fbpixel

Search icon
Search
Η sculptor των διασήμων μοιράζεται όλα τα μυστικά της για τέλειο σώμα
FACE & BODY

Η sculptor των διασήμων μοιράζεται όλα τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Μια προσέγγιση που σίγουρα σας ενδιαφέρει


Η Rebecca Faria έχει "σμιλέψει" μερικά από τα πιο γνωστά σώματα στον κόσμο. Προετοιμάζοντας τις celebrities για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας τους, είναι βέβαιο πως έχει να μοιραστεί μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και περιζήτητα sculpting μυστικά και αυτό ακριβώς έκανε στο Elle. Ανάμεσα στη λίστα με τις γυναίκες που ορκίζονται σε αυτήν περιλαμβάνεται η Sofia Richie, Kim Kardashian καθώς και η Jennifer Aniston. Επενδύοντας σε φυσικές μεθόδους, η τεχνογνωσία της περιλαμβάνει το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης καθώς και πρακτικές που βοηθούν στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών και τοξινών από το σώμα, για μια πραγματική αποτοξίνωση.

256279880-477076830289563-3615322795244430723-n.jpg
@kimkardashian

Είναι γνωστό πως το λεμφικό σύστημα είναι βασικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων των υγρών του σώματος και στο "φιλτράρισμα" των βακτηρίων. Ωστόσο, ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον μπορούν να επιβραδύνουν τη λειτουργία του συστήματος, και εκεί ακριβώς έρχονται οι ειδικοί για να αποκαταστήσουν οτιδήποτε βγήκε εκτός ομαλής λειτουργίας.

Μια διαφορετική ζωή

Η Faria εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Βραζιλία το 2019, χωρίς να μιλάει αγγλικά. Παρόλα αυτά με τα εκπληκτικά skills της, πέτυχε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει μια μεγάλη πελατεία από A-listers και να έχει ανθρώπους που περιμένουν έως και μήνες για ένα ραντεβού. Όπως χαρακτηριστικά είπε κάποιος από αυτούς: "Παρατήρησα διαφορά μετά από μία συνεδρία. Η Rebecca έχει μια απόλυτα ελκυστική αύρα και μετά από κάθε συνεδρία, νιώθω σαν την καλύτερη εκδοχή μου".

stighmiotipo-othonis-2023-09-08-124055-mm.png
@detoxbyrebecca

Λεμφικό μασάζ και υψηλό πελατολόγιο

Σύμφωνα με την ίδια, στη χώρα της, τη Βραζιλία, το λεμφικό μασάζ είναι μέρος της κουλτούρας. Με άλλα λόγια οι άνθρωποι το κάνουν τόσο συχνά όσο εμείς περιποιούμαστε τα νύχια μας. Ξεκινώντας με ένα μικρό πελατολόγιο, και με δωρεάν θεραπείες, η ίδια κατάφερε να αναδείξει τη δουλειά της, καθώς ο ένας πελάτης έφερνε τον άλλον και κάπως έτσι, σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή. Όσο για το λεμφικό μασάζ, η ίδια λέει πως ιδανικά το σώμα θα έπρεπε να κάνει αυτή τη "δουλειά" από μόνο του. 

Παρόλα αυτά, επειδή καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλές διαφορετικές προκλήσεις, το σύστημα μας δεν έχει το χρόνο να κάνει μόνο του τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Η ρύπανση στην οποία εκτείθεται ο οργανισμός, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το στρες, η έλλειψη ύπνου καθώς και η έλλειψη πρόσληψης νερού είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συμβάλουν στο επιβλαβές αποτέλεσμα. Μάλιστα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η κατακράτηση νερού είναι συνέπεια φλεγμονής. Είναι το πώς αντιδρά το σώμα, όταν κάτι δεν πάει καλά. Εκεί ακριβώς έρχεται αυτή η τεχνική και βοηθά το σώμα να αναπληρώσει όσα έχασε, λόγω της καθημερινής ζωής.

Τα απαραίτητα για ένα υγιές λεμφικό σύστημα

Μέσα από απλές συνήθειες ένα υγιές λεμφικό σύστημα μπορεί να επιτευχθεί, σύμφωνα με τη Rebecca Faria. Το να μειώσετε το stress στο οποίο υποβάλετε το σώμα σας και το να αθλείστε αυξάνει τη λεμφική ροή. Περπατήστε, πάτε στο γυμναστήριο ή κάντε ασκήσεις από την άνεση του σπιτιού σας. Ακόμη, τοποθετήστε τα πόδια σας, κάθε βράδυ, για 10 λεπτά ψηλά στον τοίχο. Αυτό θα κάνει παροχέτευση των υγρών και θα σας βοηθήσει να μειώσετε το πρήξιμο. Μια αρχαία τεχνική που ακόμη χρησιμοποιείται ευραίως και κάνει θαύματα, είναι φυσικά το ξύσιμο της γλώσσας. Όταν ξυπνάτε, η γλώσσα είναι γεμάτη βακτήρια και έτσι πρέπει, first thing in the morning, να πείτε το "ναι" στην απομάκρυνση τους. Στη συνέχεια, πιείτε νερό για να προστατέψετε το στομάχι σας. Όντας καθαροί και προστατευμένοι, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το πρωινό σας.

Jennifer aniston @allure
@allure

Τέλος, διατηρήστε μια ρουτίνα ύπνου. Ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει δύο ορμόνες, τη λεκτίνη και γκρελίνη που βοηθούν στην όρεξη και στην αποθήκευση λίπους. Παρόλα αυτά, για να τις παράγει, θα πρέπει να έχετε κοιμηθεί αρκετά. Άλλωστε, αυτό είναι εμφανές και πρακτικά στη ζωή σας καθώς όσο περισσότερο κουρασμένοι είστε, τόσο περισσότερο επιθυμείτε να καταναλώσετε ανθυγιεινά φαγητά που σας οδηγούν στο πρήξιμο και στην κατακράτηση υγρών. Ακολουθήστε τις συμβουλές της ειδικού και θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει.

Κεντρική φωτογραφία: @detoxbyrebecca