fbpixel

Search icon
Search
Welcome March: Τα κομμάτια-κλειδιά για κάθε fashion girl αυτήν την εποχή
THE LOOK

Welcome March: Τα κομμάτια-κλειδιά για κάθε fashion girl αυτήν την εποχή

Νέα σεζόν, νέος μήνας, ανανεωμένη γκαρνταρόμπα


Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ! Εκτός από την αισιοδοξία και την ελπίδα, μαζί της φέρνει και την ευκαιρία για ανανέωση στην γκαρνταρόμπα αλλά και στο στιλ μας. Κάθε εποχή έχει την αίγλη και την ιδιαιτερότητά της αλλά η συγκεκριμένη, αποτελείται από χρώματα, αέρινες γραμμές και πολλές επιλογές. Οι περισσότερες τάσεις είναι γνωστές εδώ και αρκετούς μήνες αλλά εμείς νιώθουμε την ανάγκη να σας παρουσιάσουμε τα σχέδια εκείνα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε, θα σας χαρίσουν το απαραίτητο updateκαι παράλληλα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε stylish και εντυπωσιακές χωρίς να καταβάλετε πολλή προσπάθεια, κάτι το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε τυχόν λάθη. Άλλωστε πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο σ’ ένα σύνολο είναι η πρακτικότητα.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα δικά μας spring trends που ανυπομονούμε να εντάξουμε στα σύνολά μας!

Oversized shirts

Τα πουκάμισα είναι must σε κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπα. Δε μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν υπάρχει έστω ένα λευκό πουκάμισο στη συλλογή σας. Για την καινούργια αυτή σεζόν, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα oversized shirts. Τα πουκάμισα σε πιο φαρδιές γραμμές, εκτός από την αίσθηση άνεσης που προσφέρουν, έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν με πολλά κομμάτια και να «σταθούν» σε πλήθος περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι το τώρα ήρθε η στιγμή να επενδύσετε σ’ ένα ή ακόμα καλύτερα να «κλέψετε» ένα σχέδιο από τη ντουλάπα του συντρόφου σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζιν σας ή να το φορέσετε ξεχωριστά ως φόρεμα αλλά και μ’ ένα biker short. Όποιο στιλ κι αν προτιμήσετε θα γίνει πιο συχνή σας επιλογή.

Denim jumpsuit

march-3.jpg
Image source: @elle

Οι τζιν ολόσωμες φόρμες θα γίνουν το spring item που θα αντικαταστήσουν τα jeans σας. Τα jumpsuit για κάποιος ανεξήγητο λόγο δεν αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές στα καθημερινά σύνολα πολλών γυναικών αλλά η άνοιξη σας δίνει την ευκαιρία να το αλλάξετε. Συνδυάζουν μοναδικά το στιλ με την ευελιξία ενώ παράλληλα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα fashionable look μέσα σε λίγα λεπτά. Για πιο casual looks ολοκληρώστε με τα αθλητικά σας υποδήματα ενώ για πιο tailored εμφανίσεις προσθέστε ένα ζευγάρι high heels mules. Μπορείτε να κινηθείτε στις κλασικές blue jean εκδοχές αλλά και να δοκιμάσετε και το patchwork style που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή σεζόν.

Floral dress

march-5.jpg
Image source: @hypebae, @popsugar

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως η άνοιξη κρύβει μέσα της ελπίδα, φωτεινότητα και δροσιά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα αποτυπώσετε στην εικόνα σας από τα floral dresses. Η τεράστια ποικιλία στα σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς ικανοποιούν όλα τα γούστα και όλα τα στιλ. Αν ανήκετε στις πιο minimal αρκεί να προτιμήσετε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με έντονα μοτίβα, ενώ αν λατρεύετε την maximal αισθητική μη διστάσετε να διαλέξετε ένα σχέδιο με πολλές αποχρώσεις από την έντονη χρωματική παλέτα. Συνδυάστε περισσότερες από μία τάσεις, επιλέγοντας ένα floral slip dress μαζί με puff sleeve tops και δε θα το μετανιώσετε.

Stripes

Παραμένοντας στη φιλοσοφία των μοτίβων, δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στις ρίγες. Σε περίπτωση που προτιμάτε να δημιουργήσετε σύνολα που βασίζονται στην casual chic αισθητική, ένα marinier top είναι μονόδρομος. Φορέστε το σαν αυθεντική Γαλλίδα μαζί με το τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι ballet flats. Από την άλλη πλευρά για εσάς που σας αρέσουν οι πειραματισμοί, δοκιμάστε ένα stripped two pieces suit ή ένα φόρεμα με πολύχρωμες ρίγες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ριγέ κομμάτια δε πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη συλλογή σας.

Sunglasses

march-1.jpg
Image source: @elle

Καθώς τα αξεσουάρ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για ολοκληρωμένα σύνολα, τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο key-item αυτής της σεζόν. Μπορεί η χρήση τους να έχει γίνει λίγο πιο δύσκολη λόγω της μάσκας που φοράμε συνεχώς αλλά τα διάφορα tricks μας βοηθούν έτσι ώστε να μην τα αποχωριστούμε. Τα σχέδια που συναντήσαμε στις πασαρέλες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 είναι πολλά και μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Ξεκινήστε από τώρα την έρευνα σας και βρείτε την πιο top επιλογή.

Σας εύχομαι καλό μήνα, με πολύ στιλ και πολλές νέες ευκαιρίες!