fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Ξηρό δέρμα το χειμώνα: Οι 9 καλύτερες κρέμες για απόλυτη ενυδάτωση

Η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή


Ξηρό δέρμα το χειμώνα: Οι 9 καλύτερες κρέμες για απόλυτη ενυδάτωση

Είναι επίσημα εκείνη η εποχή του χρόνου που ο χειμωνιάτικος καιρός ρίχνει ένα τεράστιο hint στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Οι άνεμοι και η γρήγορη πτώση της θερμοκρασίας έχουν μια όχι και τόσο ευχάριστη συνήθεια να "ρουφούν" κάθε σταγόνα υγρασίας από το δέρμα, οδηγώντας σε ξηρά μπαλώματα, θαμπάδα και ερεθισμό. Αυτό, όχι μόνο σημαίνει σοβαρά στρεσσαρισμένο δέρμα, αλλά μπορεί επίσης να εμποδίσει το μακιγιάζ σας να δείχνει υπέροχο κάθε στιγμή. Έτσι, αναγνωρίζοντας πως συνολικά, είναι μια δύσκολη περίοδος για το δέρμα, είναι σημαντικό να αλλάζετε τα προϊόντα σας ανάλογα. 

Βρείτε τις καλύτερες χειμωνιάτικες ενυδατικές κρέμες που αντιμετωπίζουν ακόμη και την πιο επίμονη ξηρότητα.

Τα εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και τα κεραμίδια, είναι υπέροχα όταν πρόκειται για τη χειμερινή περιποίηση του δέρματος, αλλά μπορεί να είναι ωφέλιμο να δώσετε προσοχή και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Οι πιο παχύρρευστες κρέμες και τα balms μπορούν να σας φανούν χρήσιμα, ειδικά αν το δέρμα σας τείνει να είναι ξηρό όλο το χρόνο. Για εξαιρετικά ξεραμένο δέρμα, μπορεί να θέλετε ακόμη και να δοκιμάσετε το slugging, τη μοντέρνα αλλά αποτελεσματική πρακτική K-beauty της εφαρμογής ενός αποφρακτικού προϊόντος (όπως η βαζελίνη) πάνω από την βραδινή σας ενυδατική κρέμα για να διατηρήσετε την ενυδάτωση στο maximum.

Ultra Repair Face Moisturizer, First Aid Beauty, Sephora: Παρέχει άμεση ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα μεταξένιο απαλό και λείο. Η ενυδατική κρέμα προσώπου Ultra Repair είναι ελαφριά και γρήγορα απορροφήσιμη, παρέχοντας άμεση ενυδάτωση με βελούδινο απαλό φινίρισμα. Το δέρμα αφήνεται να δείχνει και να αισθάνεται όμορφα λείο και τέλεια προετοιμασμένο για μέρες μακιγιάζ ή χωρίς μακιγιάζ.

Superwatergel Triple-Acid Oil-Free Moisturizer, Glam Glow, Attica: Μια ελαφριά, oil-free ενυδατική κρέμα προσώπου σε μορφή gel, για λιπαρές επιδερμίδες ή/και επιδερμίδες με τάση για ακμή. Προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες, καθαρίζει την επιδερμίδα, και ρυθμίζει τη λιπαρότητα για ένα εξισορροπημένο, υγιές και καθαρό πρόσωπο.

Nutrix Nourishing and Repairing Treatment Rich Cream, Lancome, Attica: Η πλούσια σε θρέψη κρέμα προσώπου προσφέρει ενυδάτωση και επανόρθωση των ξηρών, ευαίσθητων και ερεθισμένων επιδερμίδων. Το ξηρό δέρμα μεταμορφώνεται σε απαλό, λείο και με εμφανή ελαστικότητα ενώ παράλληλα απαλύνει και ανακουφίζει τυχόν αίσθηση καψίματος και ερεθισμού.

