fbpixel

Search icon
Search
Denim Shorts: Μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το απόλυτο item του καλοκαιριού
STYLING TIPS

Denim Shorts: Μοντέρνοι τρόποι για να φορέσετε το απόλυτο item του καλοκαιριού

Πρόκειται για το κομμάτι της ντουλάπας σας που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη all day long


Όπως κάθε εποχή, έτσι και τώρα το καλοκαίρι, υπάρχουν κομμάτια που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα μπορέσουμε να τα αποχωριστούμε. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα denim shorts. Τα σορτσάκια που κυρίως επιλέγαμε αποκλειστικά για την παραλία και τις ημέρες των διακοπών, έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να διεκδικούν με τεράστια επιτυχία μία σημαντική θέση στα city looks μας ακόμα και στις εμφανίσεις μας στο γραφείο. Έτσι κι αλλιώς η μόδα των τελευταίων σεζόν μας έχει αποδείξει πως τα πάντα μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις αν τους δώσουμε την απαραίτητη προσοχή.

Ανακαλύψτε παρακάτω τους πιο in fashion τρόπους για να φορέσετε το απόλυτο item της summer season!

Με το αγαπημένο σας πουκάμισο

french-girl-way-to-wear-cut-off-denim-shorts-instagram-look-summer-outfit-white-button-down-shirt-chanel-cap-toe-flats-leia-sfez-le-fashion-blog.jpg
Image source: @leiasfez

Ίσως ο πιο ασφαλής και παράλληλα tailored συνδυασμός είναι αυτός με το πουκάμισό σας. Αυτό το κλασικό κομμάτι θα αναβαθμίσει το σορτσάκι σας και θα του δώσει μία πιο formal αισθητική. Μπορείτε να κινηθείτε στη διαχρονική επιλογή του λευκό σχεδίου μαζί με χρυσά κοσμήματα ή να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, προσθέτοντας «παιχνιδιάρικα» πουκάμισα με μοτίβα ή φωτεινά χρώματα. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τα mules θα σας επιτρέψουν να φορέσετε το τζιν σορτσάκι ακόμα και στις πιο επίσημες περιστάσεις.

Με ανάλαφρα tops

4e6fa0aa7b0ae678cb224636d45044f1.jpg

Υπάρχουν εκείνα τα κομμάτια, που μέσα στην απλότητά τους έχουν την μαγική ικανότητα να χαρίζουν την ανανέωση και να κάνουν τη διαφορά σε ένα σύνολο. Σ’ αυτά τα σχέδια ανήκουν τα ανάλαφρα tops. Είναι τόσο διακριτικά και fashionable όσο πρέπει. Τονίζουν με μοναδικό τρόπο τα χέρια και τον λαιμό –δύο από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος- γεγονός που κολακεύει τη σιλουέτα και χαρίζει extra πόντους. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μαύρο και «παντρέψτε» το με το τζιν σορτσάκι σας. Για να δώσετε περισσότερη ένταση «παίξτε» με τα αξεσουάρ σας όπως είναι μία ζώνη κι ένα statement ζευγάρι παπούτσια. Εναλλακτικά, προτιμήστε τα σανδάλια ή ακόμα και τα flip flops.

Μ' έντονα χρώματα και playful αξεσουάρ

leonie-hanne-1-10.jpg
Image source: @leoniehanne

Οι έντονες αποχρώσεις έχουν μετατραπεί στην απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού. Μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό και basic item, όπως είναι τα τζιν σορτσάκια. Είτε προτιμήσετε να προσθέσετε ένα κομμάτια είτε να το κάνετε all the way, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Δοκιμάστε το και είμαστε σίγουρες πως δε θα το μετανιώσετε.

Με bralet

276078536-388295093111740-4886013668649867673-n.jpg
Image source: @carodaur

Ποιος είπε ότι το denim short σας δεν μπορεί να σας συνοδεύσει ακόμα και στις πιο special εμφανίσεις σας; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή στα κομμάτια που θα το πλαισιώσουν. Ένα bra αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτήν την εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να το διαλέξετε και για τα πρωινά στο γραφείο αλλά και για after work drinks, προσθέτοντας ένα oversized blazer σε αέρινο ύφασμα, όπως είναι το λινό.

Με ολόσωμο μαγιό

c8e88e539d262a413a1bf6b4e3d97ab8.jpg

Κι όμως, αυτός ο συνδυασμός δεν είναι μόνο για την παραλία! Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε να φορέσετε το αγαπημένο σας σορτσάκι με το ολόσωμο μαγιό σας. Μια τέλεια ιδέα τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές σας, ειδικά για τις ημέρες που δεν έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε περαιτέρω για το τέλειο styling. Απογειώστε το τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας ένα φαρδύ πουκάμισο, το οποίο μπορείτε να δέσετε και στη μέση.