fbpixel

Search icon
Search
5 winter dress που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας
TRENDS & CATWALKS

5 winter dress που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας

Τα φορέματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους


Αποτελούν το απόλυτο key-item όλων των εποχών. Τα φορέματα έχουν πάντοτε μία θέση στη γκαρνταρόμπας μας ανεξαρτήτως στιλ και προσωπικότητας. Μπορεί η μεταβατική περίοδος να δημιουργεί μία mini σύγχυση για το πως θα τα φορέσουμε στην καθημερινότητα μας, ωστόσο η πορεία που έχουμε πάρει προς τον χειμώνα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και σίγουρα πιο ξεκάθαρα. Τα σχέδια και οι επιλογές πολλές για να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Από πλεκτά που θα σας προσφέρουν μία cozy αίσθηση μέχρι leather που θα απογειώσουν το δυναμισμό σας και velvet, τα οποία θα σας συνοδεύσουν σε όλα τα parties κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα χειμερινά φορέματα θα σας «λύσουν» τα χέρια. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε ποια είναι τα winter dresses, στα οποία «ορκίζονται» τα κορίτσια της μόδας!

Knit dress

a436fd8e4e8a7b3a1f19a65090d24332.jpg
Image source: @whowhatwear

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρείτε τη ζεστασιά που σας χαρίζει το πάπλωμα, ακόμα και όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού πίσω σας, τότε τα πλεκτά φορέματα θα γίνουν ο ιδανικός σας σύμμαχος για τον φετινό χειμώνα. Θα σας συνοδεύσουν από τα πρωινά office looks σας μέχρι τις βόλτες και τις εξόδους σας μετά τις 5 το απόγευμα. Η oversized γραμμή θα σας προσφέρει την άνεση που σας αναζητάτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμήστε μονοχρωμίες στο φόρεμα σας και μαγνητίστε τα βλέμματα με statement knee boots, όπως οι animal prints επιλογές.

Leather dress 

eeca91df374bda0458f3d5f59385ee7b-7kixk.jpg
Style du monde

Είναι το απόλυτο ύφασμα για το χειμώνα. Ο ρόλος τους είναι διπλός, διότι προφυλάσσει από το κρύο και παράλληλα προσθέτει ιδιαίτερο στιλ. Σε περίπτωση που νιώθετε έτοιμες να εξωτερικεύσετε τον δυναμισμό που κρύβεται μέσα σας και να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπο από ένα δερμάτινο φόρεμα, το οποίο θα σας συνοδεύσει, day-to-night. Ναι, το μαύρο αποτελεί την πιο συχνή και ασφαλή επιλογή αλλά εμείς σας προτείνουμε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέες πράγματα. Ένα χακί, καφέ ή μπορντό φόρεμα θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. 

Mini dress

ea78f66e7a779b2c9c08725c402a1160.jpg
Style du monde

Ποιος είπε ότι το mini ανήκει μόνο στο καλοκαίρι και στις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες; Ίσα ίσα ένα mini dress μπορεί να γίνει πολύ stylish κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Επιλέξτε ένα σχέδιο με μακριά μανίκια - για προφανείς λόγους - και συνδυάστε το με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αν κινηθείτε σε μονοχρωμίες προτιμήστε ένα statement καλσόν, το οποίο θα χαρίσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στην εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, αν λατρεύετε τα μοτίβα και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο σε ουδέτερες αποχρώσεις θα σας προστατεύσουν από το κρύο και θα ταιριάξουν μοναδικά με το φόρεμά σας.

Velvet dress

best-winter-dresses-269562-1666813356066-main500x0c.jpg
Image source: @camillecharriere

Όπως και τα δερμάτινα, έτσι και τα βελούδινα υφάσματα σας προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και σας χαρίζουν την απαραίτητη ζεστασιά. Γι' αυτό και τα velvet dresses είναι ιδανικά για τη χειμερινή περίοδο. Μάλιστα, η party πλευρά τους θα σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου που πλησιάζει. Αρκεί ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ και είστε έτοιμες. Για τις πρωινές εμφανίσεις προτιμήστε loafers ή μπότες μέχρι το γόνατο, ενώ για πιο formal looks στρέψτε την προσοχή σας στις ψηλοτάκουνες γόβες και στα slingbacks.

High-neck dress

best-winter-dresses-269562-1666813016108-main500x0c.jpg
Image source: @emmarosestyle

Στόχος είναι τα φορέματα που θα επιλέξουμε να συνδυάσουν τη ζεστασιά με το στιλ. Τα high-neck dresses συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα δύο στοιχεία. Οι επιλογές είναι πολλές από φωτεινά χρώματα και prints αλλά και από λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα βολάν, οι δαντέλες και οι φιόγκοι που μάλιστα θα προσφέρουν και ρομαντισμό. Αν επιθυμείτε να του χαρίσετε ένα πιο aggresive χαρακτήρα προσθέσετε ένα leather jacket από πάνω.