fbpixel

Search icon
Search
Dress & Sneakers: Οι συνδυασμοί που θα σας προσφέρουν τα πιο fashionable summer looks
STYLING TIPS

Dress & Sneakers: Οι συνδυασμοί που θα σας προσφέρουν τα πιο fashionable summer looks

Άνεση και στιλ μόλις σε μία εμφάνιση


Η περίοδος που διανύουμε βασίζεται σε effortless looks, τα οποία θα μας προσφέρουν άνεση, την απαραίτητη δροσιά και φυσικά ευελιξία για να σταθούμε σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε απολύτως τίποτα. Βασικό key-item της summer collection μας, δεν είναι άλλο από τα φορέματα. Πρακτικά και stylish μας βοηθούν να δημιουργήσουμε επιτυχημένα σύνολα μέσα λίγα λεπτά χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Με τι χρειάζεται να τα συνδυάσετε για να πετύχετε τα παραπάνω; Μα φυσικά μ' ένα ζευγάρι sneakers, τα οποία λειτουργούν σαν μπαλαντέρ. Το αποτέλεσμα θα είναι chic για κάθε ώρα της ημέρας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο stylish combos που θα θέλετε να δημιουργήσετε asap!

Slip dress 

9f40e02e0d74b9f42b38c74470256cf4.jpg

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για πιο χαλαρά office looks. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πετύχετε την πιο cool αλλά παράλληλα formal εμφάνιση, από το να συνδυάσετε το slip dress μαζί με τα αθλητικά σας. Για να μην χάσετε καθόλου από την tailored αισθητική σας και εφόσον σας το επιτρέπει η θερμοκρασία, ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα oversized blazer. Διατηρήστε το outfit σας σε ουδέτερους τόνους, όπως είναι το λευκό ή το μπεζ, όχι μόνο για το στιλ αλλά και για να απομακρύνετε σ' έναν βαθμό τη θερμότητα. Τα white sneakers θα σας προσφέρουν ηρεμία και «καθαριότητα». 

Maxi dress

5ce441e831ee997ae8e43b3a39c581c4.jpg
Image source: @whowhatwear

Ο συνδυασμός που θα λατρέψετε και θα επιλέγετε πιο συχνά τους επόμενους μήνες. Προτιμήστε τις maxi αέρινες σιλουέτες, οι οποίες θα χαρίσουν μοναδική κίνηση στην εικόνα σας, θα προσφέρουν περισσότερη δροσιά και φυσικά θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Συνδυάστε τες μ' ένα ζευγάρι sneakers που θα απογειώσουν την casual chic essence και θα σας δώσουν την ευκαιρία να σταθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, day to night. Ολοκληρώστε με μία straw tote bag, η οποία ταιριάζει μοναδικά στην εποχή και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας περισσότερα από τα απαραίτητα. 

Bold tones dress

10bd82ec9cd466159e369aa242e6c4b1.jpg

Οι έντονες αποχρώσεις δεν γίνεται να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή, ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, στα φορέματα, τα οποία καταλαμβάνουν την μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματός μας, φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο χρώμα σας αρέσει και σας ταιριάζει, με τα επικρατέστερα να είναι το ροζ, το πορτοκαλί, το πράσινο και το μπλε. Αν θέλετε να διατηρήσετε μία πιο ήσυχη εμφάνισή, επιλέξτε λευκά sneakers ενώ αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία statement εικόνα μη διστάσετε να κινηθείτε σε εξίσου bold sneakers. 

Black dress 

0d5dac6419381a2c58d0d29c4c042961.jpg

Ανεξαρτήτως εποχή, ώρας και περίστασης, το μαύρο φόρεμα κατέχει πάντα μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στις εμφανίσεις σας. Απογειώνει την κομψότητα και μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες, day to night. Μάλιστα, είναι η ιδανική επιλογή τις ημέρες που δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε. Χαρίστε του μια πινελιά ανανέωσης, συνδυάζοντας το με τα λευκά αθλητικά σας. Θα πετύχετε και το all time classic black & white που όλες λατρεύουμε. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας, όπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή μια bucket bag. 

Mini me 

248c6e54a8e528f9c82202d84e763cf4.jpg

Μία εξίσου ιδιαίτερη τάση της φετινής σεζόν είναι τα minis. Τα έχουμε δει να κυριαρχούν σε όλα τα σχέδια, από φούστες μέχρι shorts αλλά τα φορέματα έχουν την τιμητική τους. Φορέστε τα μαζί με τα αθλητικά σας και παρουσιάστε την ιδανική πρόταση για τις πρωινές σας βόλτες. Ξεφύγετε από τις μονοχρωμίες και ανεβάστε τη διάθεσή σας με τις στιλιστικές σας επιλογές. Ένα floral mini dress που αντλεί έμπνευση από τα french girls θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.