fbpixel

Search icon
Search
Coffee table books: Στην eclectic λίστα το νέο βιβλίο για το έργο των Christo και Jeanne-Claude
ARTS & CULTURE

Coffee table books: Στην eclectic λίστα το νέο βιβλίο για το έργο των Christo και Jeanne-Claude

Η συλλογή των must - have λευκωμάτων που μας συνοδεύουν στις αγαπημένες στιγμές ξεκούρασης


Υψηλή αισθητική, εστιασμένη σε κάθε πολυτελή λεπτομέρεια. Ιστορίες και εικόνες, που μαγεύουν τους λάτρεις της εκλεπτυσμένης αισθητικής και αναζητούν τη νέα προσθήκη, που θα αναβαθμίσει αυτόματα το style του χώρου τους. Αυτή η συλλογή των coffee - table books ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα γούστα και των πιο απαιτητικών, χαρίζοντάς τους το πιο elegant gift για όλες τις εποχές. 

Εμείς σας προτείνουμε τα 5 must - have λευκώματα για να εμπλουτίσετε την προσωπική σας γωνιά ανάγνωσης.

Louis Vuitton Trophy Trunks

1657577452-lvtrophycover-a-2048x.jpg

Το book "Louis Vuitton Trophy Trunks" αποτελεί έναν τόμο 222 σελίδων που εξετάζει τρεις δεκαετίες Victory Travel του πολυτελούς brand. Είναι η απαραίτητη συντροφιά για τους λάτρεις του αθλητισμού και του design, καθώς περιλαμβάνει 125 εικόνες από βαλίτσες τροπαίων Louis Vuitton που δημιουργήθηκαν για διάφορα αθλήματα σε όλο τον κόσμο. Στον τόμο περιλαμβάνονται οι δημιουργίες της Louis Vuitton για το Larry O'Brien Trophy του NBA, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA και το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό. Κάθε θήκη τροπαίου απαιτεί πάνω από 400 ώρες εργασίας για να δημιουργηθεί και είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης. 

Info: Ο τόμος θα είναι διαθέσιμος για αγορά από την Assouline στις 15 Ιουλίου.

Salvador Dali: The Impossible Collection Book

salvador-dali-the-impossible-collection-book-654965.jpg

Ένας luxurious τόμος που προβάλλει 100 έργα ενός εξαιρετικού δημιουργικού μυαλού, επιλεγμένα από τον επιμελητή και ιστορικό τέχνης Paul Moorhouse. Στο book "Salvador Dali: The Impossible Collection Book", έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την έμπνευση του Dali και το πλήθος των επιρροών του. Επί οκτώ δεκαετίες, το θαυμαστό εύρος της δραστηριότητας του, κάλυψε κάθε πιθανό μέσο, από τη ζωγραφική και το σχέδιο μέχρι τη γλυπτική, τον κινηματογράφο, τα έπιπλα, τα βιβλία και πολλά άλλα. 

Veranda At Home in the South: Interior Design Reimagined

1660332895-51edytkonyl-sl500.jpg

Ένα εκπληκτικό βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο που αξίζει μια προνομιακή θέση στο τραπεζάκι του καφέ μας. Στο "Veranda At Home in the South: Interior Design Reimagined" εξερευνούμε 27 σπίτια του Νότου που κυμαίνονται από κλασικά και με μπαρόκ τεχνοτροπία έως σύγχρονα και με αρκετές εκκεντρικές διακοσμητικές πινελιές. Μαθαίνουμε τα μυστικά του νότιου στιλ από μια εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων, όπως οι Charlotte Moss, Keith Robinson, Mark D. Sikes, Bobby McAlpine, Bunny Williams, Darryl Carter, Phoebe Howards και άλλοι.

Wine Simple: A Totally Approachable Guide from a World-Class Sommelier

1628545597-41mveggsnzl-sl500.jpg

Ο Aldo Sohm είναι ένας από τους διασημότερους sommeliers στον κόσμο και έχει εργαστεί ως διευθυντής οίνου στο Le Bernardin, το οποίο διαθέτει τρία αστέρια Michelin, για πάνω από μια δεκαετία. Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Wine Simple: A Totally Approachable Guide from a World-Class Sommelier", ο Sohm χρησιμοποιεί εικονογραφήσεις και infographics για να κάνει τη μάθηση για το κρασί διασκεδαστική και εύπεπτη. Το λεύκωμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό private μάθημα, που μας εισάγει με ουσιαστικό τρόπο στη γοητευτική φιλοσοφία του κρασιού. 

Η νέα απαραίτητη προσθήκη...

L'Arc de Triomphe, Wrapped, Paris, 1961-2021

q7vf4nww3fnmsdadmvgg88-1024-80jpg.webp

Ακόμα και τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, o Christo εργαζόταν για να τυλίξει ολόκληρη την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι με μεγάλα κομμάτια λαμπερού, ασημί-μπλε υφάσματος. Το φιλόδοξο έργο, με τίτλο "L'Arc de Triomphe, Wrapped and 60 years in the making" έγινε πραγματικότητα τον Σεπτέμβριο του 2021, περιλαμβανόμενο και στην έκθεση του οίκου Sotheby's, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη σε ηλικία 84 ετών.

To νέο ομώνυμο βιβλίο περιορισμένης έκδοσης, που εκδόθηκε από την Taschen, αφηγείται την παρασκηνιακή ιστορία αυτού του μνημειώδους έργου, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Christo και τη σύντροφο της ζωής του, Jeanne-Claude.