fbpixel

Search icon
Search
Tο Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη θα κάνει τα καλοκαιρινά σας όνειρα πραγματικότητα
MAGAZINE

Tο Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη θα κάνει τα καλοκαιρινά σας όνειρα πραγματικότητα

Η αίσθηση πολυτέλειας είναι κυρίαρχη στο resort που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα μιας απόδρασης πέντε αστέρων από την καθημερινότητα


Η αίσθηση πολυτέλειας είναι κυρίαρχη στο Zaffron Resort στη Σαντορίνη, που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα μιας απόδρασης πέντε αστέρων από την καθημερινότητα.

Unique Hospitality

vds340105ok2-01.jpg

Το πρώτο lifestyle θέρετρο του Ομίλου Φάις, το πεντάστερο Radisson Blu Zaffron Resort, βρίσκεται μια ανάσα από το γραφικό, παραθαλάσσιο Καμάρι στη Σαντορίνη και είναι το απόλυτο συνώνυμο ενός good-life destination. Συνδυάζοντας αρμονικά δύο διαχρονικά στοιχεία, την εμπειρία διακοπών «καλής ζωής» -με υπηρεσίες 5*, σε ένα περιβάλλον όπου το boho chic αναμειγνύεται με το κυκλαδίτικο στιλ, και υψηλή γαστρονομία- και ενός resort ευεξίας, το κατάλυμα εναρμονίζεται μοναδικά με το ακατέργαστο φυσικό τοπίο της Σαντορίνης.

Η συνύπαρξη λειτουργικότητας και πολυτέλειας σε όλα τα guest touchpoints, oι γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου, το φιλικό προσωπικό και οι tailor-made προτάσεις για την ψυχαγωγία και τη διαμονή των επισκεπτών, συνθέτουν μία ζωντανή, αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Τhe Ideal Escape 

vds426608ok-01-72rz3.jpg

Στον 2ο χρόνο λειτουργίας του, το Zaffron συνεχίζει να επενδύει στις 360ο διακοπές αναψυχής υψηλής ποιότητας και φυσικά στη γαστρονομία, με δύο αφίξεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του. Ο λόγος για την exclusive συνεργασία με το Tokyo Joe μέσω ενός beach restaurant bar στην παραλία του ξενοδοχείου -ανοιχτή για το κοινό- αλλά και για το νέο ελληνικό εστιατόριο με menu υψηλών προδιαγραφών, διά χειρός Κώστα Δημόπουλου. Επιπλέον, το ιστορικό ρεστοράν Zeffirino, το οποίο ταξιδεύει από τη Γένοβα στη Σαντορίνη και ανανεώνεται με μία state-of-the-art open kitchen, συνεχίζει και φέτος να μας συστήνει την αυθεντική ιταλική γαστρονομία με μια σαντορινιά πινελιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά με μία καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει τοπικές και ιταλικές ετικέτες.

Η ανανέωση των υπηρεσιών και της φιλοξενίας πέντε αστέρων είναι συνεχής στο Radisson Blu Ζaffron Resort, με φόντο το μαγευτικό τοπίο κάτω από το φως του Αιγαίου και τον κυκλαδίτικο ήλιο.

Ιnfo: zaffronresort.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023