fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Πείτε μας το δέρμα σας να σας πούμε τι είδους καθαρισμό χρειάζεστε

Συγκεντρώσαμε τα must για όλους


Πείτε μας το δέρμα σας να σας πούμε τι είδους καθαρισμό χρειάζεστε

Για κάθε γυναίκα το ιδανικό δέρμα είναι αυτό που διατηρεί μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες. Αλλά επειδή δε μπορούν να πετύχουν όλοι αυτό το αποτέλεσμα, η εξατομικευμένη φροντίδα είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Έτσι, ενώ πιθανότητα γνωρίζετε ότι η χρήση καθαριστικού προσώπου είναι το πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, είμαστε σίγουρες πως πολλές φορές δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που είναι ιδανικό για εσάς. Με δεκάδες διαφορετικά συστατικά διαθέσιμα και με φόρμουλες που μπορεί να ταιριάζουν σε εσάς ή και να μην είναι κατάλληλες, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το πραγματικό match για μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε

beauty-skin-33CSp.jpg
@sasha.mei

O καθαρισμός προσώπου γίνεται για να απαλλαγείτε από τη βρωμιά, τον ιδρώτα, το σμήγμα, τα βακτήρια, τα νεκρά κύτταρα και το μακιγιάζ. Δίνοντας έμφαση στο κατάλληλο προϊόν, για τον τύπο του δέρματος σας, θα αποφύγετε τους φραγμένους πόρους, το ερεθισμένο δέρμα αλλά και πολλές άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν κάνει να χρησιμοποιείτε το ίδιο προϊόν με το οποίο καθαρίζετε το υπόλοιπο σώμα σας καθώς η κάθε περιοχή έχει τις δικές της ανάγκες και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτες βλάβες

Για όσες έχετε ξηρό δέρμα

Εάν έχετε ξηρό δέρμα, το πλύσιμο προσώπου σας πρέπει να γίνεται με ένα απαλό καθαριστικό με ενυδατικά συστατικά. Μπορείτε να πείτε το "ναι" και σε προϊόντα με λιπαρά οξέα ή σε άλλα που έχουν τη μορφή ελαίου. Θα καθαρίσουν το δέρμα σας αλλά θα αφήσουν και ένα απλό φιλμ υγρασίας πάνω του. Μείνετε μακριά από αλλεργιογόνα, αρώματα, χημικές ουσίες και αλκοόλη. Φυσικά, σαπούνια που περιέχουν σαλικυλικό ή γλυκολικό οξύ δεν είναι ιδανικά για εσάς.

skin-beauty-summer.jpg
@nakdfashion

Για όσες έχετε λιπαρό δέρμα

Το ιδανικό πλύσιμο προσώπου για κάποια με λιπαρό δέρμα πρέπει να περιλαμβάνει συστατικά όπως η αλόη βέρα και το έλαιο τεϊόδεντρου, τα οποία είναι και τα δύο ήπια συστατικά που εξισορροπούν την παραγωγή λιπαρότητας και στηρίζουν την επιδερμίδα σας. Θυμηθείτε, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα που αφήνουν το δέρμα σας ξηρό. Τέλος, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και έχετε και τάση για ακμή, τότε ένα καθοριστικό με βάση το σαλικυλικό οξύ είναι must καθώς αποφράσσει τους πόρους και σας απαλλάσσει από την περίσσεια λιπαρότητας.

Για όσες έχετε ευαίσθητο ή μικτό δέρμα

Τόσο το ευαίσθητο δέρμα όσο και το μικτό δέρμα επωφελούνται από ένα εξαιρετικά απαλό καθαριστικό. Αναζητήστε ένα καθοριστικό προσώπου χωρίς άρωμα, υποαλλεργικό, χωρίς paraben και σαπούνι, που τελικά δε θα ερεθίσει το δέρμα σας. Τα μικκυλιακά νερά είναι τα καλύτερα για αυτόν τον τύπο δέρματος.

The products!
 Foaming cleanser

Foaming cleanser

The Cleansing Gel, La Mer, Sephora

BUY ME
 Sensitive skin

Sensitive skin

Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Βότανα , Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Unscented With Prebiotics

Unscented With Prebiotics

Clean Skin Gel, Sephora Collection, Sephora

BUY ME
 Cleasing Gel

Cleasing Gel

Cleansing And Purifying Care, Seasonly, Sephora

BUY ME
 4 organic oils

4 organic oils

Cleanse and Comfort Face Oil, Athonites

BUY ME
 Fruit mix

Fruit mix

Simply Clean Gel Cleanser, SkinCeuticals

BUY ME
Featured Media: @cassdimicco