fbpixel

Search icon
Search
Hair colors: 7 απόλυτα χρώματα στα μαλλιά γι' αυτόν τον χειμώνα
HAIR & NAILS

Hair colors: 7 απόλυτα χρώματα στα μαλλιά γι' αυτόν τον χειμώνα

Μια μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε πρόσωπο


Τώρα που η εστίαση σταμάτησε να βρίσκεται στα τέλεια χτενίσματα και στις πιο glam εμφανίσεις έφτασε η στιγμή για πραγματική ανανέωση. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να στρέψετε την προσοχή σας στα top χρώματα της χειμερινής σεζόν; Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να πείτε το "ναι" σε μια φρέσκια, ανανεωμένη απόχρωση. Έφτασε η στιγμή για τις ξανθές που χρειάζονται χαμηλή συντήρηση και για τις φυσικές καστανές που θέλουν μια αλλαγή, να κάνουν το επόμενο βήμα. Η βαρετή πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Το απαλό caramel, το ροζ αλλά και οι πιο κλασικές επιλογές βρίσκονται ανάμεσα σε όλα όσα έχετε να διαλέξετε και εμείς τα συγκεντρώσαμε εδώ για εσάς. 

Χαλαρό Balayage

auburn-balayage.jpg

Το balayage επιστρέφει, ειδικά σε πιο κόκκινους και καστανόξανθους τόνους. Αυτές οι εμφανίσεις είναι δημοφιλείς επειδή αλλάζουν τον κανόνα που θέλει αυτή την τεχνική να είναι έντονη και φέρνουν μια πιο ανάλαφρη διάσταση. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση τα μαλλιά σας δεν ακολουθούν τον κλασικό κανόνα που τα θέλει πολύ σκούρα στη ρίζα και υπερβολικά ξανθά στις άκρες.

Πλούσιο μελαχρινό

rich-brunette.jpg

Η έντονη μελαχρινή απόχρωση βρίσκεται παντού αυτή τη σεζόν και χαρίζει απίστευτη λάμψη, απαλότητα και ομοιομορφία στο χρώμα των μαλλιών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε στην προκειμένη περίπτωση είναι να εντάξετε μια θεραπεία στα μαλλιά σας για να διατηρήσετε την ακεραιότητα του χρώματος.

Chai ξανθό

chai-blonde.jpg

Αν σας αρέσει να διατηρείτε τα μαλλιά σας ανοιχτόχρωμα το χειμώνα, μην στεναχωριέστε: Το ξανθό του "τσαγιού" μπορεί να είναι η ιδανική απόχρωση για εσάς. Το καλοκαίρι τείνετε να έχετε περισσότερη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα οι ξανθιές ανταύγειες να φωτίζονται περισσότερο, και να γίνονται πιο λαμπερές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο χρυσαφένιες αποχρώσεις, με τόνους μελιού είναι must κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Επιχρυσωμένο καφέ

gilded-brown.jpg

Το καστανό είναι αδιαμφισβίτητα ανάμεσα στα αγαπημένα χρώματα των γυναικών στην Ελλάδα, λόγω των φυσικών τους αποχρώσεων. Φέτος, η διακριτική "επιχρύσωση" του είναι το trend που όλες θα θέλετε να αντιγράψετε. Βγάζει μια βαθιά, σαγηνευτική απόχρωση, δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα στο σπίτι και σας διατηρεί on fleek ανά πάσα στιγμή.

Αποχρώσεις φράουλας

strawberry-shades.webp

Οι αποχρώσεις φράουλας ανήκουν ανάμεσα στα trends που είναι πολύ δημοφιλή για τις πιο ξανθές γυναίκες. Αποτελώντας μια εύκολη μετάβαση σε κάτι διαφορετικό έχει παρατηρηθεί όλο και περισσότερες να το ζητούν. Άλλωστε, για πολλές οι πιο πλούσιοι, κόκκινοι τόνοι είναι απαγορευτικοί.

Χρυσή πλατίνα

b592511bee7a91461d9197d195071a28.jpg

Η πιο μοντέρνα εκδοχή του πλατινέ είναι λίγο πιο ζεστή από τις παγωμένες γκρι αποχρώσεις που εμφανίστηκαν πριν από μερικά χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά φωτεινή. Έτσι, φέτος αυτό το trend επανέρχεται με πιο βουτυρένιες ξανθές αποχρώσεις και αντανακλά περισσότερη λάμψη από ποτέ. Παρόλα αυτά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πως όσο περνάει ο χρόνος τα χρώματα αυτά είναι επιρρεπή στο ξεθώριασμα.

Ιριδίζον Πορτοκαλί

iridescent-orange.jpg

Οι ροδακινί-πορτοκαλί αποχρώσεις ήταν μια από τις κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αυτή η χρωματική παλέτα πλαισιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με φωτεινότητα κάθε φορά που ο χειμώνας επιμένει να δείχνει το πιο θαμπό του "πρόσωπο".