fbpixel

Search icon
Search
Trust us: Tα hair trends που θα βλέπετε παντού όλο το φθινόπωρο
HAIR & NAILS

Trust us: Tα hair trends που θα βλέπετε παντού όλο το φθινόπωρο

Επιλέξτε τα δικά σας αγαπημένα


Δεν ξέρουμε πως μεταφράζεται το φθινόπωρο για εσάς, αλλά για εμάς η έναρξη της νέας σεζόν φέρνει μαζί της μοναδικές προοπτικές. Καθώς τα φύλλα παίρνουν το φλογερό, πορτοκαλί, χρώμα τους και καθώς αλλάζουμε τα καλοκαιρινά μας σανδάλια με τις χειμερινές μπότες, οι εναλλαγές γίνονται ακόμη πιο έντονες στο beauty κόσμο. Ενώ το καλοκαίρι τα χρώματα στα μαλλιά είναι πιο ανοιχτόχρωμα και χρυσαφί, πλέον όλες "αγκαλιάζουμε" τις πιο ζεστές καστανές και μελαχρινές αποχρώσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δικές μας αγαπημένες που είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψετε.

Perfect Copper

gigi-hadid.jpg

Μόλις είδαμε τη Gigi Hadid και τη Zendaya να επιλέγουν αυτό το ξεχωριστό χρώμα, το χαρακτηρίσαμε απευθείας ως μία από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για το φθινοπώρου και το χειμώνα του 2022. Το ζεστό αυτό χρώμα που δεν έχει καθόλου ξανθές ή balayage "αναφορές" αλλά εστιάζεται περισσότερο σε κόκκινους τόνους, όπως το καφέ καραμελί ταιριάζει τέλεια με τη διάθεση της σεζόν.

Extra tip: Για να διατηρήσετε την λάμψη που αποκτήσατε, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών που θα κλειδώσει τη γυαλάδα.

'70s Shapes

70s-hair.jpg

Τα κουρέματα και τα χτενίσματα της δεκαετίας του εβδομήντα εξακολουθούν να είναι μια ισχυρή τάση στα μαλλιά για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2022. Τα ογκώδη αποτελέσματα, οι έντονες μπούκλες και η Brigitte Bardot αισθητική είναι είναι must. Άλλες φορές τα μαλλιά μένουν κάτω, άλλες τα μισά παραμένουν πιασμένα και κάθε φορά οι γυναίκες που επιλέγουν τα 70s hairstyles φαίνονται απόλυτα και αβίαστα κομψές. 

Undone Bun

bun.jpg

Ένας ακατάστατος κότσος θα παραμένει διαχρονικά κλασικός και θα γίνεται πάντα το "αντίδοτο" σας στη σοβαρότητα όλων όσων θέλουν να υιοθετούν τα πιο preppy looks. H επιστροφή της τάσης, όπως τη βλέπουν οι κομμωτές, θα γίνει τόσο στα κοντά όσο και στα πιο μακριά μαλλιά. Μάλιστα μπορείτε να τολμήστε ψηλότερους ή χαμηλούς κότσους και φυσικά να γίνει η go-to επιλογή σας και για τις μέρες που δουλεύετε από το σπίτι. 

Bottleneck Bangs

bangs-hair.jpg

Όπως είπαμε τα 70s hair είναι παντού και για αυτό ακριβώς το λόγο η πιο μοντέρνα, παριζιάνικη εκδοχή τους επιστρέφει για να εντυπωσιάσει με την απλότητα της. Αυτή δεν είναι άλλη από τις αφέλειες που φτάνουν μέχρι το λαιμό σας και χαρίζουν πολλούς πόντους στυλ, ακόμη και όταν θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή έξοδο.

Natural texture

hair-woman.jpg

Αυτή η επιλογή στα μαλλιά αποτελεί περισσότερο statement παρά απλή τάση. Τα μαλλιά, όπως ακριβώς βγαίνετε από το μπάνιο, είναι η μόνιμη αλλαγή που χρειάζεστε αυτό το φθινόπωρο. Η διατήρηση της φυσικής υφής θα αποκαλύψει ξανά τις μπούκλες σας, θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στα -παρεξηγημένα- σπαστά μαλλιά και θα κάνει εσάς με τα φυσικά ίσια να απολαμβάνετε τη διαφορετικότητα σας.

'90s Bob

alexa-chung.jpg

Οι προηγούμενες δεκαετίες επιστρέφουν πιο ανανεωμένες από ποτέ και δείχνουν το δρόμο για αξεπέραστες τάσεις. Έτσι, η χωρίστρα στη μέση και το bob στο ύψος των ώμων γίνεται ξανά "περιζήτητο". Φυσικά, αυτό το κούρεμα σας δίνει την απόλυτη επιλογή να πειραματιστείτε με τα μήκη, να αλλάξετε τις γωνίες και να περάσετε τελικά σε μια απόλυτα retro πραγματικότητα.