fbpixel

Search icon
Search
7 best of προτάσεις των celebrities για νεανικό δέρμα
FACE & BODY

7 best of προτάσεις των celebrities για νεανικό δέρμα

Σημειώστε όλα όσα σας αφορούν και μη χάνετε στιγμή για την εφαρμογή τους


Όλοι γνωρίζουμε μια γυναίκα με αψεγάδιαστο δέρμα που μοιάζει λες και τα χρόνια δεν περνούν από πάνω της. Είναι αυτή που ξέρει καλά τα απαραίτητα skincare βήματα και αυτή που όταν τη ρωτάτε την ακριβή ρουτίνα περιποίησής της, σας κλείνει το μάτι πονηρά. Δεν είναι ότι δεν θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά της αλλά ότι για εκείνη κάθε βήμα και κάθε συστατικό έχει τη δική του σημασία. Έτσι ακριβώς και οι μεγαλύτερες celebrities γνωρίζουν τι τους ταιριάζει πραγματικά και δεν παραλείπουν ποτέ την skincare routine τους. Έχοντας ως δεδομένο ότι μεγαλώνοντας οι ανάγκες αλλάζουν, όλες διαθέτουν μια «γκάμα» από προτάσεις που σίγουρα θέλετε να ανακαλύψετε. Συνεχίστε παρακάτω! 

Victoria Beckham

victoria-beckham.jpg
@victoriabeckham

Η facialist της Victoria Beckham, Melanie Grant, μοιράστηκε μερικές συμβουλές από τη ρουτίνα περιποίησης της star και αποκάλυψε την αγαπημένη της κρέμα. Η Victoria επιλέγει ένα προϊόν που ενυδατώνει και προάγει την ανανέωση του δέρματος χάρη σε συστατικά όπως η αλόη βέρα, τα αντιοξειδωτικά, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες Α, Β, C και Ε και η ρετινόλη.

Jennifer Lopez

jennifer-lopez.jpg
@jlo

Η Jennifer Lopez απάντησε σε μια συνέντευξη της στο People ότι ορκίζεται στο γλυκολικό οξύ, γιατί της δίνει μια υγιή λάμψη και ένα καθαρό δέρμα. Απολεπίζει, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και του αποχρωματισμού και αφήνει το δέρμα απόλυτα λαμπερό. To brand που επιλέγει είναι του δερματολόγου της στο Beverly Hills, Harold Lancer, ο οποίος έχει τη δική του διάσημη σειρά περιποίησης δέρματος. 

Sofía Vergara

sofia-vergara.jpg
@sofiavergara

Η Sofía Vergara χρησιμοποίησε τη μάσκα της Charlotte Tilbury για να προετοιμάσει το δέρμα της πριν από τα Όσκαρ, οπότε είναι βέβαιο πως αυτή αποτελεί μια ιδανική επιλογή ακόμη και αν δεν έχετε ένα τόσο σημαντικό event. Μια μάσκα αργίλου λοιπόν, θα μεταμορφώσει το δέρμα σας σε 10 λεπτά, αφήνοντάς το ενυδατωμένο, λείο και καθαρό.

Thandie Newton

thandienewton.jpg

Η Thandie Newton έχει μοιραστεί στο παρελθόν ότι λατρεύει τις κρέμες ματιών και τα lip balms. Χρησιμοποιώντας και τα δύο πρωί και βράδυ πετυχαίνει να έχει ένα ξεκούραστο βλέμμα και χείλη που ακτινοβολούν υγεία. Έτσι, εξομαλύνει τις ρυτίδες της, μειώνει τα πρηξίματα και περιορίζει τους μαύρους κύκλους.

Kate Bosworth

kate-bosworth.jpg
@katebosworth

H star αγαπά τις πιο ενυδατικές και πλούσιες κρέμες, καθώς θεωρεί πως αναζωογονούν το δέρμα της και της προσφέρουν επιπλέον προστασία από το ξηρό κλίμα. Γνωρίζει παρόλα αυτά πως πρέπει να τις τοποθετεί το βράδυ, αφού έτσι έχουν μέγιστα αποτελέσματα. 

January Jones

face-woman.jpg
@januaryjones

Η January Jones δημοσιεύει τακτικά tips από τη ρουτίνα περιποίησής της, οπότε οι fans της μένουν πάντα ενημερωμένοι για όλα όσα κάνει για να διατηρεί το δέρμα της υπέροχο. Ένα δικό της μυστικό, λοιπόν, είναι ότι επενδύει σε μάσκες που λειτουργούν ως απολεπιστικές κι ενυδατικές αλλά και ότι τις αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος της τακτικά. 

Jessica Alba

jessica-alba.jpg
@jessicaalba

Μπορεί να έχετε δει τη μάσκα του Dr. Dennis Gross στο Instagram και να σκεφτήκατε, «Τι είναι αυτό;». Λοιπόν, μπορεί να φαίνεται λίγο τρελό, αλλά λειτουργεί πραγματικά και η Jessica Alba - όπως και άλλες διασημότητες - ορκίζονται σε αυτήν. Είναι μια μάσκα με τεχνολογία LED κόκκινου και μπλε φωτός που στοχεύει τις ρυτίδες, δημιουργεί πιο σφριγηλό δέρμα και καθαρίζει την ακμή.