fbpixel

Search icon
Search
6 nail designs που ταιριάζουν στο αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών
HAIR & NAILS

6 nail designs που ταιριάζουν στο αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών

Κάντε τα νύχια σας να ξεχωρίζουν


Όπως γνωρίζουν καλά οι έμπειροι nail artists, υπάρχουν μερικά σχήματα νυχιών που παίζουν με το μήκος και τις αναλογίες. Πλέον μπορείτε να ζητήσετε το μανικιούρ σας να γίνει σε πολλές περισσότερες εκδοχές από ένα τετράγωνο ή οβάλ σχήμα. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το stiletto τo οποίo χαρίζει μακριά και εντυπωσιακά άκρα ή θα μπορούσατε να πείτε "ναι" στα υπέροχα almond nails. H μικρή στρογγυλεμένη άκρη του χαρίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα που εμπιστεύονται οι περισσότερες celebrities. Παρόλα αυτά, αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω θα πρέπει να βρείτε και όλα τα χρώματα ή τα σχέδια που ταιριάζουν υπέροχα σε αυτό το μοτίβο. 

Για αυτό το λόγο εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα μας εντυπωσίασαν και σας τα παρουσιάζουμε!

Chunky Glitter

chuncky-glitter-nails.jpg
@naominailsnyc

Το ακρυλικό σετ νυχιών διαμορφώνεται κάπου μεταξύ οβάλ και αμυγδάλου, αλλά αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι λαμπερά και σας προσδίδουν όλο το glam που χρειάζεστε αν είστε λάτρεις του maximal στυλ. Όσο για το πως θα το ταιριάξετε, από όσο βλέπετε είναι ξεκάθαρα matchy matchy με τα χρυσά σας δαχτυλίδια.

Absolutely Angelic

almond-nails.jpg
@paintboxnails

Οποιοδήποτε χρώμα θα φαίνεται υπέροχο με αυτό το μοτίβο τονικών κυμάτων. Είναι υπέροχα ρετρό σε ένα τόσο μοντέρνο σχήμα νυχιών και για αυτό το λόγο κάνει μια αντίθεση που θα λατρέψετε. Φυσικά, οι nude χρωματισμοί στις άκρες χαρίζουν μια διαφορετική κομψότητα και κάνουν αυτό το στυλ νυχιών να μοιάζει αρκετά προσιτό για όλες. Αν, λοιπόν, λατρεύετε τα απαλά ροζ χρώματα τότε δεν έχετε παρά να το τολμήσετε.

Heart Tips

nails-almond.jpg
@oliveandjune

Ακόμη και με αυτοκόλλητα νυχιών ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να γίνει πιθανό. Δηλαδή το μόνο που χρειάζεστε είναι η τέλεια βάση και όλα τα υπόλοιπα έρχονται με την κατάλληλη κόλα. Για εσάς που δε θέλετε κάτι extra αλλά έχετε και όρεξη να ξεφύγετε από το απλό μανό τότε αυτή η επιλογή είναι βέβαιο πως θα σας ενθουσιάσει.

Milky Pastels

milky-pastels-nails-almond.jpg
@chillhouse

Aυτό το παστέλ ουράνιο τόξο για τους εορτασμούς του Pride της Νέας Υόρκης είναι ακόμη και το Σεπτέμβριο επίκαιρο. Χάρη στην τάση νυχιών ντεγκραντέ, μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο και παράλληλα να δώσει σε κάθε σας εμφάνιση ένα μοναδικό αέρα αποδοχής που όλοι χρειάζονται. Είναι playful, είναι ιδιαίτερο και σίγουρα θα κάνει τα insta stories σας πολύ πιο διασκεδαστικά.

Pink heaven

pink-nails-almond.jpg
@ paintboxnails
Οι εναλλακτικές του ροζ αποτελούν το χρώμα κάθε εποχής. Αυτό το σχέδιο που ανακαλύψαμε στο Instagram και συνδυάζει το ροζ με τα γραμμικά σχέδια και τις χρυσές λεπτομέρειες που είναι απόλυτα must για όλο το φθινώπορο πετυχαίνει να εντυπωσιάσει. Μπορείτε είτε να υιοθετήσετε το παραπάνω που είναι ταυτόχρονα μίνιμαλ και stylish είτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ graphic designs σε κάθε σας νύχι για ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

Nude details

nails-nude-white.jpg
@thehangedit

Όλες αγαπάτε τα nudes και το λευκό. Ωστόσο, αυτή η μονοτονία μπορεί να σπάση κάνοντας και τα δυο να μοιάζουν πιο χαρούμενα και fashionable. Τι μπορείτε να δοκιμάσετε: Στραφείτε προς το beige που θα υπάρχει σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας αλλά θα σβήνει προς τα κάτω, δίνοντας μια ψευδαίσθηση μακρύτερου αποτελέσματος. Αυτό το αλλιώτικο «μπλέξιμο» θα απογειώσει τα looks σας και είναι μια hot πρόταση στα nail designs της φετινής σεζόν.