fbpixel

Search icon
Search
Every day looks: 5  άνετα shoe designs για το γραφείο -και όχι μόνο
THE LOOK

Every day looks: 5 άνετα shoe designs για το γραφείο -και όχι μόνο

Επιλογές που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε


Η δημιουργία των καθημερινών συνόλων αποτελεί πολλές φορές μία απαιτητική διαδικασία. Ιδιαίτερα, τα office looks χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, διότι επιθυμούμε να συνδυάζουν την άνεση, το στιλ και την πρακτικότητα. Τα παπούτσια αποτελούν βασικό στοιχείο των για την ολοκλήρωση των evey-day outfits. Καθώς η καθημερινότητα είναι απαιτητική με έντονες υποχρεώσεις, το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι κομμάτια που θα μας δυσκολεύουν. 

Για καλή μας τύχη, ο μαγικός κόσμος της μόδας έχει πάντοτε τη λύση. Τα shoe designs έχουν μετατραπεί πλέον στο δυνατό της σημείο και οι επιλογές είναι πολλές. Για τα σύνολα στα γραφείο θα συναντήσετε παπούτσια που θα απογειώσουν το στιλ σας και ταυτόγχρονα θα σας προσφέρουν ευελιξία. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Low-heel boots 

0752657b56d5fb18162c747e5b64c9a2.jpeg

Παρόλο που οι μπότες με το ψηλό τακούνι κολακεύουν πολύ περισσότερο τη σιλουέτα μας, καθώς μας προσθέτουν πόντους, δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού. Αντιθέτως, ένα ζευγάρι με χαμηλότερο τακούνι ή chunky sole -για όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καίρος- θα είναι το σχέδιο που μπορεί να σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις, διότι ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Για πιο χαλαρά και cool office looks, συνδυάστε τα μ' ένα τζιν παντελόνι, ένα πουκάμισο και oversized blazer, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως πανωφόρι, τις ημέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες. 

Loafers 

dae54b83d46368c7c9ef6e7746a03c5b.jpg

Εδώ και πολλές δεκαετίες, τα loafers αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για να συνδυάσετε με το επαγγελματικό σας σύνολο. Πλέον, τις τελευταίες σεζόν, οι απανταχού fashionistas τα επιλέγουν καθημερινά, προσφέροντας μας ξεχωριστές ιδέες για να τα εντάξουμε στα day-to-night looks μας. Τα νεά τους σχέδια είναι άκρως fashionable και stylish, απογειώνοντας ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Δημιουργήστε ένα total black look με tailored pants και tops ή shirt. Μαύρα loafers με χρυσές λεπτομέριες θα μετατραπούν στην κατάλληλη επιλογή. 

Block-heel pumps 

78297bb0cacc4d1337f883f3416a9342.jpeg

Βρίσκονται στην ίδια φιλοσοφία με τα low-heel boots. Οι γόβες κατέχουν τον τίτλο των πιο "θηλυκών" designs εδώ και πολλά χρόνια αλλά αυτές με το ψηλό τακούνι δεν ενδείκνυνται για 9 to 5 looks. Εκτός από μία updated επιλογή είναι και πολύ άνετη για τις ημέρες με πολλές απαιτήσεις και συνεχόμενα meetings. Τα slingbacks βρίσκονται πρώτα στη λίστα των προτιμήσεων μας, γι' αυτό σας τα προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είτε με τζιν είτε με φορέματα και φούστες θα μοιάζουν υπέροχα. 

Sneakers 

275643684-640059356965120-1324407405847178607-n.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Από τότε που τα sneakers κέρδισαν επάξα μία θέση στα περισσότετα office looks -εφόσον δεν απαγορεύονται από κάποιον dress code- μας έχουν "λύσει" τα χέρια. Η άνεση είναι γνωστή και δεδομένη, πόσο μαλλόν το στιλ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πραγματικά με τα πάντα από κοστούμια, παντελόνια, dresses και midi skirts με πουκάμισα σε πιο αυστηρές γραμμές. Η λευκή τους εκδοχή θα σας χαρίσει μεγαλύτερη πρακτικότητα. Τέλεια σύνολα ακόμα κι ένα αποφασίσετε να πάτε γι ένα after work drink με τους συναδέλφους σας. 

Ballet flats 

275396620-155674210152388-7684901790024943606-n.jpg
Image source: @leiasfez

Το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων θα χαρίσει μία classy & chic αισθητική στα office looks σας. Αν και flat θα κολακεύσουν υπέροχα τη σιλουέτα σας. Εμείς σας προτείνουν να ακολουθήσετε τις τάσεις και να δημιουργήσετε μοντέρνες εκδοχές για τα πρωινά σας σύνολα. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέξτε να φορέσετε ένα φόρεμα ή leather shorts μαζί με καλσόν. Το blazer θεωρείται απαραίτητη προσθήκη για να παρουσίασετε την preppy essence. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό και το μαύρο για formal πινελιές, ακριβώς έτσι όπως αρμόζουν στις εμφανίσεις στο γραφείο.