fbpixel

Search icon
Search
Αν δεν έχετε χρόνο για styling στα μαλλιά τότε αυτά τα 9 εύκολα looks είναι η λύση
HAIR & NAILS

Αν δεν έχετε χρόνο για styling στα μαλλιά τότε αυτά τα 9 εύκολα looks είναι η λύση

Με τις παρακάτω επιλογές όλα θα σας φαίνονται «παιχνιδάκι»


Αν ανήκετε στα πολυάσχολα κορίτσια μάλλον το να αφιερώνετε χρόνο στο styling των μαλλιών, σας φαίνεται αγγαρεία. Για εσάς, όμως, που λατρεύετε το περιποιημένο αποτέλεσμα, μια εμφάνιση που θα σας κάνει να είστε on-fleek είναι απαραίτητη. Έτσι, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε παρακάτω μερικές επιλογές που χρειάζονται λιγότερο από ένα λεπτό και όμως είναι υπέροχες. Ξεχάστε τα περίπλοκα χτενίσματα των 90s ή τις viral τάσεις του TikTok. Πλέον μπορείτε να λέτε κάθε μέρα "ναι" στα half-up, half-down χτενίσματα και να απολαμβάνετε όλες τις διαφορετικές εκδοχές τους. 

Με Hair Clip

hair-2yHVw.jpg
@andreasteen

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη περισσότερη κομψότητα σε ένα από χτένισμα, απλά προσθέστε ένα barrette για να στερεώσετε τα μαλλιά σας στη θέση που επιθυμείτε.  

Bun

hair-SErWn.jpg
@spotlight

Πάρτε το επάνω μέρος των μαλλιών σας και στρίψτε το σε έναν κότσο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχετε ένα υπέροχο 90s χτένισμα, χωρίς προσπάθεια. 

Με Claw Clip

hair-up.jpg
@trecholopis

Χρειάζονται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, αλλά αν προσθέσετε ένα μεγάλο κλιπ στα μισά μαλλιά σας, θα έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, με αυτό το χτένισμα μπορείτε να «αγκαλιάσετε» και την απόλυτα φυσική υφή τους.

Με φράντζα

hair-clip-fringe.jpg
@cassdimicco

Το αγαπημένο half up half down χτένισμα μπορεί να έχει δεκάδες διαφορετικές εναλλακτικές και να ταιριάξει σε κάθε γυναίκα με διαφορετικό κούρεμα. Έτσι, ακόμη και αν έχετε φράντζα δε θα πρέπει να το φοβηθείτε καθώς θα σας κάνει απίστευτα chic.

Υπέροχες μπούκλες

hair-mallia-curly.jpg
@andreasteen

Αν το να κάνετε μπούκλες σε όλα τα μαλλιά σας φαίνεται πολύ δύσκολο και χρονοβόρο τότε δεν έχετε παρά να πιάσετε τα μισά πάνω και να κάνετε τα waves μόνο στις άκρες. Έτσι, θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα έχετε και ένα απόλυτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Τα μισά Half Up

hair-mallia-up.jpg
@joannacoops

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και χτενίστε τα προς τα πίσω για να έχετε αυτό το τέλειο, λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα πιάσετε με ένα λαστιχάκι. Είδατε πως ακόμη και ένα απλό look μπορεί να γίνει απόλυτα εντυπωσιακό;

'90s

hair-up-smuy9.jpg
@spotlight

Το κλειδί για να πετύχετε αυτό το half-up half-down χτένισμα που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90 είναι να στερεώσετε την αλογοουρά σας ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού σας. Μάλιστα οι δύο μπροστινές τούφες το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

Με πλεξούδα

hair-mallia.jpg
@michellerosedrumm

Όπως σας είπαμε παραπάνω, οι επιλογές είναι αμέτρητες αρκεί να έχετε όρεξη να τις ανακαλύψετε. Αλλάξτε το half-up σας απλώς κάνοντας μια πλεξούδα. Κάτι chic μπορεί να είναι τόσο απλό όσο φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω. 

'90s Updo

90s-updo.jpg
@symphanisoto

Στερεώστε το πίσω μέρος των μαλλιών σας σε έναν κότσο, αφήνοντας χαλαρά τα μπροστινά τμήματα να πλαισιώνουν το πρόσωπο σας. Στη συνέχεια τραβήξτε κάποια τμήματα από τον κότσο προς τα έξω για να το κάνετε να δείχνει πιο χαλαρό και μοντέρνο.