fbpixel

Search icon
Search
STYLE PEOPLE

From J.Lo to Alexa Chung: Αυτό είναι το summer must των fashion icons

Οι πιο hot τρόποι για να το φορέσετε


From J.Lo to Alexa Chung: Αυτό είναι το summer must των fashion icons

Έχετε ξεκινήσει να αναζητάτε τρόπους για να ανανεώσετε τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να προσφέρετε fresh air στα every-day outfits; Ένα από τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι οι σαλοπέτες ή αλλιώς στη «γλώσσα» της μόδας, τα dungarees. Με τις τάσεις να αντλούν έντονα στοιχεία από τις δεκαετίες των '90s και των early '00s, το συγκεκριμένο one piece έχει μετατραπεί σε must της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας. Cool και stylish, τις συναντάμε κυρίως σε τζιν εκδοχές αλλά και σε άλλα υφάσματα, όπως είναι τα linen & cotton. Μερικά από τα fashion icons του εξωτερικού τις έχουν επιλέξει από τώρα να τους συνοδεύσουν στις εμφανίσεις τους, γεμίζοντας μας με ιδέες που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. 

Από την Blake Lively μέχρι την Jennifer Lopez, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε πως φόρεσαν οι fashionable celebrities τις σαλοπέτες τους!

1. Blake Lively 

278893683-189980733352572-2567357372429502332-n-1.jpg
Image source: @blakelively

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός κεντρίζει το ενδιαφέρον μας με τις στιλιστικές της επιλογές. Δίνοντας μία πιο country αισθητική, επέλεξε να συνδυάζει δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μία τζιν dungaree σε κλασική blue denim απόχρωση του brand Reformation μαζί μ' ένα λευκό tank top. Το look της ολοκληρώθηκε με medium heeled ankle boots και με κοσμήματα -κολιέ και σκουλαρίκια- σε εντυπωσιακά χρώματα που πρόσφεραν λάμψη. Όσον αφορά τη τσάντα της, αυτή δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη tweed Chanel-19 με χρωματιστές πινελιές. 

2. Sarah Jessica ParkerH prv

image-1-0.webp

Η πρωταγωνίστρια των Sex & The City, And Just Like That και fashion icon της δεκαετίας των '90s & '00s χάρισε πιο tailored essence στην εικόνα της. Χρησιμοποίησε ως βασικό στοιχείο της εμφάνισης της μία vintage λευκή cropped dungaree από το brand GAP. Τη συνδύασε με high heeled metallic platform sandals, τα οποία πρόσθεσαν πόντους, κολακεύοντας τη σιλουέτα της. Ένα ροζ top επιλέχθηκε να φορεθεί μέσα από τη σαλοπέτα, ενώ για περισσότερο layering δε δίστασε να επιλέξει ένα πουκάμισο σαν outerwear. To street look ολοκλήρωσε μία oversized shoppes bag σε γαλάζιες και μοβ αποχρώσεις. 

3. Jennifer Lopez 

jennifer-lopez-black-overalls-ben-affleck.webp
Image source: Backgrid | Popsugar

Η λατίνα pop star έχει εκδηλώσει πολλές φορές την προτίμησή της στις σαλοπέτες και δεν χάνει ευκαιρία για να την εντάξει στα σύνολά της. Σε μία έξοδο με τον αγαπημένο της ηθοποιό, Ben Affleck, προτίμησε ένα all time classic, black & white loose, επιλέγοντας μία μαύρη σαλοπέτα μαζί με λευκό t-shirt και high heeled chunky boots. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μια tote bag ήταν τα αξεσουάρ που χάρισαν περισσότερους πόντους στην εικόνα της. 

4. Alexa Chung 

f9366d36e199c5988761b144decd9a21.jpg

To μοντέλο Alexa Chung θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μία μεγάλη συλλογή από dungarees. Τις έχει φορέσει σε όλες τις περιστάσεις και σε όλες τις εκδοχές, από τις πιο κοντές μέχρι τις πιο μακριές και loose και από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο φωτεινές αποχρώσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εντάξετε τη σαλοπέτα στα πρωινά office looks δημιουργήσετε ένα total white σύνολο, συνδυάζοντας τη dungaree μ' ένα λευκό πουκάμισο και flat sandals. Έτοιμες και για after work drinks!

1

Florals Dungaree

ZARA BUY HERE

2

Dungaree Dress

H&M BUY HERE

3

Dungaree

MaxMara BUY HERE

4

Dungaree Skirt

Sisley BUY HERE

5

Liquid Miramar TENCEL-chambray overalls

Rag& Bone, Net-a-porter.com BUY HERE

6

Denim wide-leg overalls

Miu Miu, Mytheresa.com BUY HERE