fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

5 top ξανθές αποχρώσεις που βλέπουμε παντού στο Instagram

Βρείτε τη δική σας αγαπημένη


5 top ξανθές αποχρώσεις που βλέπουμε παντού στο Instagram

Είτε είστε ξανθιά, είτε μελαχρινή οι καλοκαιρινοί μήνες με τη θερμοκρασία στα ύψη επιβάλλουν μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Συνήθως όλοι επιλέγουν το κλασικό balayage ή τις αντάγευες για να δώσουν διαφορετική διάσταση στο χρώμα των μαλλιών τους. Παρόλα αυτά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές και εμείς παρακάτω επιλέξαμε τις δικές μας αγαπημένες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε υπόψιν σας τον τόνο του δέρματος σας και το χρώμα των ματιών σας ώστε τελικά το match να είναι ιδανικό. Ακόμη, μην ξεχνάτε πως κάποιες επιλογές απαιτούν τακτική συντήρηση για να διασφαλίσετε ότι το αποτέλεσμα διατηρειται αψεγάδιαστο.  

Ξανθό balayage

balayage.jpg
@laurencrowe88

Το balayage είναι μια τεχνική βαφής όπου χρωματίζονται τμήματα των μαλλιών σας, δίνοντας ένα φυσικό, ηλιόλουστο φινίρισμα. Αυτό που κάνει το balayage τόσο υπέροχο είναι ότι αναπτύσσεται φυσικά, ώστε να μην μείνετε με μια έντονη γραμμή που μοιάζει σαν να τα παραμελείτε. Όταν ειδικά γίνεται ακόμη πιο ξανθό τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Μπορείτε να το τολμήσετε τόσο σε σγουρά όσο και σε ίσια μαλλιά.

Ξανθό μελί

rosie-huntigton-witney-blonde-hair.jpg
@rosiehw

Η Rosie είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των τέλειων ξανθών αποχρώσεων. Έχει μαλλιά που θυμίζουν ζεστούς καραμελί τόνους και είναι το αντίθετο του πλατινέ αποτελέσματος. Είναι κολακευτικά, αποτελούν μια καλή εναλλακτική αν θέλετε να γίνεται ξανθιές αλλά με ένα διακριτικό τρόπο και σίγουρα θέλουν χαμηλή συντήρηση, ειδικά αν έχετε ανοιχτά χρώματα.

Χρυσαφί ξανθό

ksantha-mallia.jpg
@alicezielasko

Το Golden blonde είναι ένα βήμα πιο έντονο από το μελί και έχει πλούσιες, πολυδιάστατες αποχρώσεις. Σκεφτείτε για παράδειγμα μελί, χρυσά και βουτυρώδη χρώματα που αντανακλούν το φως και σας χαρίζουν ένα "ακριβό" φινίρισμα. Τα μαλλιά της φωτογράφου Alice Zielasko είναι ένα κλασικό παράδειγμα αυτού του πλούσιου χρώματος μαλλιών.

Σταχτί ξανθό

ash-blonde.jpg
@jordannacobella

Αν ψάχνετε για ένα ξανθό χρώμα μαλλιών με δροσερό τόνο, το σταχτί μπορεί να είναι το επόμενο ξανθό χρώμα μαλλιών που θα δοκιμάσετε. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος ή απλώς μπορεί να το τοποθετήσετε σε μερικά σημεία σαν ανταύγειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει υπέροχο.

Πλατινέ ξανθό

platine-ksantho-blonde.jpg
@meganadelaide

Το πλατινέ ξανθό είναι το πιο τολμηρό και ανοιχτόχρωμο από τα ξανθά χρώματα. Ανάλογα με το τρέχον χρώμα των μαλλιών σας, μπορεί να χρειαστείτε μερικά ραντεβού στο κομμωτήριο για να αποκτήσετε σταδιακά αυτήν την εντυπωσιακή απόχρωση. Αν μάλιστα τολμήσετε να αφήσετε και μερικές μαύρες τρίχες στο εσωτερικό των μαλλιών σας τότε η αντίθεση θα είναι ακόμη πιο έντονη.

Παρακάτω θα βρείτε 6 προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να τα διατηρείτε υπέροχα!
 The conditioner

The conditioner

Blonde Perfecting Purple Conditioner, Moroccanoil, Sephora

BUY ME
 Perfect blonde

Perfect blonde

Serie Expert Silver Shampoo, L'oreal Professionnel, Sephora

BUY ME
 Blonde recharge

Blonde recharge

Invigo Color Recharge Cool Blond Shampoo, Wella Professionals, Attica

BUY ME
 Blond Absolu

Blond Absolu

Bain Lumiere, Kerastase, Attica

BUY ME
 Sulfate free

Sulfate free

Blonde revival, Aveda, Attica

BUY ME
 Mask on

Mask on

Blond Absolu Masque Ultra Violet, Kerastase, Hondos Center

BUY ME