fbpixel

Search icon
Search
Denim shorts: Πώς να συνδυάσετε το τζιν shorts σας φέτος το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Denim shorts: Πώς να συνδυάσετε το τζιν shorts σας φέτος το καλοκαίρι

Εντάξτε ένα από τα key-items του καλοκαιριού στα city looks σας


Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι μας χαρίζει απλόχερα πολλές επιλογές για να παρουσιάζουμε ολοκληρωμένα day to night σύνολα. Όπως σε κάθε εποχή έτσι και σ’ αυτήν, υπάρχουν κομμάτια που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα μπορέσουμε να τα αποχωριστούμε. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα denim shorts. Τα άλλοτε, σορτσάκια αποκλειστικά για την παραλία και τις ημέρες των διακοπών, έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να διεκδικούν με τεράστια επιτυχία μία σημαντική θέση στα city looks μας ακόμα και στις εμφανίσεις μας στο γραφείο. Έτσι κι αλλιώς η μόδα των τελευταίων σεζόν μας έχει αποδείξει πως τα πάντα μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις αν τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κατάλληλα styling tips για τις εμφανίσεις σας στην πόλη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

With shirt

206eed03bc970723a2d8af6338d02a21.jpg
Image source: @thefashionspot

Ίσως ο πιο ασφαλής και παράλληλα tailored συνδυασμός είναι αυτός με το πουκάμισο σας. Αυτό το κλασικό κομμάτι θα αναβαθμίσει το σορτσάκι σας και θα του δώσει μία πιο formal αισθητική. Μπορείτε να κινηθείτε στη διαχρονική επιλογή του λευκό σχεδίου μαζί με χρυσά κοσμήματα ή να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, προσθέτοντας «παιχνιδιάρικα» πουκάμισα με μοτίβα ή φωτεινά χρώματα. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τα mules θα σας επιτρέψουν να φορέσετε το τζιν σορτσάκι ακόμα και στις πιο επίσημες περιστάσεις.

Denim on denim

200253638-3764158637024118-4649943623607581816-n.jpg
Image source: @leiasfez

Τα κορίτσια του street style μας έχουν αποδείξει τις τελευταίες σεζόν, πως το denim on denim είναι ένα trend, το οποίο έχει έρθει για να μείνει. Αν και για πολλές από εσάς αποτελεί έναν απαιτητικό συνδυασμό, καλό θα είναι να του δώσετε μία ευκαιρία, διότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Ταιριάξτε το denim shorts μαζί με τζιν πουκάμισο και προσθέσετε ένα ζευγάρι loafers ή ballet flats. Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε το πουκάμισο ανοιχτό, επιλέξτε ένα λευκό t-shirt ή ακόμα καλύτερα denim top που όπως όλα δείχνουν θα κατακλύσουν τις συλλογές μας τους επόμενους μήνες.

With halter top

198572268-759547864735445-1581178613296384688-n.jpg
Image source: @chloehelenmiles

Υπάρχουν εκείνα τα κομμάτια, που μέσα στην απλότητα τους έχουν την μαγική ικανότητα να χαρίζουν την ανανέωση και να κάνουν τη διαφορά σε ένα σύνολο. Σ’ αυτά τα σχέδια ανήκουν τα halter tops. Είναι τόσο διακριτικά και fashionable όσο πρέπει. Τονίζουν με μοναδικό τρόπο τα χέρια και το λαιμό –δύο από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος- γεγονός που κολακεύει τη σιλουέτα και χαρίζει extra πόντους. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μαύρο και «παντρέψτε» το με το τζιν σορτσάκι σας. Για να δώσετε περισσότερη ένταση «παίξτε» με τα αξεσουάρ σας όπως είναι μία ζώνη και ένα statement ζευγάρι παπούτσια.

With bold colours

203403879-358529762358898-8967495677685344741-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Όπως θα έχετε αντιληφθεί πολύ καλά, οι έντονες αποχρώσεις έχουν μετατραπεί στην απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού, κι όπως παρατηρήσαμε στις συλλογές τόσο του Jacquemus όσο και του Virgil Abloh για το brand Off White θα κυριαρχήσουν και την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό και basic item, όπως είναι τα τζιν σορτσάκια. Είτε προτιμήσετε να προσθέσετε ένα κομμάτια είτε να το κάνετε all the way, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Δοκιμάστε το και είμαστε σίγουρες πως δε θα το μετανιώσετε.

With bra

looks-con-shorts-vaqueros-14-1624298331.jpg

Ποιος είπε ότι το denim short σας δε μπορεί να σας συνοδεύσει ακόμα και στις βραδινές σας εμφανίσεις; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στα κομμάτια που θα το πλαισιώσουν. Ένα bra αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτήν την εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να το διαλέξετε και για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και για after work drinks, προσθέτοντας ένα oversized blazer σε αέρινο ύφασμα, όπως είναι το λινό.