fbpixel

Search icon
Search
DESIGN NEWS

H νέα συνεργασία της interior designer, Matilda Goad με την Anthropologie είναι ένα κομψοτέχνημα εξευγενισμένης αισθητικής

Μοναδικά αντικείμενα που προσθέτουν ένα ξεχωριστό touch στη διακόσμηση


H νέα συνεργασία της interior designer, Matilda Goad με την Anthropologie είναι ένα κομψοτέχνημα εξευγενισμένης αισθητικής

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση για τα καλύτερα διακοσμητικά αντικείμενα και τα στοιχεία εκείνα που θα κάνουν τον δικό σας χώρο να ξεχωρίζει, είναι πολύ πιθανό να έχετε πέσει πάνω σε ένα διάσημο πλέον αμπαζούρ με ιδιαίτερο τελείωμα που θυμίζει κύμα. Και αν έχετε κάνει την έρευνά σας σωστά, θα έχετε σημειώσει το όνομα πίσω από το εν λόγω best-seller. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε ποια είναι η Matilda Goad, καλό θα ήταν να τσεκάρετε το όνομά της online. 

2-nsXy5.jpg


Όπως και να 'χει, είναι υπέροχη είδηση το γεγονός ότι η ταλαντούχα interior designer ένωσε τις δυνάμεις της με ένα άλλο κορυφαίο brand στο χώρο του εσωτερικού σχεδιασμού, που δεν είναι άλλο από την Anthropologie. Αυτό το new collab δημιούργησε μια συλλογή τόσο παιχνιδιάρικη και χαρούμενη, όσο και τα ιδιόρρυθμα design items, για τα οποία έχουν γίνει και τα δύο ονόματα γνωστά.

Η Goad επισημαίνει ότι από την collection ξεχωρίζει το κεραμικό επιτραπέζιο φωτιστικό με υφασμάτινη απόχρωση και squiggle print, το οποίο μάλιστα είναι επηρεασμένο από ένα παλαιότερο vintage μοτίβο. Ενώ, τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί ένα σχέδιο στο εξωτερικό ενός αμπαζούρ, δημιουργώντας μια ωραία ισορροπία με την υπόλοιπη βάση. 

Matilda Goad x Anthropologie collection

titlo-gbMhH.jpg


Η παιχνιδιάρικη συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από statement prints, όπως το προαναφερθέν αμπαζούρ και εντυπωσιακά μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς, μέχρι ένα χαλί και ένα τραπέζι bistrot, το οποίο σηματοδοτεί επίσης τον πρώτο πειραματισμό της σχεδιάστριας στον κόσμο των επίπλων. 

Παραμένοντας πιστή στο σχεδιαστικό DNA της, η πρώτη προσπάθεια της Goad να σχεδιάσει έπιπλα αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για έναν λάτρη του interior design. Η καλύτερη συμβουλή της για να δώσετε στο σπίτι σας πιο προσωπικό touch; «Ποτέ μην αισθάνεστε τον περιορισμό ότι τα πράγματα μένουν αποκλειστικά και μόνο σε ένα μέρος - πάντα να τα πράγματα, να πειραματίζεστε - το σπίτι εξελίσσεται διαρκώς», λέει η ίδια. 

Cheerful aesthetic 

2-HrDHF.jpg


Πράγματι η Matilda Goad έχει συνηθίσει το κοινό της σε ευχάριστα διακοσμητικά μιας αισθητικής που ακουμπάει στο παρελθόν αλλά διαθέτει ένα twist μοντερνισμού. Η νέα συνεργασία της με την Anthropologie έχει εξελίξει το χαρακτηριστικό της πνεύμα και έχει δώσει ένα πιο κλασικό αλλά παράλληλα elegant στοιχείο στα κομμάτια. Λατρέψαμε την καρέκλα καρδιά, που μπορεί να δώσει λίγο από τον iconic χαρακτήρα της σε κάθε δωμάτιο. Οι αποχρώσεις του έντονου κόκκινου, του μπεζ και του πράσινου πρωταγωνιστούν αποπνέοντας μια countryside πλευρά στη συλλογή.

1

Matilda Goad & Co. Bar Cart BUY HERE

2

Matilda Goad & Co. Scalloped Squiggle Table Lamp BUY HERE

3

Matilda Goad & Co. Dining Chair BUY HERE

4

Matilda Goad & Co. Scalloped Pillow BUY HERE

5

Matilda Goad & Co. Scalloped Pendant BUY HERE

6

Matilda Goad & Co. Cocktail Napkins BUY HERE

7

Matilda Goad & Co. Decanter BUY HERE