fbpixel

Search icon
Search
Trend alert: Οι νέες τάσεις στα σανδάλια που θα σας εντυπωσιάσουν
TRENDS & CATWALKS

Trend alert: Οι νέες τάσεις στα σανδάλια που θα σας εντυπωσιάσουν

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα υποδήματα που θα σας συντροφεύουν τους επόμενους μήνες


Έχει φτάσει αυτή η στιγμή του χρόνου που σταδιακά αρχίζουμε να υποδεχόμαστε μερικά από τα κομμάτια που θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Εκτός από κάποια ενδύματα, όπως είναι τα t-shirts, τα midi dresses αλλά και κάποια τζιν σχέδια, σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τα σανδάλια. Η αλήθεια είναι ότι οι fashionistas μας έχουν χαρίσει ποικίλους τρόπου για να τα φοράμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους αλλά το δεύτερο μισό της άνοιξης και όλο το καλοκαίρι τους ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιες είναι όμως οι τάσεις για τη φετινή σεζόν; Από πιο chunky & casual designs μέχρι κομμάτια που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα και τη σιλουέτα μας, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα hot trends της περιόδου Spring/Summer 2021!

Fisherman

19d27b01adf02961147af5798e07a197.jpeg
Image source: @whowhatwear

Τα σανδάλια του «ψαρά» όπως θα μπορούσαμε να τα αναφέρουμε στα ελληνικά, είναι πρώτα στη λίστα του street style. Τα έχουμε συναντήσει και σε παλαιότερες σεζόν αλλά όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, τους επόμενους μήνες η δημοτικότητά τους θα εκτοξευθεί. Η άνεση και η σταθερότητα που χαρίζουν λόγω του σχεδίου τους είναι στοιχεία που ευθύνονται για την πολύ συχνή επιλογή τους. Αρκετά εκκεντρικά και ιδιαίτερα, είναι ένα ιδανικό σχέδιο για να δώσετε ανανέωση στην εικόνα σας και να πειραματιστείτε με το στιλ σας.

Kitten-heel mules

425cc5f0017952a0a8994f4aa8413973.jpeg

Τα κατάλληλα υποδήματα για τις γυναίκες που δεν προτιμούν τα ψηλοτάκουνα αλλά και για εκείνες που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από τα σύνολα τις καραντίνας σ’ αυτά της παλιά και fashionable καθημερινότητας. Μπορείτε όλες να τα φορέσετε και να τα υποστηρίξετε. Το χαμηλό τους τακούνι είναι άνετα και χαρίζει μία πιο tailored διάθεση στο look σας. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε σε έντονα χρώματα, όπως είναι το μοβ, το κίτρινο ή το γαλάζιο και συνδυασμένα με ουδέτερα midi φορέματα, όπως το λευκό ή το μπεζ. Ολοκληρώστε με μία oversized tote bag ή ακόμα καλύτερα με μία τσάντα σε εξίσου έντονη απόχρωση, καθώς είναι και από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Chunky flip flops

sandals-trends-2021-291483-1612529775899-image500x0c.jpg

Ήδη από πέρσι, οι σαγιονάρες έχουν κερδίσει επ’ άξια μία από τις πρώτες θέσεις στις εξόδους μας day to night. Αυτή λοιπόν η μοναδική essence δε θα μπορούσε να χαθεί έτσι εύκολα. Και φέτος θα μας συντροφεύσουν σε πλήθος εμφανίσεων και η chunky εκδοχή τους θα κάνει ένα update στη συλλογή μας. Μπορείτε να τις φορέσετε από τώρα μαζί με το wide leg denim trouser κι ένα ανοιξιάτικο cardigan. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα λατρέψετε αυτό το σύνολο.

‘90s strappy sandals

add4743baa8d36bd55307f6073095e89.jpeg

Το παρόν σχέδιο εμφανίστηκε για πρώτη φορά ακριβώς πριν δύο καλοκαίρια με το γυναικείο κοινό να το εντάσσει πολύ εύκολα στη shoes collection του. Το χοντρό τακούνι του χαρίζει πρακτικότητα ενώ τα λεπτεπίλεπτα λουράκια θηλυκότητα. Θα το συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων από τα πιο ουδέτερα μέχρι τα πιο έντονα. Ταιριάζουν φανταστικά με slip dresses αλλά μπορείτε να τα φορέσετε και πάνω από τα φαρδιά, dad pants σας. Μη χάνετε χρόνο και επενδύσετε σ’ ένα ζευγάρι asap.

Sparkle

67404872-2370454893050367-5730448688271443188-n.jpg
Image source: @aminamuaddiofficial

Η αλήθεια είναι πως έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ τη λάμψη. Κι ενώ ίσως φαίνεται περίεργο και εξωφρενικό να πιστέψουμε πως θα ξαναβρεθούμε σε γεγονότα, που θα μπορούμε να φοράμε λαμπερά υποδήματα, σας λέμε με χαρά ότι τα sparky sandals είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τους επόμενους μήνες. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ψηλοτάκουνα ή μη και συνδυάστε τα μόνο με το τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο ή ένα t-shirt. Θα είστε πανέμορφες!