fbpixel

Search icon
Search
Medium-Length: 9 hairstyles για όσες είστε άνω των 45
HAIR & NAILS

Medium-Length: 9 hairstyles για όσες είστε άνω των 45

Δοκιμάστε τα και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας


Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσικό να δοκιμάζουμε νέες αλλαγές στα μαλλιά. Ειδικά για τις γυναίκες που τα διατηρούν μακριά -για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής τους- το medium-lenght μοιάζει συχνά σαν μια ιδανική λύση. Αυτό είναι λογικό καθώς όπως το δέρμα παρουσιάζει διακυμάνσεις, έτσι και τα μαλλιά γίνονται όλο και πιο ξηρά, απαιτώντας περισσότερη φροντίδα. Για να αποτρέψετε αυτή τη θαμπάδα από το να είναι εμφανής μπορείτε να αλλάξετε σαμπουάν, να επενδύσετε σε θεραπείες στο κομμωτήριο και φυσικά να κουρευτείτε. Γι’ αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω τις top επιλογές σε medium-lenght hairstyles για όλες όσες είστε άνω των 45. 

Enjoy!

Sleek and Straight

hair.jpg

Δεν θέλετε να σκέφτεστε το καθημερινό styling; Κάντε την επιλογή που έκανε η Gillian Anderson και χτενίζετε τα μαλλιά σας με φορά προς τα πίσω. Μπορείτε να τα διατηρείτε έτσι για πολύ περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κάποιας εξόδου αν χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν styling. 

hair-tUsZF.jpg

Αν θέλετε να είστε απόλυτα κομψές και πάντα on fleek, τότε ένα lob με χωρίστρα στη μέση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η Angela Bassett το έχει τελειοποιήσει δίνοντάς του επιπλέον όγκο απλώς και μόνο με ένα μεγάλο κυματισμό στη μέση. 

hair-red.jpg

Δε μπορείτε να πείτε ότι αυτά τα μαλλιά είναι μεσαίου μήκους αλλά ούτε ότι είναι μακριά. Για εμάς είναι μια από τις απόλυτα ideal επιλογές αφου η Julianne Moore ξέρει πάντα πως να κάνει τη διαφορά. Αυτό το σούπερ κομψό, ίσιο χτένισμα, λοιπόν, είναι ιδανικό για να απογειώσει το στιλ σας, όποια και αν είναι η ηλικία σας.

Sweeping Side Part

hair-blonde.jpg

Ενώ η χωρίστρα στη μέση είναι στη μόδα εδώ και λίγο καιρό, καθώς μεγαλώνετε, μερικές φορές αξίζει μια αλλαγή. Με τα μαλλιά να γίνονται λίγο πιο ξηρά, είναι φυσικό να παρατηρείτε ότι οι ρίζες σας έχουν λιγότερο όγκο. Η πλάγια χωρίστρα θα σας «απαλλάξει» από αυτό το πρόβλημα στη στιγμή. 

cate-blanchett.jpg

Αν σας αρέσει το glam, και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τότε μπορείτε να εξετάσετε την υπέροχη πρόταση από την Cate Blanchett. Τα μαλλιά που βρίσκονται στο πλάι και οι έντονες, hollywood, μπούκλες θα σας χαρίσουν ένα απόλυτα bold αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ιδιαίτερα στα night out σας.

julia-roberts.jpg

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην Julia Roberts όταν ψάχνετε έμπνευση για τα μαλλιά ή το μακιγιάζ σας. Η A-list ηθοποιός αναδεικνύει υπέροχα το medium-length με ένα look που μπορεί να «φορεθεί» από το πρωί μέχρι και το βράδυ αφού είναι η πιο χαλαρή εκδοχή της έντονης, “hollywood μπούκλας”.

Natural Curls

natural-hair.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα για να αρχίσετε να αποδέχεστε τη φυσική υφή των μαλλιών σας. Οι μπούκλες της Tracee Ellis Ross είναι το απόλυτο παράδειγμα για αυτό. Ειδικά αν ανήκετε στις γυναίκες που επί χρόνια επιλέγατε τα ίσια μαλλιά, μπορείτε έτσι να εντυπωσιάσετε τους πάντες. 

nicole-kidman.jpg

Δημιουργήστε μπούκλες σαν τη Nicole Kidman με ένα εργαλείο θερμότητας και στη συνέχεις τοποθετήστε μους για κράτημα, ώστε να δώσετε στα μαλλιά σας αυτό το απολαυστικό αποτέλεσμα. Η όψη σαν «δαχτυλίδια» θα σας επαναφέρει στις πιο παλιές εποχές και θα σας θυμίσει όλα όσα είχατε ξεχάσει, από την εποχή της αθωότητας.

hair-curly.jpg

Η Andie MacDowell αποτελεί την απόλυτη απόδειξη ότι δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε πίεση να καλύψετε τα γκρι μαλλιά σας. Αποτελώντας την επιτομή του effortless chic αναδεικνεί τόσο τις μπούκλες όσο και το χρώμα τους. Όπως είναι εμφανές η αυτοπεποίθηση κρύβεται στο χαμόγελο και όχι στο on fleek αποτέλεσμα.