 Shea Butter

Shea Butter

Ultra Repair Face Moisturizer, First Aid Beauty, Sephora

BUY ME
 White gold

White gold

Superwatergel Triple-Acid Oil-Free Moisturizer, Glam Glow, Attica

BUY ME
 Rich texture

Rich texture

Nutrix Nourishing and Repairing Treatment Rich Cream, Lancome, Attica

BUY ME

Honey Whip Peptide, Wishful, Sephora: Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η καθημερινή ενυδατική κρέμα σύσφιξης, ανύψωσης και αναπλήρωσης δίνει μια γερή γροθιά και είναι τόσο ενυδατική ενώ παράλληλα δε δίνει λιπαρότητα. Με ισχυρά φυσικά εκχυλίσματα και ισχυρά ενεργά συστατικά όπως μέλι manuka, τσίκια, πεπτίδια και κολλαγόνο κάνει όλα όσα υπόσχεται.

Aqua Bomb Brightening Vitamin C Cream, Belif, Sephora: Ανακαλύψτε την κρέμα Aqua bomb με βιταμίνη C για φωτεινή επιδερμίδα, τη νέα αναζωογονητική εκδοχή του που είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες C και E, καθώς επίσης και με ένα ισχυρό τετραπλό σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος, το οποίο αυξάνει την πυκνότητα υγρασίας της επιδερμίδας κατά 330,42%! Ότι ακριβώς χρειάζεστε για το χειμώνα.

Le Micro-Caviar De Rose, Dior, Hondos Center: Το Le Micro-Caviar de Rose, το απόλυτο θρεπτικό συμπύκνωμα, δρα ως ελιξίριο αναγέννησης για το δέρμα. Οι 17.000 εξαιρετικά πολυτελείς μικρο-πέρλες της σύνθεσής του, διαχέουν τα 22 μικροθρεπτικά συστατικά του Rose de Granville στην καρδιά του δέρματος για 8 ώρες.

Re Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Crème, Estee Lauder, Hondos Center: Από το πρώτο άγγιγμα, αυτή η απολαυστικά πλούσια, "αφρόκρεμα" των κρεμών, χαρίζει στο δέρμα σας βαθιά θρέψη, εκλεπτυσμένη άνεση. Εμπλουτισμένη με τη σπάνια δύναμη του αποκλειστικού μας εκχυλίσματος τρούφας Black Diamond - με 10.000 ώρες, χρόνο παραγωγής. Το δέρμα μεταμορφώνεται: αποκτά πιο λαμπερή εμφάνιση, πιο σφριγηλή, πιο ανορθωμένη και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 

Aqualia Volcano Drop 48Ωρη Ενυδάτωση & Ενεργοποίηση Λάμψης, Vichy, Hondos Center: Νέα γενιά ενυδάτωσης με καινοτόμα τεχνολογία Υδατινου Πλέγματος που αποτελείται από Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευση και Σκουαλένιο. Μετατρέπεται σε εκατομμύρια μικροσταγονίδια κατά την επαφή με την επιδερμίδα και προσφέρει 48 ωρη εντατική ενυδάτωση και ενεργοποίσης της λάμψης της επιδερμίδας.

Hydragenist Mat Gel-Creme Hydratant Oxygenant, Lierac, Vita4You: Eνυδατώνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα και ταυτόχρονα λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Εμπλουτισμένη με μικρο-πούδρα ρυζιού και παράγοντες για ματ αποτέλεσμα soft focus, καθώς και NMF 5%. Η επιδερμίδα επανακτά την πυκνότητά και τη λάμψη της.



     Face Moisturizer

    Face Moisturizer

    Honey Whip Peptide, Wishful, Sephora

    BUY ME
     With C

    With C

    Aqua Bomb Brightening Vitamin C Cream, Belif, Sephora

    BUY ME
     Dior Prestige

    Dior Prestige

    Le Micro-Caviar De Rose, Dior, Hondos Center

    BUY ME
     Golden luxury

    Golden luxury

    Re Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Crème, Estee Lauder, Hondos Center

    BUY ME
     Happy face

    Happy face

    Aqualia Volcano Drop 48Ωρη Ενυδάτωση & Ενεργοποίηση Λάμψης, Vichy, Hondos Center

    BUY ME
     Full hydration

    Full hydration

    Hydragenist Mat Gel-Creme Hydratant Oxygenant, Lierac, Vita4You

    BUY ME