fbpixel

Search icon
Search
Ετοιμάζεστε να «πετάξετε»; Τα airport looks που πρέπει να δοκιμάσετε
THE LOOK

Ετοιμάζεστε να «πετάξετε»; Τα airport looks που πρέπει να δοκιμάσετε

Ξεκινήστε τις διακοπές σας με στιλ και άνεση


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η σκέψη μας είναι στις επικείμενες διακοπές μας. Το αεροπλάνο αποτελεί για πολλούς το μέσο που θα τους ταξιδέψει στον αγαπημένο τους προορισμό. Είτε πρόκειται για κοντινές είτε για μακρινές αποστάσεις, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η άνεση είναι το κλειδί στις συγκεκριμένες περιστάσεις. Τα looks που επιλέξετε να φορέσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας αποτελούν βασικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας. Για ένα πλήρως ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, καλείστε να συνδυάσετε την comfy αίσθηση με το στιλ. Ευτυχώς οι hot τάσεις του καλοκαιριού έχουν καταφέρει να «παντρέψουν» αυτά τα δύο στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα παρουσιάσουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 airport outfits που θα απογειώσουν την εικόνα σας και θα σας εγγυηθούν ένα «χαλαρό» και άνετο ταξίδι!

1. Boxer Short & Oversized shirt 

6e3d5522f5aa06b51e6a4c9794a2ba17.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού, τα boxer shorts έχουν μετατραπεί σε απόλυτο must της γκαρνταρόμπας όλων των fashionistas. Άνετα, ευέλικτα και styslish αποτελεί μία ιδανική επιλογή για την πτήση σας. Διατηρήστε αυτό το cool στιλ συνδυάζοντάς τα με το αντίστοιχο oversized shirt. Μπορείτε να προτιμήσετε μόνο αυτά τα δύο κομμάτια, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πουκάμισο σας σαν "πανωφόρι", προσθέτοντας ένα tank top από μέσα και δημιουργώντας ένα επιτυχημένο καλοκαιρινό layering. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, ένα ζευγάρι dad sandals θα ολοκληρώσει ιδιαίτερα την εικόνα σας.

2. Pyjama set 

t7nr7osxqjy9w11bo7qb-devon-windsor-private-jet-SD2f4.jpg

Έχετε κλείσει την πρώτη πρωινή πτήση γιατί δεν θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό από τις ημέρες των διακοπών σας. Παρόλα αυτά το να αποχωριστείτε τις πυτζάμες σας μοιάζει αδύνατο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς μπορείτε να τις φορέσετε και στο αεροπλάνο. Εντάξει, όχι ακριβώς αυτές αλλά ένα super stylish pyjama set, το οποίο θα σας χαρίσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε ακόμα στο κρεβάτι. Επιλέξτε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα που θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό και στη διάθεσή σας. Για να δημιουργήσετε ολοκληρωμένο effortless look προτιμήστε ένα ζευγάρι flip-flops ή thong sandals αλλά και μια oversized tote bag. 

3. Athletic way 

283290870-155090320362255-4302310994750873410-n.jpg
Image source: @emitaz

Όσες τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους, τα αθλητικά pieces θα είναι πάντοτε αυτά που θα κερδίζουν το «βραβείο» της άνεσης. Άλλωστε η κυριαρχία του athleisure αλλά και του loungewear style έχει αποδείξει ότι μπορούν να είναι παράλληλα και πολύ fashoinable. Συνδυάστε το biker short σας μ' ένα tank ή strap top και φυσικά sneakers. Ένα denim jacket θα σας χαρίσει την απαραίτητη θερμότητα, τόσο στις αίθουσες του αεροδρομίου όσο και στο αεροπλάνο, όπου το aircodition δημιουργεί αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και statement sunglasses θα χαρίσουν την απαραίτητη λάμψη. 

4. Dungaree

b622c209a1e63cd129339bed36d3900c-bKFq0.jpg

Το αγαπημένο κομμάτι της Alexa Chung έκανε ένα δυναμικό come back τη φετινή σεζόν χάρη στη JLo και τις εμφανίσεις που μας χάρισε. Τα dungarees εκπέμπουν μία τέλεια casual chic διάθεση και μπορούν να μας συνοδεύσουν παντού. Έχετε τη δυνατότητα να την φορέσετε μόνη της ή να τη συνδυάσετε με crop tops, πουκάμισα αλλά και t-shirts. Οι loose γραμμές τους είναι ιδανικές για τα airport looks σας. Θα τις συναντήσετε τόσο σε μακριά μήκη όσο και σε short εκδοχές ανάλογα με την στιλιστική σας ταυτότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τα slides σας και είστε έτοιμες!

5. Maxi dress

be69c836866efd58360cd94653815fed.jpg

Δεν γίνεται να αναφερόμαστε στην άνεση και να παραλείψουμε το πιο καλοκαιρινό σχέδιο, τα maxi dresses. Μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σίγουρα στο αεροπλάνο. Θα είστε έτοιμες σε λιγότερο από ένα λεπτό στην κυριολεξία και ταυτόγχρονα άκρως fashionable. Προσθέστε τα σανδάλια σας και μία straw bag and... so the journey begins!