fbpixel

Search icon
Search
Αφήστε το ζώδιό σας να καθορίσει τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για φέτος
SAINT VALENTINE

Αφήστε το ζώδιό σας να καθορίσει τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για φέτος

Εσείς ποιο θα επιλέξετε;


Η πιο "lovely" ημέρα του χρόνου πλησιάζει σύντομα και μαζί με αυτήν έρχονται και οι «γλυκές υποσχέσεις» αιώνιας αγάπης μαζί με φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα και καρδούλες με επικάλυψη ζάχαρης. Για κάποιους, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξακολουθεί να είναι μια σκληρή υπενθύμιση της ατελείωτης εργένικης ζωής... Στον 21ο αιώνα, η αγάπη έρχεται σε όλα τα σχήματα και τις μορφές, και το πιο σημαντικό, δεν πρέπει να αποφεύγει κανείς να προσφέρει το δώρο που του αρέσει σε όποιον θέλει, ανεξάρτητα το relationship status του. Όλοι μας αξίζουμε λίγο επιπλέον ενδιαφέρον και προσοχή, οπότε, είτε είστε ευτυχισμένοι με το άλλο σας μισό, είτε λατρεύετε τους κολλητούς σας, το παρακάτω astrology-based giftguide για κάθε ζώδιο αποτελεί μια εξαιρετική έμπνευση για τα φετινά δώρα σας! 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

1-xteCi.jpg

Λόγω της δραματικής φύσης τους και του γεγονότος ότι επιζητούν συνεχώς την προσοχή, τα ζώδια της φωτιάς συνήθως θέλουν τον σύντροφό τους να κάνει τα πάντα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προτιμούν να τους χαρίζουν όμορφες εμπειρίες, ειδικά ο Κριός και ο Τοξότης. Κλείστε τους ένα ταξίδι κάπου, κατά προτίμηση στο εξωτερικό, ή σε έναν απίθανο, alternative προορισμό. Στον Λέοντα, από την άλλη καλό θα ήταν να προσφέρετε ένα όμορφο κόσμημα, που ξεχωρίζει ή ένα αξεσουάρ ή ρούχο με έντονο χρώμα που μπορούν να φορούν συνέχεια. Θυμηθείτε, μην αφήσετε αυτά τα ζώδια χωρίς δώρο κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτής!

Κριός

Βook Tuscany Marvel, Assouline, net-a-porter.com 

BUY HERE

Κριός

Λέων

Print Scarf, Etro, Ιntervista 

BUY HERE

Λέων

Τοξότης

Suitcase, Chiara Ferrgani, Apollonia Politia 

BUY HERE

Τοξότης

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

2.png

Τα ζώδια της γης θα προτιμούσαν να μην γιορτάσουν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη γιορτή. Ένα οικείο ραντεβού για δείπνο στο σπίτι αποτελεί την τέλεια πρόταση, και να θέλετε να τους προσφέρετε κάτι, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να εξυπηρετεί κάποιον πρακτικό σκοπό. Ο Παρθένος μπορεί να επιθυμεί οτιδήποτε τον βοηθά στη ρουτίνα ευεξίας του. Ενώ ο Ταύρος απολαμβάνει ιδιαίτερα ένα μάθημα μαγειρικής για ζευγάρια ή ένα κουτί με σοκολάτες, εκλεκτές gourmet λιχουδιές -μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο δώρο αγαπάει το καλό φαγητό κι έχει ακριβό γούστο. Στον Αιγόκερω, αρέσει να επενδύει σε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, επομένως μια κλασική σειρά από μαργαριτάρια ή ωραία, κομψά σκουλαρίκια είναι τα καλύτερα δώρα!

Ταύρος

Μαύρη Σοκολάτα με Φρούτα, Exereton 

BUY HERE

Ταύρος

Παρθένος

Pilates Ball, Technogym for Dior 

BUY HERE

Παρθένος

Αιγόκερως

Irene necklace, pearlmartini.com

BUY HERE

Αιγόκερως

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

3-XcO8L.jpg

Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι λατρεύουν να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και events, όπου μπορούν να συναναστραφούν με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξουν ουσιώδεις ιδέες και να κάνουν διεγερτικές διανοητικές συζητήσεις. Ο ανήσυχος χαρακτήρας τους πρέπει να «τρέφεται» συνεχώς, οπότε οτιδήποτε κρατά το υπερδραστήριο μυαλό τους απασχολημένο αποτελεί το τέλειο δώρο. Μπορεί να θέλουν να τους χαρίσετε μια πολιτιστική εμπειρία, όπως το να παρακολουθήσουν μια συναυλία, ένα φεστιβάλ, ένα museum tour ή να κάνουν ένα mini trip το Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη. Τους αρέσει επίσης να διαβάζουν και να μαθαίνουν νέες πληροφορίες, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα βιβλίο ή σε μια προβολή της αγαπημένης τους νέας ταινίας.

Δίδυμοι

Electric city bike, Jacquemus

BUY HERE

Δίδυμοι

Ζυγός

Garden Party Puzzle, Anthropologie

BUY HERE

Ζυγός

Υδροχόος

Exhibition ticket - Thierry Mugler, Couturissime, Paris 

BUY HERE

Υδροχόος

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

3-9CxPI.jpg

Τα πιο ευαίσθητα και ρομαντικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη, ο Καρκίνος, οι Ιχθείς και ο Σκορπιός προφανώς θα περιμένουν πολλή φροντίδα και προσπάθεια για το δώρο και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Πιθανότατα θα ήθελαν να τους καλέσουν σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών όπου θα τους χαρίσουν ένα μπουκέτο φρέσκων λουλουδιών. Θα ήθελαν επίσης, να τους περιποιηθούν μια μέρα σε spa ή σε self-care δραστηριότητες στο σπίτι. Αλλά περισσότερο από οποιοδήποτε δώρο, θα θέλουν να αισθάνονται συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τον σύντροφό τους. Η πολύ νοσταλγική τους ιδιοσυγκρασία θα τους κάνει ακόμη και να εκτιμήσουν ένα δώρο που κρατά αναμνήσεις από τις προηγούμενες εμπειρίες ή την τρέχουσα σχέση τους, όπως ένα άλμπουμ φωτογραφιών.

Καρκίνος

Αρωματικό κερί bouquet precieux, Blanchette 

BUY HERE 

Καρκίνος

Σκορπιός

Babydoll από Δαντέλα Heart Beat, Intimissimi 

BUY HERE 

Σκορπιός

Ιχθύς

Bubble Cashmere Glow Άρωμα & Bath Foam, Zoniou 

BUY HERE

Ιχθύς