fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τα party των γιορτών
MAGAZINE

Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τα party των γιορτών

Γίνετε εσείς η πρωταγωνίστρια των ημερών


Καθώς ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, προετοιμαστείτε να γιορτάσετε αυτές τις μαγικές μέρες με εντυπωσιακά looks στα μαλλιά σας, που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας!  

Hairstyle Secrets

Ξεχωρίστε αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή κι ανεπιτήδευτη πλευρά σας, στηρίζοντας έμπρακτα μέσα από τις επιλογές σας την άποψη πως η απλότητα είναι το κλειδί στην κομψότητα! Στα χτενίσματα, οι μπούκλες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, μόνο με λίγο επιπλέον μήκος αυτήν τη φορά, που ανατρέπεται ανάλαφρα στο μπροστινό μέρος του προσώπου, αλλά και σε στιλ που αφήνει έναν φυσικό κυματισμό στα μαλλιά. Ακόμη, φέτος επιλέγονται οι έντονες πλαϊνές χωρίστρες, για να αναδείξουν ένα elegant updo, ακόμη και σε μια απλή αλογοουρά.

chanel-beauty-main.jpg

Go Big or Go Home

Στα κουρέματα, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε τι σημαίνει η τάση του “big bob” που θα βλέπετε στο εξής παντού το 2023. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο πιο cool κομμάτι της δεκαετίας του ’70. Αυτό το στιλ επικεντρώνεται στο να κόβονται οι μπροστινές γωνίες - κάτι που δίνει μια πραγματικά δροσερή όψη στο πρόσωπο, ενώ τη νέα σεζόν γίνεται φυσικά ακόμη πιο μαξιμαλιστικό, αφού το επιτάσσουν οι συνθήκες.

Keep Shining

Είναι η εποχή που στα χρώματα των μαλλιών σας θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε δύο κύριους παράγοντες: στη λάμψη και τη ζωντάνια τους, που θα αναδείξουν τόσο ξανθιές όσο και μελαχρινές. Το συμπαγές φινίρισμα χρειάζεται καλά χέρια για να επιτευχθεί, αλλά θα τους χαρίσει πλούτο και βάθος. Επιπλέον, σημειώστε πως οι ροδακινί αποχρώσεις, αλλά και αυτές του χαλκού και της φράουλας, είναι εδώ για να μείνουν, καθώς δίνουν ιδιαίτερη ζωντάνια στα πιο συγκρατημένα κόκκινα, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν ζεστασιά στον τόνο του δέρματός σας.

peter-do-bbt-s23-030.jpg

Product of The Month

Το Schwarzkopf Professional OSiS+ Session Label Flexible Hold 500ml: μια λακ υψηλών επιδόσεων, για μέτριο ελαστικό κράτημα, με μεγάλη διάρκεια. Δημιουργεί το τέλειο styling, δίνοντας έμφαση στην πολυτέλεια και τη λεπτομέρεια. Ένα προϊόν εμπνευσμένο από τις πασαρέλες!


bxatzixristodoulou.jpg


Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023