληξη είναι ακριβώς αυτή, καθώς ο εγκέφαλός μας έχει μπει στη διαδικασία να το πιστέψει και να λειτουργήσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αντίστοιχα, αν κάποιος πείσει τον εαυτό του πως όλες οι σχέσεις του θα είναι αποτυχημένες, δε θα καταφέρει ποτέ να προσελκύσει κάτι διαφορετικό. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει κάτι;

fadi-xd-i4dr572y7l0-unsplash.jpg

Be honest

Μόλις συνειδητοποιήσετε ποιος είναι πραγματικά ο στόχος σας, προσπαθήστε να είστε σαφείς και πολύ συγκεκριμένοι, αλλά και ειλικρινείς. Είναι σημαντικό να διευκρινίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμείτε και τι θεωρείτε απαραίτητο σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σας. Αντίστοιχα, πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτό που δεν θέλετε, αποφεύγοντας τις αρνητικές ή περιοριστικές πεποιθήσεις. Η αλήθεια είναι σύμμαχός σας σε αυτή την προσπάθεια και θα σας οδηγήσει εκεί όπου θέλετε να φτάσετε.

    Find a hobby

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας άνθρωπος που κάνει με πάθος πράγματα που του χαρίζουν ευχαρίστηση κι ικανοποίηση, προσελκύει τη θετική ενέργεια στη ζωή του. Αποκτήστε hobbies και νέες συνήθειες που σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και πείτε ένα μεγάλο «ναι» στην επαφή με άλλους ανθρώπους. Ξεκινήστε να κάνετε όλα εκείνα τα μικρά βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας. Χρειάζεται συνεχής -εσωτερική- δουλειά, θετική σκέψη και πίστη. Να νιώθετε ευγνώμων για όσα έχετε καταφέρει και για τα μικρά βήματα που κάνετε καθημερινά.