fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο chic επιλογές στις νέες τάσεις των μαλλιών
MAGAZINE

Οι πιο chic επιλογές στις νέες τάσεις των μαλλιών

Οι πιο stylish προτάσεις των ειδικών


Οι εποχές κάνουν τον κύκλο τους, κι έτσι σιγά σιγά φτάνουμε από τα πιο ανοιχτόχρωμα, χρυσαφί χρώματα, όπως και το balayage της προηγούμενης περιόδου, στις πιο ζεστές καστανές και μελαχρινές αποχρώσεις του χειμώνα, που μπορεί να είναι και πιο διασκεδαστικές απ’ ό,τι περιμένουμε. 

Χρώματα σε blues ρυθμούς

Μία από τις κορυφαίες τάσεις φέτος είναι το copper brunette, καθώς και τα πλούσια espresso χρώματα, που «σβήνουν» τα έντονα ξανθά ή τα balayage, χαρίζοντας θερμές καφέ και καραμελέ αποχρώσεις, που ταιριάζουν με τη διάθεσή του χειμώνα. Το hair contouring χρησιμοποιεί φωτεινούς και σκουρόχρωμος τόνους, για να τονίσει ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να βαθύνει άλλα.

acbd39f5-6116-4f5a-ad12-418da42e76a0.jpeg

Χτενίσματα με girly χαρακτήρα

Περνώντας στο styling, τα top knot buns είναι ο ορισμόςτου ανεπιτήδευτου, ευέλικτου χτενίσματος. Χαρακτηρίζονται «ακομπλεξάριστα», ενώ μαρτυρούν αυτοπεποίθηση κι έχουν τη δυναμική να μπορούν να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, φέτος επικρατούν τα μαλλιά σε sleek υφή στο μπροστά μέρος και με όγκο και κίνηση στα μήκη. Κυματιστά στιλιζαρίσματα με χαλαρά πιασίματα βρίσκονται επίσης στις τάσεις που απολαμβάνουμε ν’ ακολουθούμε αυτήν τη σεζόν.

33a1f6cd-d94f-4bc1-bf91-cb8946444c28.jpeg

Κουρέματα με κινήσεις ’90s

Μια ανανέωση στο κούρεμα θα δώσει κίνηση και στιλστην κουπ σας που, σε συνδυασμό με την ανανέωση στοχρώμα, θα απογειώσει την εμφάνισή σας. Αντικαθιστούμετα curtain bangs με τα bottleneck bangs, δηλαδή με λεπτέςαφέλειες που «ανοίγουν» στο ύψος των φρυδιών. Οιαφέλειες του 2022 είναι πιο πλούσιες και bouncy.Προσθέτουν περισσότερη υφή σε φυσικά λεπτά μαλλιά, δημιουργώντας layers. Για τα μεσαία μήκη, επιλέγουμε τοlob haircut που φτάνει ακριβώς μέχρι πάνω από την κλείδα στους ώμους και θεωρείται το πιο κολακευτικό μήκος.

Hair spa του μήνα: Το Magnolia Hair Longevity, με avocado κι αιθέριο έλαιο μανόλιας, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά, αλλά και χαλάρωση την ώρα του μπάνιου.

bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022