fbpixel

Search icon
Search
Manicure Time: Οι πιο ανατρεπτικές nail προτάσεις με nude βάση
HAIR & NAILS

Manicure Time: Οι πιο ανατρεπτικές nail προτάσεις με nude βάση

Βρήκαμε τα σχέδια του 15Αύγουστου


Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι, μαζί με τον προγραμματισμό των ημερών στην παραλίες, τις οδικές εκδρομές στα πιο ωραία sunset spots και τους τρόπους για να μην καταστρέφετε το μακιγιάζ σας κατά τις πρωινές μετακινήσεις σας, σκέφτεστε και τρόπους για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα ομορφιάς σας για τις πιο ζεστές μέρες. Ενώ τα φωτεινά χρώματα είναι πανέμορφα όλα από μόνα τους, πολλές από εσάς θέλετε να εφαρμόσετε το nail art στο μέγιστο. Είτε πρόκειται για ένα mani εμπνευσμένο από emoji, είτε για τα χρώματα του ουράνιου τόξου, είτε ακόμη και για το λεοπάρ print, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε όλα όσα ανακαλύψαμε και πρέπει να αντιγράψετε.  

Όποιο κι αν επιλέξετε, στοιχηματίζουμε ότι θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα!

1. Star quality 

nails-nail-design.jpg

Ποιος να πίστευε ότι τα nude nails θα μπορούσαν να φαίνονται τόσο κομψά προσθέτοντας μερικά αστεράκια επάνω τους. Με αυτό το μικρό glitter θα μπορέσετε να έχετε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα θα εντυπωσιάσετε και με το εναλλακτικό γαλλικό που φέρνει το μαύρο χρώμα ξανά στο προσκήνιο.

2. Abstract Nude

nail-design-nude.jpg

Από όσο καταλάβατε το nude είναι το απόλυτο trend στα καλοκαιρινά νύχια. Παρόλα αυτά οι παραλλαγές του είναι αυτές που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε τότε πρέπει να ξέρετε πως με ένα "αφηρημένο" σχέδιο, το οποίο, όταν συνδυάζεται με λεπτές neon λεπτομέρειες θα έχετε το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

3. Dotted Accents

dotted-nails.jpg

Το πόσο απλό και κομψό, μπορεί να γίνει ένα manicure μπορείτε να το δείτε από αυτή την εικόν. Το μόνο που χρειάζεστε για να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα σας είναι μια ανοιχτόχρωμη βάση, τρία διαφορετικά χρώματα για τις τελίτσες σας, μια οδοντογλυφίδα για να τις δημιουργήσετε και ένα cover για να σφραγίσετε το τελικό αποτέλεσμα. Το υπέροχο είναι πως μπορείτε να το δημιουργήσετε ακόμη και μόνοι σας. 

4. Lovely in Lime

nails-green.jpg

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς είμαστε ερωτευμένες με όλα τα πράσινα και αυτά τα νύχια δεν αποτελούν εξαίρεση. Όπως και το κίτρινο, όταν εφαρμόζεται σωστά, έτσι και αυτό το σχέδιο νυχιών έχει να κάνει με την προσθήκη χρωμάτων χωρίς κάλυψη ολόκληρου του νυχιού. Για να επιτύχετε τις εξαιρετικά ευκρινείς γραμμές, χρησιμοποιήστε ταινία νυχιών και κρατήστε μια βούρτσα καθαρισμού κοντά.

5. Sunset Tips

nails-colour.jpg

Κάτι ανάμεσα σε ήλιο και ηλιβασίλεμα αλλά και έχοντας μια νότα καρπουζιού είναι αυτό το nail design που έχει μια γεύση από τις πιο καλοκαιρινές μας αναμνήσεις.  Ο ροζ και πορτοκαλί συνδυασμός μας θυμίζει το Aperol και φέρνει στα looks σας μια ανάσα δροσιάς. Μάλιστα, η γραμμικότητα μέσα στο στρόγγυρο νύχι δίνει -και αυτή- έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.