fbpixel

Search icon
Search
Τα πρώτα fall items που μπορείτε να εντάξετε στις εμφανίσεις σας
THE LOOK

Τα πρώτα fall items που μπορείτε να εντάξετε στις εμφανίσεις σας

Χαρίστε φθινοπωρινό αέρα στα καθημερινά σας σύνολα με μικρές προσθήκες


Μπορεί για πολλές από εσάς οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν μόλις ξεκινήσει ή να πλησιάζουν αλλά ο κόσμος της μόδας έχει κάνει ξεκάθαρο ότι έχει μπει σε φθινοπωρινή τροχιά. Οι Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 έχουν ξεκινήσει -αυτή της Κοπεγχάγης ήταν πρώτη στον χάρτη- με τις street stylers να μας παρουσιάζουν top φθινοπωρινές επιλογές, ενώ οι απανταχού fashionistas και οι fashion experts μιλούν συνεχώς για τις τάσεις της νέα σεζόν. Καθώς στη χώρα μας η θερμοκρασία είναι και θα είναι για λίγο καιρό ακόμα σε υψηλά επίπεδα δεν μπορούμε να εντάξουμε στην εικόνα μας πολλά από τα fall trends. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε μερικά σχέδια που... «μυρίζουν» φθινόπωρο και θα μας προσφέρουν ανανέωση.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Denim pants

295801172-164286542790134-4018280015231446080-n.jpg
Image source: @emmahill

Πρώτα σ' αυτήν την κατηγορία δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα τζιν παντελόνια μας. Η αλήθεια είναι πως οι ζεστές ημέρες του καλοκαιριού μας υποχρέωσαν να τ' αφήσουμε λίγο στην άκρη και να τα αντικαταστήσουμε με denim shorts ή denim mini skirts, γεγονός που μας δημιούργησε μια νοσταλγία. Άλλωστε όσα χρόνια και να περάσουν θα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Αυγούστου τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα προσθέσουμε στα every day styles μας. Οι τάσεις που κυριαρχούν για το φθινόπωρο είναι τα low-weist jeans με όγκους στο τελείωμα. Δημιουργήστε cool συνδυασμούς με tank tops αλλά και πουκάμισα, που θα σας προσφέρουν ευελιξία. 

Oversized blazers

297273157-782875806081199-7045938667433070828-n.jpg
Image source: @pepamack

Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πιο δροσερές βραδιές που θα χρειάζονται ένα outwear. Ειδικότερα αν έχετε κανονίσει να επισκεφθείτε κάποιο νησί, τα πανωφόρια αποτελούν must προσθήκη στη βαλίτσα σας. Εμείς σας προτείνουμε να προτιμήσετε τα oversized blazers, τα οποία ανήκουν στις εντυπωσιακές τάσεις του φθινοπώρου. Θα σας προσφέρουν άνεση ενώ παράλληλα θα προσθέσουν πόντους στην εικόνα σας. Μπορείτε να τα φορέσετε πάνω από τα φορέματα σας ή το top και το τζιν παντελόνι σας. Για μεγαλύτερη πρακτικότητα επενδύστε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ και το μαύρο. 

Oversized shirts

0c082a02428619805cf60f0b8076e525.jpg

Παραμένοντας στη φιλοσοφία των πιο «χαλαρών» και cool items, τα φαρδιά πουκάμισα θα γίνουν ο καλύτερος σας σύμμαχος την επόμενη σεζόν και μάλιστα μπορείτε να τα επιλέξετε από σήμερα κιόλας. Οι λευκές επιλογές συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, αλλά οι pastel ριγέ αποχρώσεις, όπως είναι το γαλάζιο ή το ροζ θα σας προσφέρουν περισσότερη κομψότητα. Μη διστάσετε να «κλέψετε» ακόμα και το πουκάμισο του συντρόφου σας. Δημιουργήστε το απόλυτο slouchy outfits, ταιριάζοντας το μ' ένα ψηλόμεσο tailored pants και με μία tote bag. 

Preppy shoes

bf16f53e191577ead14c7a9c000a7ad8.jpg
Image source: @whowhatwear

Μετά από μία σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποία τα σανδάλια ήταν η βασική μας επιλογή νιώθουμε την ανάγκη για μία μεγάλη ανανέωση και τα παπούτσια μπορούν να προσθέσουν το δικό τους «λιθαράκι» σ' αυτήν τη διαδικασία. Το preppy style ανήκει στα big trends του φθινοπώρου με μία μίξη από διάφορα στοιχεία και στιλ. Καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε loafers, oxfords, brogues και derby, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Δημιουργήστε sophisticated looks και ολοκληρώστε την εικόνα σας με αυτήν την προσθήκη. 

XXL Tote bags 

145143ab8d6040adf718d070cad2a592.jpg

Στις πασαρέλες για τη φθινοπωρινή σεζόν είδαμε να κυριαρχούν πολλά αξεσουάρ και ανάμεσα τους oversized totes που θα αναβαθμίσουν την εικόνα μας με μία μόλις κίνηση και χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ' ένα τέτοιο σχέδιο, το οποίο εκτός από το στιλ θα σας βοηθήσει να έχετε μαζί σας, πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα.