fbpixel

Search icon
Search
Victoria Beckham: 7 μυστικά που τη διατηρούν λαμπερή στα 47
BEAUTY PEOPLE

Victoria Beckham: 7 μυστικά που τη διατηρούν λαμπερή στα 47

Η δική της ρουτίνα που μπορείτε να αντιγράψετε


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι celebrities έχουν πάντα υπέροχο δέρμα. Περιτριγυρίζονται από τους καλύτερους facialists, κάνουν πρώτες όλες τις καινοτόμες θεραπείες και φυσικά δε διστάζουν να δοκιμάσουν όλα τα ενεργα συστατικά. Η Beyoncé, η Jennifer Aniston και πολλές άλλες μας έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς μερικά από τα μυστικά τους. Ωστόσο, όταν η συζήτηση έρχεται στη Victoria Beckham όλοι εμπιστεύονται τη γνώμη της, λίγο παραπάνω. Άλλωστε, το on fleek παρουσιαστικό της δεν αφήνει χώρο για αμφισβήτηση.

Το πάθος της για τα προϊόντα σε συνδυασμό με το πόσο διαθέσιμη είναι στο να δοκιμάσει τα πάντα την κάνει στα 47 της, να φαίνεται υπέροχη.

1. Ορκίζεται στα facial massage

facial.png

Η VB δεν κρύβει τα μυστικά της και για αυτό το λόγο πάντα φροντίζει να αποκαλύψει στο instagram τις θεραπείες -αλλά και τους ανθρώπους- που επιλέγει. Η facialist της Sarah Chapman, χαρακτηρίζεται ως μια από τις απόλυτα ειδικές του δέρματος που την βοήθησαν να ελέγξει το δέρμα της ακόμη και όταν είχε τάσεις ακμής. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι "ενδίδει" σε τακτικά μασάζ προσώπου, ιδιαίτερα πριν από κάθε ταξίδι, για την καταπολέμηση της συμφόρησης και του πρηξίματος.

2. Χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα για το σώμα

body-oil.png

Όπως κάθε γυναίκα που ξέρει, δεν θέλει μόνο το δέρμα στο πρόσωπό της να φαίνεται εκπληκτικό. Η ίδια όπως τονίζει στο Instagram ορκίζεται σε αυτό το εντελώς φυσικό λάδι σώματος για να διατηρεί τα άκρα της απαλά, ελαστικά και λαμπερά. To απόλυτο tip της είναι ότι το εφαρμόζει όταν βγαίνει κατευθείαν από το ντους ενώ το δέρμα της είναι ακόμα υγρό.

3. Έχει παντού μαζί της μια φορητή μασιά

balmain.png

Αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν κινδυνεύουμε να μας κυνηγούν τα φλας των φωτογράφων όταν περπατάμε στο αεροδρόμιο όπως η VB, μια φορητή μασιά μπορεί να μας φανεί χρήσιμη. Η πρόταση του οίκου Balmain είναι αυτή που επιλέγει, λέγοντας: «Τα περισσότερα εργαλεία θερμότητας δεν ζεσταίνονται τόσο πολύ και τόσο γρήγορα, ωστόσο ανακάλυψα αυτήν την ισιωτική μαλλιών που αποθηκεύεται σε αυτό το όμορφο μικρό τσαντάκι, η οποία νομίζω ότι θα μου αλλάξει τη ζωή», είπε η Beckham. «Τέρμα τα φριζαρισμένα μαλλιά όταν κατεβαίνω από το αεροπλάνο».

4. Επιμένει στην ενυδάτωση του δέρματος

moisturize.png

Με μια γρήγορη ματιά μέσα στην τσάντα ομορφιάς που κουβαλάει στο αεροδρόμιο μαζί της η Victoria Beckham θα σας αποκαλύψει πολλά. ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι η επιμονή της να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο κάθε φορά που πετάει.

5. Απλώνει την πούδρα της διαφορετικά

powder.png

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και κυρίως το αποτέλεσμα που έχει αυτή η star κάθε φορά που βρίσκεται στο κόκκινο χαλί. Η ίδια μοιράστηκε μια ιδιαίτερα διορατική συμβουλή ομορφιάς στα Stories της στο Instagram όταν αποκάλυψε ότι ο makeup artist της χρησιμοποιεί ένα μίνι Beauty blender για να απλώνει πούδρα ακριβώς εκεί που τη χρειάζεται. Είναι «ο πιο ακριβής τρόπος για να απλώσεις την πούδρα σου» όπως ανέφερε.

6. Αφαιρεί τα πετσάκια

victoria-beckham-beauty-tips-282213-1567426144323-main900x0c.png

Αν και εσείς, κάθε φορά που φτιάχνετε τα νύχια σας στο σπίτι, παραμελείτε τα πετσάκια σας να σας ενημερώσουμε πως η Victoria Beckham κάνει ακριβώς το αντίθετο. Σε story της στο Instagram ανέφερε πως «πάντα το κλειδί είναι να προσέχετε πραγματικά τα πετσάκια». Άρα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για ένα γυαλισμένο φινίρισμα. 

7. Προσέχει το δέρμα της από μέσα προς τα έξω

.png

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Victoria Beckham φαίνεται να έχει τόσο αψεγάδιαστο δέρμα είναι ότι δεν επικεντρώνεται μόνο στα προϊόντα που βάζει στο δέρμα της, αλλά δίνει επίσης έμφαση στις τάσεις και τα συμπληρώματα ευεξίας. Μάλιστα, ανέβηκε στο Instagram Stories για να αποκαλύψει ότι παίρνει μια καθημερινή δόση ωμέγα-3 ιχθυελαίου που είναι «τόσο καλό για το δέρμα».