fbpixel

Search icon
Search
Nail colours: Oι φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε από τώρα
HAIR & NAILS

Nail colours: Oι φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να δοκιμάσουμε από τώρα

Τολμήστε τα hot trends που διαφοροποιούν την κάθε σας εμφάνιση


Μπορεί ο καιρός να είναι ζεστός, οι θερμοκρασίες να «υπόσχονται» ότι θα ανέβουν και άλλο και οι μέρες δίπλα στη θάλασσα να είναι καθημερινότητα αλλά εμείς ήδη ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στις βασικές τάσεις της επόμενης σεζόν. Πείτε μας ανυπόμονες, πείτε μας υπερβολικές αλλά αν ο beauty κόσμος μας έχει διδάξει κάτι, τότε αυτό είναι πως από τα μελλοντικά trends μπορούμε να πάρουμε ιδέες για το σήμερα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στα νύχια. Έτσι, μπορεί σύμφωνα με το ημερολόγιο να έχουμε άλλους δύο μήνες για να τολμήσουμε τα παρακάτω nail trends αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως μπορείτε να αντλήσετε ιδέες από τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και να τις τολμήσετε ακόμη και σήμερα. 

Burgundy

bordeu-nails.jpg

Εδώ και πολλά χρόνια, αυτό το βερνίκι νυχιών κάνει πάταγο στις γυναίκες. Μπορεί η επιλογή ενός χρώματος να εξαρτάται από την περίσταση, τη διάθεση ή απλά το στιλ αλλά το μπορντό θα παραμένει αγαπημένο σε κάθε περίπτωση. Αν και δεν είναι έντονο όπως το κόκκινο παραμένει κλασικό, φρέσκο και λαμπερό. 

Black

black-nails.jpg

Τα γυαλιστερά μαύρα νύχια είναι απόλυτα διαχρονικά, αλλά μ' αυτό το εναλλακτικό γαλλικό μπορούν να «φορεθούν» κάθε σεζόν. Ωστόσο αν εξακολουθείτε να νιώθετε πως είναι πολύ νωρίς για να σκεφτείτε να κάνετε μια τέτοια στροφή προς την πιο σκοτεινή πλευρά, τότε το negative space nail-art είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πειραματιστείτε με μοντέρνα χρώματα.

Matcha green

green-nails.jpg

Αυτή η απαλή απόχρωση θαλασσινού είναι ένα απόλυτο όνειρο. Λειτουργεί σαν μια έκρηξη χρώματος χωρίς να είναι υπερβολικά φωτεινό. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και ως ένα χρώμα που έχει περλέ υφή και αποπνέει ρομαντισμό και παραμυθένιο ύφος. Αν είστε έτοιμες για μια τέτοια περιπέτεια τότε πρέπει σίγουρα να το υιοθετήσετε.

Tawny Red

red-nails.jpg

Αυτό το ιδιαίτερο και παράλληλα περίπλοκο κόκκινο δίνει νότες καφέ, πορτοκαλί, ακόμη και κίτρινου. Με άλλα λόγια «κρύβει» μέσα του όλες τις αποχρώσεις που αποτελούν την απόλυτη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Παρόλα αυτά αν είστε λάτρεις του κόκκινου και θέλετε να αλλάξετε την απόχρωση σας, σας προκαλεί από τώρα για μια πιο ρετρό nail πραγματικότητα. 

Ivory

ivory-nails-CUj51.jpg

Ξεφύγετε από τα φωτεινά λευκά που φοράτε όλο το καλοκαίρι με αυτό το κλασικό απαλό ιβουάρ. Πηγαίνετε για ένα αδιαφανές φινίρισμα ή προσθέστε περισσότερες στρώσεις για επιπλέον χρώμα. Μπορεί αυτή η τάση στα νύχια να έρχεται για να κατακτήσει το φθινόπωρο αλλά είναι ήδη must.

Chestnut

chestnut-nails.jpg

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε να πίνετε λάτε για να ενδώσετε σε αυτό το χρώμα. Αυτή η επιλογή που μοιάζει με τα φύλλα που πέφτουν μπορεί να γίνει η κατάλληλη για εσάς που προτιμάτε να ακολουθείτε πιο safe μονοπάτια. Είναι ελαφρώς πιο ζεστό από το μπεζ, αλλά μόνο μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το βαθύ καφέ.