fbpixel

Search icon
Search
Travel Mode On: Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ στο Netflix για να παρακολουθήσετε τώρα
TRAVEL

Travel Mode On: Τα καλύτερα ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ στο Netflix για να παρακολουθήσετε τώρα

Οι επιτυχημένες παραγωγές που θα σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς τόπους


Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο των σύντομων αποδράσεων αλλά και των πολυήμερων ταξιδιών σε προορισμούς που έχουν τον τρόπο να μας ηρεμούν και να μας γεμίζουν ενέργεια για μια νέα σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας. Ακόμα κι αν η καλοκαιρινή σας άδεια αργεί κι εσείς είστε ήδη σε mood διακοπών, θέλοντας επειγόντως να ξεφύγετε από τους έντονους αστικούς ρυθμούς, το Netflix φροντίζει για όλους εσάς τους travel lovers και εμπλουτίζει συνεχώς την πλατφόρμα του με άκρως ενδιαφέρουσες παραγωγές ντοκιμαντέρ, που ειδικεύονται στα ταξίδια και βοηθούν τους τηλεθεατές να μάθουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πολιτισμό και του κάθε τόπου, αλλά και να «χαθούν» σε breathtaking views ακόμα και μέσα από την οθόνη.

Ανακαλύψτε τα top ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ & παρακολουθήστε τα asap!

Down to Earth with Zac Efron

downtoearthwithzacefron-season1-episode2-00-45-01-13-rc-h-2020.jpg

Ο δημοφιλής ηθοποιός Zac Efron ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, με επίκεντρο των εκδρομών του το κομμάτι του wellness που έχει μπει για τα καλά στη ζωή του. Ως travel addicted, λάτρευε από πάντα να οδηγείται σε προορισμούς που εξιτάρουν τη φαντασία του, γεμίζουν τις μπαταρίες του και προκαλούν τις πιο δυνατές εμπειρίες για τον ίδιο. Πλέον, αυτό το πάθος του αποτυπώνεται και μέσω της πλατφόρμας του Netflix, τη στιγμή που το "Down to Earth with Zac Efron" συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές κάθε λεπτό.

Our Planet

original-antarctica-penguins-south-georgia-island.jpg

Ένα εκπληκτικό ταξίδι στον πλανήτη με εικόνες από σπάνια ζώα και φυτά ανά τον κόσμο αλλά και παρουσιάζοντας μας πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την πανίδα και τη χλωρίδα. Θα απολαύσετε μαγευτικές εικόνες που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν για το επόμενο ταξίδι σας. Πέρα από τα συγκλονιστικά τοπία που θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε, η παραγωγή αυτή λειτουργεί και ως το απόλυτο guide για να μάθετε τα πάντα για τον πλανήτη μας.

Tales by Light

826491-49131-ongknrngmi-1484160574.jpg

Όλος ο κόσμος, τα μυστικά και η γοητεία του σε ένα ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο, όπου φωτογράφοι και σκηνοθέτες μάς δείχνουν εικόνες από γειτονιές, ανθρώπους και την καθημερινότητά τους. Άγνωστοι πολιτισμοί που δε γνωρίζουμε από χώρες όπως η Ινδονησία, το Μπαγκλαντές κ.ά., γίνονται το επίκεντρο της προσοχής μας, έχοντας την ευκαιρία να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που περιστρέφονται γύρω από το lifestyle και τον πολιτισμό τους.

Jack Whitehall: Travels with my father

methode-times-prod-web-bin-dd50fa16-9ef2-11e7-a368-e81633b9ffb4.jpg

Στην προσπάθεια να ενδυναμώσουν τη σχέση τους, πατέρας και γιος κάνουν παράδοξα ταξίδια ανά τον κόσμο, επιλέγοντας ασυνήθιστους προορισμούς και δείχνοντάς μας από ξενοδοχεία και hostels μέχρι street food, αλλά και δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια. Το πιο συναρπαστικό σε αυτό το ντοκιμαντέρ είναι το γεγονός πως βλέπουμε τη μεταξύ τους συνύπαρξη, η οποία άλλες φορές κυλάει ομαλά και άλλες όχι και τόσο όσο θα περιμέναμε!

Mountain

shutterstock-634437134.jpg

Mε συναρπαστική φωτογραφία και αφήγηση που δίνει τροφή για σκέψη, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ταξιδεύει τους θεατές στις κορυφές μερικών από τις μεγαλοπρεπείς οροσειρές του κόσμου, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους κάθε εποχή του χρόνου. Ο Willem Dafoe, διαβάζει επιλεγμένα αποσπάσματα από το βιβλίο “Mountains of the Mind”, σε αυτήν την οπτικά, τόσο εντυπωσιακή παραγωγή, που αφήνει τη φαντασία μας ελεύθερη.

Enjoy!