fbpixel

Search icon
Search
Κεφάλαιο αντηλιακό: Αποκτήστε χρυσαφένιο μαύρισμα με λιγότερο χρόνο έκθεσης στον ήλιο
MAGAZINE

Κεφάλαιο αντηλιακό: Αποκτήστε χρυσαφένιο μαύρισμα με λιγότερο χρόνο έκθεσης στον ήλιο

Το τρίπτυχο της αντηλιακής φροντίδας της Lancaster υπόσχεται περισσότερο σεβασμό στην επιδερμίδα και το θαλάσσιο περιβάλλον και απόλυτη προστασία


Με πάνω από 75 χρόνια τεχνογνωσίας και έρευνας στην αναγέννηση των κυττάρων, τη γενετική και την επιγενετική, οι επιστήμονες των εργαστηρίων Lancaster και κορυφαίοι ειδικοί στην ομορφιά του δέρματος αποτρέπουν τη γήρανση της επιδερμίδας, στοχεύοντας στην επιδιόρθωση και την προστασία της. Σχεδιάζουν και δημιουργούν νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές φόρμουλες, για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος.

Η αντηλιακή φροντίδα της κορυφαίας εταιρίας καλλυντικών είναι πολλά περισσότερα από απλά προϊόντα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία: προσφέρει vegan, βιοδιασπώμενες και clean and ocean-friendly συνθέσεις, με συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά, απολαυστικές υφές που εξασφαλίζουν αποτελεσματική ασπίδα απέναντι στον ήλιο αλλά και επιδιόρθωση.

Live with Light

lnc-sun-spring-23-digital-model-marie-ange-pr-body-1-6208x8280-original-file.jpg

Το ολοκληρωμένο οπλοστάσιο αντηλιακής φροντίδας για την αντιμετώπιση των διαφορετικών αναγκών της επιδερμίδας είναι πλέον γεγονός! Η τεχνολογία Full Light στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος και προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB, το Ορατό φως και την Υπέρυθρη ακτινοβολία, καθώς και από το μπλε φως, ενώ οι εξαιρετικά αποτελεσματικές και στοχευμένες τεχνολογίες, όπως η Sun Repair System, βοηθούν στην επιδιόρθωση του δέρματος από φθορές που προκαλούνται από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Sun Sport

lnc-sun-summer-22-digital-cps-sun-sport-glamshot-duo-squarejpg-jpg-web-72dpi.jpg

Υψηλής απόδοσης, ανθεκτικές στο νερό και στον ιδρώτα φόρμουλες, σχεδιασμένες για όσους είναι ενεργοί κάτω από τον ήλιο, χωρίς συμβιβασμούς στην αντηλιακή προστασία.

Sun Beauty

lnc-sun-summer-22-digital-cps-sun-beauty-glamshot-group-2-square-2.jpg

Μια σειρά που προσφέρει όλη την προστασία της Lancaster, σε ελαφριές υφές, χαρίζοντας ένα υγιές και χρυσαφένιο νεανικό μαύρισμα.

Sun Sensitive 

3616301295402-lnc-sun-sens-23-tinted-fluid-spf50-si-2-creativepackshotjpg-jpg-web-72dpi.jpg

Οι συνθέσεις υψηλής ανοχής για ευαίσθητες επιδερμίδες και το φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα Sunsicalm καταπραΰνει και προφυλάσσει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Μη λιπαρό προϊόν για το πρόσωπο, αόρατο μετά την εφαρμογή, χαρίζει μοναδικό φινίρισμα άνεσης και ομορφιάς, ενώ παρέχει μια λεπτή χρυσή λάμψη, μειώνοντας την ορατή ερυθρότητα και δυσφορία.

New Sun Perfect

lnc-sun-prfct-23-digital-cps-perfecting-fluid-50-spf-with-texture-2500x2500.jpg

Η τελευταία καινοτομία της εταιρίας είναι το πιο προηγμένο αντηλιακό με antiaging ιδιότητες, το οποίο παρέχει ευρεία προστασία, ενώ διορθώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης για εμφανώς νεανικές και πιο φωτεινές επιδερμίδες.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023