fbpixel

Search icon
Search
Τα dress designs του φθινοπώρου που θα φοράτε και το 2023
THE LOOK

Τα dress designs του φθινοπώρου που θα φοράτε και το 2023

Τα φορέματα που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε


Για μια updated συλλογή σημασία δεν έχει μόνο να επιλέγουμε τις τάσεις, αλλά αυτές οι τάσεις να μπορούν να μας συντροφεύσουν για πολύ καιρό. Η φθινοπωρινή collection έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό κι ένα από τα βασικά κομμάτια της δεν είναι άλλα από τα φορέματα. Η αλήθεια είναι πως όποια σεζόν κι αν διανύουμε, τα φορέματα είναι key items. Τη fall season λατρεύουμε να βλέπουμε midi dresses μαζί με knee high αλλά και chunky boots για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθώς είναι one piece και καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας μας η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. 

Το φετινό φθινόπωρο κυριαρχούν μερικά dress trends που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στη ντουλάπα μας και το 2023. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα και επενδύστε σε αυτά - αν δεν το έχετε κάνει ήδη - από σήμερα κιόλας!

1. Slip dress

a869b59c0405876dcc2ef55b3ea87a22.jpg

Τα slip silk dresses αποτελούν No1 στις τάσεις του φθινοπώρου.  Άνετο, ευέλικτο και απόλυτα stylish δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, ανεξαρτήτως εποχής. Έχουν την μαγική ικανότητα να παίρνουν τον χαρακτήρα που επιθυμείτε από πιο casual μέχρι πιο formal χαρακτήρα. Για τη φθινοπωρινή περίοδο θα μετατραπούν στον καλύτερο σύμμαχο για τη διαδικασία του layering. Συνδυάστε τα με πουκάμισα, t-shirts, blazers αλλά και πουλόβερ και δώστε τους μία άλλη προσωπικότητα. Sneakers, mules και μπότες είναι μερικά από τα παπούτσια που τους ταιριάζουν υπέροχα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το καφέ, το μαύρο και το μπεζ θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία.

2. Barbiecore 

082a1c6564392d18569a58bdadf179fa.jpg
Image source: @whowhatwear

Έχει γίνει απόλυτα κατανοητό ότι το ροζ θα μας απασχολήσει καθ' όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου. Σ' αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε, ότι παρακολουθώντας τον Μήνα της Μόδας, αυτό το χρώμα θα θεωρηθεί hot τάση και την επόμενη σεζόν, δηλαδή την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Γι' αυτό αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, θα πρέπει να το αποκτήσετε asap. Το pink κυριαρχεί σε όλα τα φάσματα και τις αποχρώσεις τους και θα προσφέρει λάμψη και stylish αέρα στις εμφανίσεις σας. Ένα ροζ φόρεμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτήν την τάση χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Μετατρέψτε το σε πρωταγωνιστή συνδυάζοντάς το με λευκά ή μαύρα αξεσουάρ.

3. Animal print

af0127aed2b4ed31cfbd45a36d65f6af.jpg
Image source: @popsugar

They are back! Τα animal prints έχουν κάνει μία πολύ δυναμική επιστροφή το φετινό φθινόπωρο κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα εντάξουμε στα every day looks μας. Φυσικά δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπο από την επιλογή ενός φορέματος. Zebra, tiger, cheetah, snake είναι μόνο μερικά από αυτά που καλείστε να διαλέξετε για να εντυπωσιάσετε. Θέλετε να είστε απόλυτα fashion; Δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με cowboy boots και να δημιουργήσετε ένα σύνολο, βασισμένο στις τάσεις, head to toe.

4. Leather

447a1f9c8feb023fd1b274af792ab8fd.jpg
Image source: @whowhatwear

Ακόμα ένα fashionable come back της φθινοπωρινής περιόδου είναι τα leathers items. Εκτός από στιλ εκπέμπουν δυναμισμό και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο. Το χειμερινό αυτό ύφασμα θα το συναντήσετε σε όλα τα κομμάτια, από παντελόνια, πουκάμισα, πανωφόρια και φούστες. Εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στα φορέματα. Για πιο ασφαλής εμφανίσεις μπορείτε να «παίξετε» ανάμεσα στο μαύρο και το καφέ, ενώ αν θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, προτιμήστε είτε το λαδί είτε τις πιο έντονες αποχρώσεις, όπως το κίτρινο, το κόκκινο ή το πράσινο.