fbpixel

Search icon
Search
Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Editors' weekly picks: Οι συντάκτες του GLOW.GR μοιράζονται τις top επιλογές της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν και τους έκανε εντύπωση!


Σταυρούλα Κλειδαριά

image006.jpg

Εντυπωσιάστηκα με τις απίθανες νέες συσκευασίες της Limited-Edition συλλογής της Bobbi Brown σε συνεργασία με την Kerri Rosenthal. Με τον εμβληματικό τίτλο «Beauty is Love» και με τα ζωηρά day-to-night essentials, εμπνέει τη δημιουργικότητά μας ώστε να κάνουμε θαύματα με looks τόσο μοναδικά όσο κι εμείς. Η πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal μας προσκαλεί να εκφράσουμε την αγάπη μας για την ομορφιά.

gettyimages-2152228208.jpeg

Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για την απίθανη Taylor Swift και τις εμφανίσεις της στην περιοδεία The Eras Tour. Φυσικά, από αυτές δε θα έλειπαν τα customised Christian Louboutin high heels. Από τις ντυμένες με αμέτρητα στρας σε μαγευτικά χρωματα μπότες μέχρι τις lace up ankle boots όλες οι δημιουργίες είναι πραγματικά αριστουργήματα.

image0-4.jpeg

Ανυπομονώ να γευτώ τις δημιουργίες του Δημήτρη Μούδιου. Πρόκειται για ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής και είναι καλεσμένος στο τέταρτο Pharaoh Fire Nights. Ο Δημήτριος Μούδιος με προυπηρεσία σε κορυφαία εστιατόρια του πλανήτη θα μαγειρέψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 15 Μαΐου!


Κωνσταντίνος Τανιάς

image001.png

Εντυπωσιάστηκα με τη συλλογή Sunlit Clementine & Vetiver της Molton Brown, με κιτρώδεις-ξυλώδεις νότες που με έβαλαν κατευθείαν σε summer mood. Είναι φτιαγμένη με τις χαρακτηριστικές υψηλές συγκεντρώσεις αρωμάτων του οίκου και τις εκλεπτυσμένες ξυλώδεις νότες που επεκτείνουν το μονοπάτι του αρώματος αναδεικνύοντας τη σε μια μοναδική, μακράς διάρκειας συλλογή

snapinstaapp-442297946-3127666980699369-5853695854120689241-n-1080.jpg

Ξεχώρισα από τις εμφανίσεις του φετινού Met Gala αυτήν της Doja Cat, με μια wet δημιουργία του οίκου Vetements. Το θέμα ήταν "The Garden of Time" και η εκκεντρική καλλιτέχνιδα έδωσε την αίσθηση ενός βρεγμένου αγάλματος που δεσπόζει σε έναν κήπο.

869283-7CWNu.jpg

Παρακολούθησα την ταινία "Challengers", με πρωταγωνιστές τους Zendaya, Mike Faist και Josh O'Connor. Η πλοκή διαδραματίζεται γύρω από μια πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια, παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες. Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα συνθήκη. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή, με την ώρα μπροστά στην οθόνη να περνάει ευχάριστα.


Χρύσα Σιμώνη

0d3951b404dc373c99f42eaef3703fe2.jpeg

Μια τάση που ξεχώρισα για ακόμα μια φορά φέτος είναι αυτή των Furlane shoes, και συγκεκριμένα των Mary Jane εκδοχών τους. Έχουμε δει A-listers να τα φοράνε παντού, όπως τις Katie Holmes και Kaia Gerber. Λατρεύω το brand Vibi Venezia, που έχει κάθε χρώμα και σχέδιο που μπορεί να θέλετε. Εγώ θα πρότεινα τα καταπληκτικά χακί, ή μπλε ή αν νιώθετε τολμηρές να επιλέξετε μια printed εκδοχή.

celine-haute-parfumerie-zouzou-web-01-1.jpg

Τον περασμένο μήνα, διάβασα πως η Celine ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας beauty line που έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία της συλλογής FW24 La Collection de l'Arc de Triomphe - μια γοητευτική ωδή στην αίγλη της δεκαετίας του '60 - συνοδεύοντας τον βραχίονα Haute Parfumerie του οίκου Hedi Slimane. Tο latest άρωμα Zouzou εμπνέεται από τις ηρωίδες της εποχής! 

screenshot-2024-05-10-at-25900-pm.png

Εντυπωσιάστηκα με τη δράση της Μέριμνας, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας. Την Κυριακή 12 Μαίου, προσκαλεί για τρίτη χρονιά όλες/ους να εορτάσουν την ημέρα με τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία #anthodesmi_agapis. Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουν το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους που πενθούν την απώλεια της μητέρας τους. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο συμμετοχής.


