fbpixel

Search icon
Search
Nails: Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση, τότε τα παρακάτω σχέδια είναι must
HAIR & NAILS

Nails: Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση, τότε τα παρακάτω σχέδια είναι must

Βάλτε χρώμα και ένταση


Συχνά, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι η τέχνη των νυχιών πρέπει να είναι εγγενώς τολμηρή. Αντίθετα, εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε λίγο φως στα σχέδια νυχιών που είναι αρκετά διακριτικά για συντηρητικά περιβάλλοντα εργασίας και αρκετά εκλεπτυσμένα για τις undergroud δραστηριότητες σας στα πιο cool bars της πόλης. Οι χρωματικές παλέτες είναι σε μεγάλο βαθμό στο επίκεντρο αλλά οι ουδέτερες έχουν τον κύριο λόγο για ακόμη μια φορά. Έτσι όλα όσα συγκεντρώσαμε παρακάτω κάθε άλλο παρά βαρετά μπορείτε να τα χαρακτηρίσετε. Συνεχίστε να κάνετε scroll για να ανακαλύψετε μερικές αναβαθμισμένες ιδέες που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περίσταση. 

Moody French Mani

moody-french-manicure.jpg
@amyytran

Αν αγαπάτε την εμφάνιση ενός γαλλικού mani αλλά θέλετε να γίνετε δημιουργικοί με τα χρώματα, η επιλογή μιας παλέτας φιλικής προς το φθινόπωρο και τον χειμώνα διατηρεί μια ανεβασμένη ατμόσφαιρα. Η μινιμαλιστική βάση δεν κάνει καθόλου υπερβολικό το τελικό αποτέλεσμα το εναλλακτικό γαλλικό που φέρνει το χρώμα ξανά στο προσκήνιο εντυπωσιάζει.

Milky Brown Diagonal Tips

milky-diagonal-nails-french-manicure.jpg
@iramshelton

Μινιμαλιστικές άκρες σε χρώμα καφέ. Αντί να αφήσετε την άκρη των νυχιών σας για ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ, σκεφτείτε να επενδύσετε σε πλάγιες γωνίες που δείχνουν απόλυτα chic. Αυτό το σχέδιο που επεκτείνεται -ειδικά για εσάς που έχετε αμυγδαλωτό σχήμα- σκιαγραφεί το νύχι κάνοντας το να φαίνεται μεγαλύτερο. Φυσικά και εδώ η βάση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Gold Foil Speckles

nude-nails-beige.jpg
@amyytran


Διαγώνιες μοβ μύτες με νιφάδες χρυσού παντού; Είναι ένα αφηρημένο σχέδιο που φαίνεται λεπτό και αναμφίβολα υπέροχο. Από όσο καταλάβατε το nude είναι το απόλυτο trend στα χειμερινά νύχια. Παρόλα αυτά οι παραλλαγές του είναι αυτές που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε τότε πρέπει να ξέρετε πως με ένα "αφηρημένο" σχέδιο, το οποίο, όταν συνδυάζεται με λεπτές neon λεπτομέρειες θα έχετε το πιο φθινοπωρινό αποτέλεσμα.

Velvet Nails

velvet-nails.jpg
@lolo.nailedit
Σκεφτείτε για λίγο το ιδανικό για εσάς party σύνολο. Ίσως αποτελείται από ένα μεταξωτό slip dress με ψηλοτάκουνα πέδιλα και τελειώνει με το sparkly nail trend που είναι ό,τι πιο hot για φέτος. Είναι τόσο απλό και εντυπωσιακό όσο βλέπετε χαρίζοντας σας την πολυτέλεια και κάνοντας boost στη διάθεση. Η καλύτερη λύση για να το τολμήσετε στα νύχια σας είναι να προσθέσετε ελάχιστο προϊόν πάνω σε κάποιο ήδη υπάρχον manicure ή να πείτε "ναι" σε ένα glittery μανό. 

Berry Fade

berry-fade-nails-manicure.jpg
@the_gelbottle_inc

Θέλετε να πείτε "ναι" στην τάση των νυχιών ουράνιου τόξου χωρίς να φοράτε πραγματικά ένα τολμηρό ουράνιο τόξο; Αυτό το ombre από ροζ έως το χρώμα των μούρων κάνει υπέροχα adapt στην τάση που όλες οι celebrities λατρεύουν ενώ φαίνεται φιλικό ακόμη και προς εσάς που θέλετε να έχετε ένα πιο σοβαρό manicure στο γραφείο.

Cloud-Like Tips

cloud-nails-nude.jpg
@amyytran

Είτε βλέπετε καρδιές, είτε σύννεφα, αυτά τα παιχνιδιάρικα χρυσά και λευκά νύχια προσφέρουν μια διασκεδαστική, αλλά και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών. Με αυτό το σχέδιο το λευκό και το διάφανο γίνονται ξανά επίκαιρα και ξεφεύγουν από το κλασικό μανικιούρ δίνοντας σας μια playful διάθεση.

Tortoiseshell Tips

tortoiseshell-tips-nails-manicure.jpg
@bysadiedaisy

Τα tips με χρώμα που μοιάζει σαν το κέλυφος της χελώνας είναι η τέλεια επιλογή για εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε με τις πιο πρόσφατες τάσεις στα νύχια χωρίς να κάνετε ένα εντελώς τολμηρό μανικιούρ. Φυσικά, η απόχρωση στη βάση μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα πιο τολμηρό ή πιο blur. Αν έχετε τετράγωνο σχήμα νυχιών σας ταιριάζει απόλυτα.