fbpixel

Search icon
Search
H Vogue Australia αποθεώνει την Ελλάδα αναδεικνύοντάς την σε must-visit καλοκαιρινό προορισμό
TRAVEL

H Vogue Australia αποθεώνει την Ελλάδα αναδεικνύοντάς την σε must-visit καλοκαιρινό προορισμό

Η χώρα μας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για ένα ακόμη καλοκαίρι


Κάθε καλοκαίρι, αποτελεί must-visit προορισμό για ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου. Καταφθάνουν σε αυτήν, τους σαγηνεύει, την ερωτεύονται και κάπως έτσι, ξεκινάει το απόλυτο love story. Η Ελλάδα είναι μία χώρα με ιδιαίτερα vibes, μία χώρα με μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, με μοναδική αύρα. Είναι μία χώρα που μπορεί να προσφέρει πολλά στους visitors και να τους κάνει να θέλουν να την επισκέπτονται συνεχώς, κάθε καλοκαίρι, κάθε εποχή.

Αυτή την περίοδο -ειδικά- πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα νησιά της και για μία ακόμη φορά, είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Σε πρόσφατο αφιέρωμά της, η Vogue Australia υποκλίθηκε στην ομορφιά τους και κάλεσε τους Australians να δώσουν μία ευκαιρία στη χώρα μας, αναδεικνύοντας την πιο όμορφη πλευρά της...

Fall in love with Greece!

Τhe article

shutterstock-1136851598.jpg
Μύκονος

«Υπάρχει άλλο μέρος σε αυτόν τον κόσμο, που μοιάζει να είναι τόσο ευλογημένο; Τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, η γυαλιστερή λευκή άμμος και τα καυτά καλοκαίρια, καθιστούν την Ελλάδα ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Το απέραντο αρχιπέλαγος -με τα νησιά του Ιουνίου και του Αιγαίου- διαθέτει μερικές από τις πιο γραφικές παραλίες που μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ευρώπη. Κάθε καλοκαίρι, είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε στο Instagram feed σας μερικές εικόνες από την Ελλάδα, από τα πιο δημοφιλή νησιά όπως είναι η Σαντορίνη, η Μύκονος κι η Κέρκυρα. Αν θέλετε να γνωρίσετε την πιο αυθεντική πλευρά της, τότε πρέπει να γνωρίσετε τα πιο μικρά νησάκια, με τον λιγότερο κόσμο, τις πιο ήσυχες παραλίες και την απίστευτη φυσική ομορφιά», αναφέρει αρχικά το εν λόγω αφιέρωμα, που κάνει focus στη χώρα μας και περιγράφει τους λόγους, για τους οποίους θεωρείται must-visit προορισμός η Ελλάδα για την summer season.

«Κάθε νησί είναι μοναδικό, με τον δικό του τρόπο και μερικά, διαθέτουν world-famous παραλίες. Είτε θέλετε να διασκεδάσετε σε κάποιο μεγάλο πάρτι -hello Mykonos- είτε να εξερευνήσετε μία αρχαία πόλη -δοκιμάστε την Τήνο- επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας», συνεχίζει και κάπως έτσι, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας και την σπάνια ομορφιά της. Είναι ένας τόπος ευλογημένος, ενας τόπος με απίστευτη ομορφιά, που μερικές φορές εμείς οι ίδιοι την υποτιμούμε, ωστόσο, έρχονται άνθρωποι από το εξωτερικό και μας την υπενθυμίζουν. Η Ελλάδα δε θεωρείται τυχαία ιδανικός προορισμός για όλους. Για εκείνους που αγαπούν την ησυχία, αλλά και για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με ατελείωτο clubbing και summer-parties. Για εκείνους που θέλουν να απομακρυνθούν και να κάνουν ένα break από όλους κι από όλα και γι΄αυτούς που λατρεύουν τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Τα συνδυάζει όλα με τον πιο μαγικό τρόπο και δικαίως, κάθε χρόνο τέτοια εποχή -κι όχι μόνο- όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω της.

The islands

xoris-titlo.jpg

To συγκεκριμένο αφιέρωμα -ωστόσο- δεν σταματά εδώ. Η Vogue Australia κάνει focus στα ελληνικά νησιά και αναδεικνύει την ομορφιά τους. Υπάρχουν αυτά που προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση κι αυτά που φημίζονται για την έντονη social life τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ό,τι κι αν ζητάτε από τις δικές σας διακοπές, είναι σίγουρο ότι θα το βρείτε στην Ελλάδα και στα πανέμορφα νησιά της. Άλλα, είναι πιο κοσμοπολίτικα, όπως η Μύκονος την οποία υπεραγαπούν οι celebrities και οι A-listers, η Σαντορίνη, που θεωρείται ιδανική επιλογή για τους romance-lovers και τα ζευγάρια ή η πανέμορφη Κρήτη, με την απίστευτη γαστρονομία, την πλούσια ιστορία και την παράδοση, που ταξιδεύει τους visitors σε μία άλλη εποχή, όπου ήταν όλα διαφορετικά και πολύ-πολύ πιο όμορφια και απλά.

Υπάρχουν όμως και τα διαφορετικά, τα low-profile, που αυτό που έχουν να προσφέρουν είναι ο απίστευτος φυσικός πλούτος, η απόλυτη ησυχία, η γαλήνη, τα πανέμορφα τοπία και οι μοναδικές παραλίες τους. Τα νησιά αυτά, είναι ιδανικά για όλους, μεγάλους και μικρούς, για παρέες αλλά και ζευγάρια, για μοναχικούς ταξιδιώτες και γι΄αυτούς που απλά θέλουν να μείνουν μακριά από όλους κι από όλα. Το Καστελόριζο, η Σύρος, η Φολέγανδρος και η Αμοργός είναι μερικά μόνο από αυτά, που ξεχωρίζουν το καθένα για διαφορετικούς λόγους και σίγουρα, αξίζει να τους δώσει κανείς μία ευκαιρία, προκειμένου να τα γνωρίσει από κοντά.

Ό,τι κι αν επιλέξει κανείς, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρεθεί, είναι σίγουρο πως θα λατρέψει αυτή τη χώρα και θα δημιουργήσει απίστευτες αναμνήσεις, που θα τον ακολουθούν σε όλη τη ζωή του. Η χώρα αυτή είναι πραγματικά ευλογημένη, είναι γεμάτη με προορισμούς, με ανθρώπους που είναι πάντα έτοιμοι να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους, που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει ελληνική φιλοξενία και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και υποδέχονται visitors από κάθε γωνιά αυτού του κόσμου. Καλό φαγητό, πλούσια γαστρονομία, καυτός ήλιος, απέραντες αμμουδιές, καλή διάθεση και παρέα. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς για ένα καλοκαίρι;