Αγάπη Γαβριηλίδου

aae94d36-cara-delevingne.webp

Διάβασα μία συνέντευξη της Cara Delevingne, που ήταν καλεσμένη στο Met Gala και μου άρεσε αρκετά το γεγονός ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον, γεμάτο λάμψη και celebrities, το διάσημο μοντέλο επέλεξε να μιλήσει για μία πολύ-πολύ σκοτεινή πτυχή του εαυτού της, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και να βοηθήσει όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους για να βγουν από τον λαβύρινθο των καταχρήσεων. «Δεν είσαι μόνος. Αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορείς να το κάνεις και εσύ, αλλά πρέπει να το επικοινωνείς και να είσαι ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό σου. Είτε μιλάς για άγχος, κατάθλιψη, ανάρρωση ή ο,τιδήποτε άλλο, απλά οφείλεις στους ανθρώπους να μιλάς για τους αγώνες σου, γιατί το να είσαι σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι τέλειο. Κανείς δεν είναι τέλειος. Οπότε, για να είμαι ειλικρινής, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά και θεωρώ, πως είναι πολύ σημαντικό όλοι αυτοί οι celebrities να μοιράζονται την αλήθεια τους και να δείχνουν το δρόμο και σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχες καταστάσεις.

afb99da5-cbd2-48a5-8dc2-a3f92fdb1199-2020-0522-maria-speck-pink-porridge-genius-3x2-anna-billingskog.jpeg

Αν είστε λάτρεις του porridge και βρίσκεστε στην αναζήτηση μίας νέας συνταγής, είμαι εδώ για εσάς! Πρόσφατα, γεύτηκα την must συνταγή, για το απόλυτο brunch, συνδυάζοντας το porridge μου με κακάο και raspberries. Τα υλικά που χρειάζονται είναι τα εξής: 75 γραμμάρια κινόα, 250 ml γάλα αμυγδάλου, 100 ml νερό καρύδας, 2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας, 1 κ.γ, κακάο σε σκόνη, 100 γραμμάρια raspberries. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίξτε την κινόα, το γάλα αμυγδάλου, το νερό καρύδας, τη ζάχαρη καρύδας και τη σκόνη κακάο και βράστε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να μαλακώσει η κινόα. Σερβίρετε με τα raspberries για topping κι απολαύστε το πρωινό σας.

screenshot-2024-05-10-at-114944-am.png

Μία τάση που ξεχωρίζω και μου αρέσει πολύ με φόντο και το καλοκαίρι, είναι τα clean-girl makeup looks, που μοιάζουν ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και -το βασικότερο- δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα δημιουργήσουν ακόμη και οι γυναίκες που δυσκολεύονται αρκετά σε αυτόν τον τομέα, aka εγώ! Τα lightweight products είναι το απόλυτο μυστικό, με τους γήινους τόνους να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και το blush να ολοκληρώνει ιδανικά το κάθε look.


Μάρα Γρηγοριάδου

snapinstaapp-352200849-238791015559186-7481930619969963431-n-1080.jpg

Μια τάση που έχω ξεχωρίσει είναι αυτή του απλό, oversized, breezy λευκό πουκάμισο για τις πιο ζεστές μέρες που έχουν φτάσει. Καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο versatile κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, εγώ το συνδυάζω με κάθε είδους pants, φούστα ή ακόμη και ως ένα χαλαρό jacket πάνω από ένα summer dress.

stighmiotipo-othonis-387.png

Εντυπωσιάστηκα με ένα fact που έμαθα. Συγκεκριμένα, τον λόγο για τον οποίο οι περισσότερες Tik Tok influencers ξεκινούν τα βίντεό τους εφαρμόζοντας lip gloss στα χείλη τους, και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο, το οποίο έχει πλέον πάνω από 40.000 προβολές, η δημιουργός @juliabroome παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί την "τακτική του lip gloss" όλη την ώρα - και είπε ότι λειτουργεί σαν γούρι. Το κόλπο, εξήγησε, είναι να κρατάτε ή να βάζετε ένα προϊόν για τα χείλη στην αρχή ενός βίντεο. Ως παράδειγμα, έδειξε τη δημιουργό @anastazia, η οποία έβαλε ένα προϊόν για τα χείλη καθώς έκανε ένα άσχετο βίντεο για ένα ταξίδι στο Erewhon. "[Η τακτική του lip gloss] είναι ουσιαστικά το αγκίστρι σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε ένα αγκίστρι", δήλωσε η Broome. "Συνειδητά ή υποσυνείδητα, ένας θεατής είναι πιο πιθανό να σταματήσει και να παρακολουθήσει το βίντεο σας ενώ ταυτόχρονα κάνετε κάτι άλλο"

9d3074aad0cebb59805cb4975882aa82.jpg

Άκουσα σε πολλά διαφορετικά wellness podcasts πως η yoga το πρωί έχει κάποια life changing effects. Έχει λίγο καιρό, λοιπόν, που ξεκινάω κάθε ηλιόλουστη μέρα μου με ένα διεγερτικό yoga stretching κάτι το οποίο μου έχει αλλάξει πραγματικά την καθημερινότητα. Εκτός από την αλλαγή στη διάθεσή μου από το πρωί, νιώθω μεγαλύτερη ευκινησία και βιώνω πολύ λιγότερο τα "κακά" της δουλειάς μου, η οποία όπως και πολλές άλλες περιλαμβάνει πολλές ώρες στην καρέκλα.