fbpixel

Search icon
Search
Τα shoe designs που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα παντελόνια σας
THE LOOK

Τα shoe designs που ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα παντελόνια σας

Οι επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας


Αν μας έχει μάθει κάτι η περίοδος της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο, τότε αυτό είναι σίγουρα πως έχουμε ανάγκη από άνετα σύνολα, που θα μπορούν να μας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, παραμένοντας πάντοτε stylish, head to toe. Τα παντελόνια είναι ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα οποία κατέχουν τις πρώτες θέσεις σ’ αυτήν την κατηγορία. Ένας από τους τρόπους για να τα αναδείξουμε και να τους χαρίσουμε το απαραίτητο update είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα υποδήματα.

Ποια είναι τα shoes trends που ταιριάζουν με όλα μας τα παντελόνια και αποτελούν τρομερές τάσεις τη φετινή σεζόν; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τα και είμαστε σίγουρες ότι δε θα μπορείτε να αντισταθείτε.

Mules

289fc3a447bb51c6a25a37b112567dc6.jpeg
Image source: @elle

Εδώ και αρκετές σεζόν, τα mules κατέχουν μία πολύ σημαντική θέση τόσο στην καρδιά μας όσο και στη συλλογή μας. Η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδος τους ταιριάζουν πολύ και μας δίνουν την ευκαιρία να τα αναδείξουμε. Τα συναντάμε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από δερμάτινα, μέχρι strappy για όλα τα στιλ και όλα τα γούστα. Εμείς λατρεύουμε να τα συνδυάζουμε μαζί με το τζιν παντελόνι μας, καθώς του δίνουν την απαραίτητη chic essence. Επιλέξτε ένα straight leg denim ακόμα και σε λευκή απόχρωση και ταιριάξτε το με υποδήματα σε φωτεινούς τόνους. Θα εντυπωσιαστείτε!

Ballet flats

e55c824dafdbb0432684be7194f10476-kHzbj.jpeg

Αν λατρεύετε το French style, σας έχουμε καλά νέα. Το απόλυτο σχέδιο υποδημάτων που δε μπορούν να αποχωριστούν, δηλαδή οι μπαλαρίνες είναι και πάλι in fashion και μάλιστα, η δυναμική τους αυξάνεται συνεχώς. Τυπικά τους ταιριάζουν πολύ περισσότερο τα low cut pants αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να τις φορέσετε με ό,τι σας αρέσει. Σας προτείνουμε να μη διστάσετε να τις συνδυάσετε είτε με Bermuda shorts είτε με απλά shorts μαζί μ’ ένα oversized blazer και απλό top. Casual & chic all day!

Tennis shoes

51330c19eeb4fcca659c470cffe87d27.jpeg

Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε για λίγο από τα κλασικά sneakers αλλά παράλληλα να διατηρήσετε αυτήν την «χαλαρή» και άνετη αισθητική, τότε δεν έχετε παρά να στρέψετε την προσοχή σας στο tennis style. Jeans, dad pants, cargo αλλά και cigarette είναι μερικές από τις επιλογές που ταιριάζουν τέλεια. Plus, μοιάζουν υπέροχα με flared designs, οπότε διατηρήστε μία minimal εικόνα, παντρεύοντας αυτά τα δύο σχέδια και ολοκληρώστε την εικόνα σας μ’ ένα oversized button up shirt.

Flip flops

e51cce12842222431a660c9b9a84e077.jpeg
Image source: @whowhatwear

Σίγουρα όλες οι επιλογές θα σας χαρίσουν άνεση αλλά αυτή εδώ είναι το «κάτι άλλο». Είμαστε πολύ χαρούμενες που τα –άλλοτε- υποδήματα για την παραλία έχουν κατακτήσει μία πάρα πολύ σημαντική θέση στα καθημερινά μας σύνολα. Μάλιστα, η τεράστια ποικιλία χρωμάτων τις κάνει ακόμα πιο fashionable αλλά και must have. Μη διστάσετε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά στιλ, όπως είναι οι παντόφλες σας μαζί με tailored pants. Φυσικά με μία bold απόχρωση στα υποδήματά σας έχει τη δυνατότητα να απογειώσετε ένα animal print παντελόνι. Και μόνο στην ιδέα μοιάζει φανταστικό.

Fisherman sandals

26ec8c057cd52de381428e857de3ce81.jpeg

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των σανδαλιών και εμείς δε μπορούμε να μην αναφερθούμε σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των επόμενων μηνών, τα fisherman. Αν λοιπόν επιθυμείτε να ακολουθείτε τα trends του street style, τότε πρέπει να ξεκινήσετε την έρευνα σας από τώρα. Ιδιαίτερα και εκκεντρικά θα πάνε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω και θα απογειώσουν την ψυχολογία σας. Με οποίο trouser design κι αν αποφασίσετε να τα συνδυάσετε δε θα το μετανιώσετε και είμαστε σίγουρες ότι θα δυσκολευτείτε να τα αποχωριστείτε.