fbpixel

Search icon
Search
7 έξυπνες συμβουλές για να ξυπνάτε κάθε μέρα με τέλειο δέρμα
EDITORS' CHOICE

7 έξυπνες συμβουλές για να ξυπνάτε κάθε μέρα με τέλειο δέρμα

Και όμως με τα σωστά προϊόντα όλα είναι εφικτά


Υπάρχουν πάντα διαθέσιμες ιστορίες των μεγαλύτερων γυναικών με υπέροχο δέρμα που επιμένουν πως οι συμβουλές που έχουν να δώσουν είναι αυτές που θα σώσουν κάθε μια από τις bad skin days. Αν και αυτό δε γίνεται σε μια νύχτα, από το να τοποθετήσετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια μέχρι τις πιο δημιουργικές εναλλακτικές θεραπείες, υπάρχουν πλέον πολλοί διαθέσιμοι σύμμαχοι για κάθε σας ανάγκη. Μην ανησυχείτε, λοιπόν, που τα παλιά tricks δε λειτουργούν και δοκιμάστε τα παρακάτω πολύ ιδιοφυή κόλπα για να σας δώσω τέλειο δέρμα ενώ κοιμάστε.

1. Χρησιμοποιήστε μάσκα αργίλου το βράδυ

022818-body-mask.jpg

Εάν θέλετε εκπληκτικό δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά αγωνίζεστε με ξηρό ή ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη μάσκα με ροζ άργιλο. Η Porefining Face Mask της Sand & Sky στην πραγματικότητα αφαιρεί τις “ακαθαρσίες” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα άμεσης αποτοξίνωσης για σύσφιξη των πόρων, αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας και λαμπρύνει άμεσα το δέρμα. Τρίψτε γενναιόδωρα και συνεχίστε με μια κρέμα νύχτας, όταν ξυπνήσετε θα εκπλαγείτε με το πόσο φρέσκο ​​και τέλειο δείχνει το δέρμα σας.

titlo-removebg-preview-sWIgc.png

Porefining Face Mask, Sand & Sky, Sephora 

BUY HERE

2. Επιλέξτε μια κρέμα νυχτός που πραγματικά λειτουργεί

masks2.jpg

Υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές κρέμες νύχτας που λειτουργούν σε εκατοντάδες διαφορετικά θέματα και στοχεύουν διαφορετικά προβλήματα, αλλά η Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème Bakuchiol & AHAs Night Cream της OLEHENRIKSEN μπορεί να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα. Παρέχοντας φυτικής προέλευσης υποκατάστατο της ρετινόλης για τελειοποίηση και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά και στοχευμένη δράση ενάντια στις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις σκούρες κηλίδες είναι βέβαιο πως θα τη λατρέψετε.

night-cream-lqrfy.jpg


Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème, OLEHENRIKSEN, Sephora 

BUY HERE


3. Αναβαθμίστε τη μάσκα ματιών

glam-glow-eyeboost-reviving-eye-mask-face-mask-1pc-for-all-ages-2-48ac2-1.webp

Η μάσκα ματιών σας βοηθά τα προϊόντα σας να βυθιστούν στο δέρμα σας και σας βοηθά να ξυπνήσετε με αποδιογκωμένα μάτια και δέρμα χωρίς πτυχώσεις. Έτσι, η Cooling Eye Mask της NPW, μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα καθώς θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί και λαμπεροί με το περιεχόμενο γέλης γεμάτο με ροζ και χρυσό glitter για επιπλέον λάμψη.

titlo-removebg-preview-1-Hp1mS.png

Cooling Eye Mask, NPW, Sephora

BUY HERE

4. Πάρτε περισσότερη βιταμίνη C

c.jpeg

Η βιταμίνη C είναι το κλειδί για την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται νεανικό, σφριγηλό και ενυδατωμένο. Επομένως, εάν το δέρμα σας φαίνεται λίγο θαμπό, πρέπει να το δοκιμάσετε το Visionnaire Skin Solution Vitamin C 15% της Lancome. Απλώστε μερικές σταγόνες πριν τον ύπνο ή και το πρωί, σε εντελώς καθαρή επιδερμίδα και κάντε μασάζ.

vitamin-c-FVQs4.jpg

Visionnaire Skin Solution Vitamin C 15%, Lancome, Hondos Center

BUY HERE

5. Απομακρύνετε το προβληματικό δέρμα

3-SQwD5.jpg

Μόνο μια πραγματικά καλή φόρμουλα και μια καλή ρουτίνα μπορεί να απομακρύνει την ακμή σας, αλλά αν έχετε κάποια απομεινάρια, τότε η Drying Lotion του Mario Badescu μπορεί να κάνει θαύματα και οφείλετε να τη δοκιμάσετε. Μόνο μια σταγόνα από αυτό θα «στεγνώσει» το σπυράκι που σας ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Περιέχει calamine και σαλυκιλικό οξύ που ξηραίνουν και θεραπεύουν.

drying-lotion-7AkeW.jpeg

Drying Lotion, Mario Badescu, Sephora

BUY HERE

6. Δοκιμάστε τη δύναμη του τριαντάφυλλου

rose.jpg

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή είστε λίγο επιφυλακτικοί με άλλα προϊόντα, το καλύτερο πράγμα που έχω δοκιμάσει στο πρόσωπο σας θα γίνει η Μάσκα Absolue Precious Cells Rose της Lancome. Συνδυάζει τη δύναμη των εκχυλισμάτων τριαντάφυλλου υψηλής τεχνολογίας και τη ζωτικότητα του φυσικού τριανταφυλλένιου νερού. Μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή και πιο απαλή. Η ενυδάτωση αυτή βοηθάει την επιδερμίδα να φαίνεται αναζωογονημένη και λαμπερή.

rose-mask-so0BS.jpg

Absolue Precious Cells Rose, Lancome, Attica 

BUY HERE

7. Ενδώστε σε μια sheet mask

2.jpeg

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, ορκιστείτε σε μια μάσκα που θα σας δώσει αυτή την επιπλέον ώθηση. Η Glowlace™ 1 Sheet Mask με υαλουρονικό οξύ, πράσινο τσάι και καφεΐνη χαρίζει άμεση ενυδάτωση και ενέργεια στο δέρμα. Φτιαγμένη σε δύο κομμάτια για τέλεια εφαρμογή, είναι η τέλεια λύση για άμεση ενυδάτωση.

10-ec6b1ef8dcbfcfe0e1a30128bdeac2d6-jMbPI.jpg

Glowlace™ 1 Sheet Mask, Glamglow, Attica 

BUY HERE