fbpixel

Search icon
Search
Kαλεσμένη σε γάμο; Πώς θα κάνετε το δέρμα σας να λάμψει 24 ώρες πριν
FACE & BODY

Kαλεσμένη σε γάμο; Πώς θα κάνετε το δέρμα σας να λάμψει 24 ώρες πριν

Και όμως με την κατάλληλη προετοιμασία είναι εφικτό!


Είτε πρόκειται να παντρευτείτε εσείς, είτε είστε καλεσμένες σε γάμο είναι σημαντικό να προσέξετε την επιδερμίδα σας. Και ενώ μπορεί να έχετε μερικές δοκιμασμένες θεραπείες περιποίησης δέρματος που επιλέγετε μπορεί για αυτή την περίσταση να πρέπει να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό για να διατηρήσετε το δέρμα σας υπό έλεγχο. Η δημιουργία του κατάλληλου τελετουργικού 24 ώρες πριν μπορεί να σας σώσει.  Ακολουθήστε τα βήματα που σας προτείνουμε και να είστε σίγουρες πως θα δείτε τη διαφορά που ζητάτε.

It's a must!

beauty skin face
@alix_earle

Επαρκής ύπνος

Ξέρουμε, η περίοδος του καλοκαιριού απαιτεί πολλές εξόδους, ποτά και συναντήσεις με φίλους, αλλά αν θέλετε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα τότε προσπαθήσετε κάθε βράδυ να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες, το σώμα και το δέρμα σας θα σας ευχαριστούν

Αντηλιακή προστασία

Αν υπάρχει ένα βήμα στο skincare που είναι must όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον το καλοκαίρι, τότε αυτό είναι η αντηλιακή προστασία. Τα στατιστικά λένε πως κάθε πιθανή επαφή με τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ζημία, σε κάποιο βαθμό και έτσι εμείς προτείνουμε να προστατεύεστε από τις υπεριώδεις ακτίνες ακόμη και όταν βρίσκεστε σε εσωτερικά μέρη.

Διπλός καθαρισμός

Για εσάς που θεωρείτε ότι αυτό είναι ένα περιττό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς έχουμε να σας πούμε πως θα κάνει αδιαμφισβήτητα τη διαφορά στο πρόσωπο σας. Ειδικά τώρα που έχετε επαφή με τόσα διαφορετικά συστατικά, με τη θάλασσα, το θερμό αέρα αλλά και την υγρασία, είναι must. Ο πρώτος καθαρισμός θα διώξει τα υπολείμματα καλλυντικών και τους ρύπους που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος θα δράσει σε βάθος και θα προλάβει τα breakouts, ειδικά στις επιδερμίδες με τάση ακμής.

Μασάζ προσώπου

Μια υγιής και υπέροχη λάμψη απαιτεί πολλά βήματα και πολλή συνέπεια. Γι' αυτό το λόγο, όποια celebrity και αν ρωτήσετε θα σας πει πως το μασάζ προσώπου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας της, για ένα λαμπερό δέρμα. Κάντε κι εσείς το ίδιο λίγο πριν το γάμο, εφαρμόζοντας πρώτα ένα έλαιο στο πρόσωπο και ακολουθώντας απαλές κινήσεις. Θα σας πάρει μόνο 2-3 λεπτά για να δείτε αποτέλεσμα.

beauty-skin-face.jpg
@emilietommerberg

Μάσκα ομορφιάς

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τις μάσκες ομορφιάς όταν αυτές δίνουν λύση σε κάθε skincare πρόβλημα σε μόλις 10-15 λεπτά; Λίγο πριν το γάμο λοιπόν, κάντε pause στην καθημερινότητά σας, αφεθείτε στη δύναμη της αγαπημένης σας face mask, χαλαρώστε και καταστρώστε στο μυαλό σας το υπέροχο look για αύριο.

Απαραίτητη ενυδάτωση

Όταν ο θερμός αέρας, η υγρασία και η υψηλές θερμοκρασίες ενώνονται δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καθόλου ευεργετικό για το δέρμα. Για να αντιμετωπίσετε αυτά τα σημάδια, δεν έχετε παρά να κάνετε σύμμαχο σας μία πλούσια ενυδατική κρέμα. Εφαρμόστε την ποσότητα που σας χρειάζεται μέσα στη μέρα ώστε να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα σας και να κρατήσετε την υγρασία στο εσωτερικό της. Ακόμη αποφύγετε το πολύ αλκοόλ και τις μεγάλες ποσότητες αλατιού καθώς αφυδατώνουν το δέρμα και τονίζουν τις λεπτές γραμμές του προσώπου. 

Νυχτερινή skincare ρουτίνα

Το βράδυ, την ώρα που εσείς ξεκουράζεστε και απολαμβάνετε τον ύπνο σας, το δέρμα συνεχίζει να δουλεύει. Ο ύπνος είναι η ευκαιρία του σώματος να επουλωθεί, να αναγεννηθεί και να επιδιορθώσει τις βλάβες του και εκεί ακριβώς πρέπει να κάνετε το boost λάμψης. Πώς; Με ένα προϊόν που περιέχει ρετινόλη (βιταμίνη Α) και πεπτίδια, τα οποία θα ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου και θα αφήσουν το πρόσωπο πιο σφριγηλό από πριν. Άλλωστε είναι γνωστό πως η βιταμίνη Α είναι αναγκαία για τη λειτουργία των υγιών κυττάρων, καθώς προλαμβάνει την αφυδάτωση.