fbpixel

Search icon
Search
Straight leg jeans: Οι πιο fashionable τρόποι για να φορέσετε τη νέα τάση στον κόσμο των τζιν
STYLING TIPS

Straight leg jeans: Οι πιο fashionable τρόποι για να φορέσετε τη νέα τάση στον κόσμο των τζιν

Αφήστε τα skinny jeans στην άκρη και απογειώστε την εικόνα σας μ’ αυτήν την επιλογή


Ανεξαρτήτως εποχής τα straight leg jeans είναι μία βασική επιλογή μας. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν είναι αυτά που κυριαρχούν χωρίς δεύτερη σκέψη, αντικαθιστώντας με τον καλύτερο τρόπο τα skinny denim pants. Είναι ευέλικτα, καθημερινά, stylish και απαραίτητα για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ταιριάζουν με πλήθος υποδημάτων, από loafers και sneakers για τους πιο ζεστούς μήνες αλλά και με μπότες για το χειμώνα.

straight-leg-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνιση της για τα καλά κι εμείς ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους και συνδυασμούς για να προσφέρουμε ανανέωση και μία πιο stylish πινελιά στην εικόνα σας. Προτιμήστε τις height waist εκδοχές για να κολακεύσετε και αναδείξετε τη σιλουέτα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε μοναδικά styling tips για να απογειώσετε αυτό το hot trend!

1. Μη διστάσετε να διαλέξετε ένα two tone denim, το οποίο συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Για ασφαλείς εμφανίσεις συνδυάστε το με λευκό t-shirt ή πουκάμισο και loafers για day to night looks. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε να το επιλέξετε για πιο βραδινά σύνολα, ένα it blazer είναι μονόδρομος. Φυσικά και τα high heels δε μπορούν να λείπουν από την εικόνα σας, τα οποία είναι κι αυτά που θα δώσουν μία πιο formal essence.

2. Χαρίστε χρώμα στα καθημερινά σας look με μία μόλις κίνηση. Συνδυάστε το straight leg jean σας με floral top από έντονες και φωτεινές αποχρώσεις. Ένα puff sleeve top θα σας δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσετε «κατά γράμμα» τις τάσεις. Όσον αφορά τα υποδήματα, οι επιλογές είναι δύο. Για να κρατήσετε μία ουδέτερη εμφάνιση προτιμήστε λευκά η μαύρα shoes, ενώ για να δώσετε παραπάνω ένταση επιλέξτε it designs στο πιο έντονο χρώμα που υπάρχει στο floral print σας, όπως για παράδειγμα το κόκκινο ή το κίτρινο.

straight-leg-2.jpg

3. Τα straight denim pants σε «ξεπλυμένες» αποχρώσεις είναι είναι ιδανική λύση για office looks. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αχνό μαύρο παντελόνι μαζί μ’ ένα jumper σε ουδέτερες αποχρώσεις κι ένα ζευγάρι chunky boots για όσο το επιτρέπει ακόμα η θερμοκρασία. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε τα κοσμήματα σας για περισσότερη λάμψη και glam αισθητική.

4. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα second skin tops αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των επόμενων μηνών. Τι πιο stylish και fashionable από το συνδυασμό μαζί μ’ ένα ψηλόμεσο straight leg jean στην κλασική blue jean απόχρωση; Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μία διαχρονική μπεζ καμπαρντίνα και παρουσιάστε το πιο update spring outfit.

5. Αν είστε λάτρεις του street style τότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σας ένα λευκό τζιν παντελόνι. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο κατά τη διάρκεια της χειμερινής όσο και την ανοιξιάτικης συλλογής. Λατρεύουμε τα total white looks και γι’ αυτό σας τα προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιλέξτε ένα halter top και ταιριάξτε το με κοσμήματα όπως ένα ζευγάρι κρίκους.

straight-leg-3.jpg
Image source: @whowhatwear

6. Ακολουθήστε το απόλυτο French style, συνδυάζοντας ένα ίσιο τζιν μαζί με button up shirt. Εννοείται ότι τα ballet flat shoes είναι πιο ιδανική επιλογή. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί μ΄ένα oversized blazer και για περισσότερο στιλ αλλά και για να έχετε την κατάλληλη θερμοκρασία. Ίσως το αγαπημένο μας σύνολο.