fbpixel

Search icon
Search
Δύο top-notch θεραπείες για το πρόσωπο που βρίσκονται στη φαρέτρα των πλαστικών
MAGAZINE

Δύο top-notch θεραπείες για το πρόσωπο που βρίσκονται στη φαρέτρα των πλαστικών

Η Dr. Γιολάντα Πεπέ μάς προτείνει θεραπείες με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή


Πρόκειται για τα πιο περιζήτητα beauty treatments αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της Αισθητικής Ιατρικής, τα οποία εμπιστεύονται και προτείνουν οι πλαστικοί με κλειστά μάτια. Οι θεραπείες αυτές προσφέρουν άψογα αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ, ανανεώνοντας το δέρμα και φέρνοντάς το στην καλύτερη εκδοχή του!

HOLLYWOOD LASER PEEL®

Γι’ άλλη μια φορά, οι celebrities μας εμπνέουν για την επόμενη θεραπεία μας! Παγκόσμια αναγνωρισμένο, το Hollywood Laser Peel® είναι μια θεραπεία με μεγάλη ζήτηση, η οποία χαρίζει αμέσως μια νεανική και λαμπερή εμφάνιση, δεν είναι επίπονη και δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης για το δέρμα. Το όνομά της προέρχεται από τις πολλές φορές που χρησιμοποιήθηκε από διάσημους πριν από το κόκκινο χαλί, ενώ πλέον ζητείται και από μέλλουσες νύφες και για όλες τις ειδικές περιστάσεις. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν προκαλεί ερεθισμούς, γι’ αυτό και δεν απαιτείται κάλυψη με μακιγιάζ μετά την όλη διαδικασία, η οποία είναι εξαιρετικά σύντομη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που την ενσωματώνουν στη μηνιαία τους περιποίηση για αποτελέσματα που διαρκούν.

shutterstock-2101771564.jpg

Πλεονεκτήματα του Hollywood Laser Peel®:

Συνολικά, το Hollywood Laser Peel® προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Βοηθά στη μείωση των ατελειών, προσφέροντας έναν ομοιόμορφο τόνο και μια λεία υφή στο δέρμα. Ακόμα, είναι ιδανικό για τη μείωση των λεπτών ρυτίδων, αφού προκαλεί ταυτόχρονη διέγερση του κολλαγόνου. Η διαδικασία δεν απαιτεί περίοδο επούλωσης, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Πρόκειται για μια άνετη και μη επεμβατική μέθοδο, ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος.

Πώς λειτουργεί το Hollywood Laser Peel®: Η ενέργεια του λέιζερ δρα διπλά. Πρώτον, στοχεύει στη μελανίνη (μελάγχρωση) στα κύτταρα, διασπώντας την και αφαιρώντας τη φυσικά. Δεύτερον, θερμαίνεται βαθιά στο χόριο, προκαλώντας το δέρμα να συστέλλεται και να διεγείρει το κολλαγόνο. Η θεραπεία είναι αρκετά ήπια ώστε να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας: Αρχικά, θα εφαρμοστεί ένα ελαφρύ στρώμα λοσιόν άνθρακα Spectra στο δέρμα σας για 10’-15’, που θα το προετοιμάσει για την εφαρμογή του λέιζερ. Ο γιατρός, ξεκινώντας τη διαδικασία, θα περνά με το λέιζερ το πρόσωπό σας, αφαιρόντας τον άνθρακα μαζί με ένα πολύ λεπτό στρώμα δέρματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί 30’ ή λιγότερο.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP)

Κορυφή στους τύπους μεσοθεραπείας σήμερα αποτελεί η αυτόλογη μεσοθεραπεία, προσφέροντας εξίσου δυνατά και άμεσα αποτελέσματα λάμψης και σύσφιξης. Αξιοποιεί τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια στο πλάσμα του αίματος (PRPs-platelet rich plasma), προκειμένου να απελευθερώσει τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενεργοποιούν τα ενήλικα βλαστοκύτταρα που πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας τον ταλαιπωρημένο ιστό. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο για σύσφιξη, αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών (π.χ. από ακμή) και βελτίωση της υφής του δέρματος. Η επέμβαση γίνεται με πολύ μικρές βελόνες σε όλα τα σημεία του προσώπου και του λαιμού, είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε άμεσα στο σπίτι σας. Γίνεται εκχύλιση του δικού σας πλάσματος (αίμα) στο πρόσωπο, το οποίο φυγοκεντρείται και έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της ελαστίνης και του κολλαγόνου των ιστών. Έτσι, το δέρμα ξαναγεννιέται από μόνο του, αποκτώντας μια λαμπερή και σφριγηλή όψη.

img-3352.jpg

Ευχαριστούμε την πλαστικό χειρουργό Dr. Γιολάντα Πεπέ για τις πληροφορίες, πτυχιούχο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική.

Info: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287800, 2310 275050, Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287100, giolantapepe.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024