fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα στα μαλλιά για τον Μάρτιο
HAIR & NAILS

Τα πιο μοντέρνα ξανθά χρώματα στα μαλλιά για τον Μάρτιο

Κάντε μια γρήγορη αλλαγή που θα σας αλλάξει τη διάθεση


Η νέα σεζόν είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη στιγμή για να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και φέτος οι κομμωτές των celebrities βλέπουν μια τεράστια αύξηση στις τάσεις στα ξανθά μαλλιά για την άνοιξη. Οι άνθρωποι τα επιλέγουν γιατί τείνουν να χαρίζουν μια πιο ζωντανή εμφάνιση και γιατί αναδεικνύουν την πιο ανάλαφρη πλευρά του εαυτού τους. Καθώς οι μέρες γίνονται όλο και πιο ζεστές σίγουρα θα θέλετε και εσείς να δείτε μια αλλαγή που θα μετατρέψει τόσο το πως φαίνεται το πρόσωπο σας όσο και τη διάθεση σας. 

Τολμήστε κάποια από τις παρακάτω προτάσεις και είναι βέβαιο πως θα τις λατρέψετε!

Expensive Blonde

expensive-blonde.jpg
@parishilton

Αυτή η απόχρωση θα έχει όλους να λένε, «αυτό είναι ζεστό». Ο Lee προβλέπει ότι αυτό το παγωμένο ξανθό χρώμα θα κυριαρχήσει τη νέα χρονιά. «Η ξανθιά διπλής διαδικασίας θα είναι μεγάλη τάση το 2022», λέει. «Βάση και ανταύγειες σε όλη τη διαδρομή, που δημιουργούν τις πιο όμορφες κρεμώδεις ξανθές, όπως της Paris Hilton».

Curlights

blonde.jpg
@georgepapanikolas

Το 2022 θα είναι η χρονιά που τα σγουρά μαλλιά θα έχουν την τιμητική τους. «Οι τονισμένες μπούκλες συνοδεύονται από το φόβο μήπως καταστρέψουν τα ευαίσθητα μαλλιά και τελικά χαθεί το τέλειο αποτέλεσμα αλλά και το ιδιαίτερο χρώμα», αναφέρει διαβεβαιώνει ο κομμωτής διασημοτήτων και πρεσβευτής της μάρκας Matrix, George Papanikolas. «Είναι εύκολο να χαθείς σε όλη αυτή την κίνηση και τον όγκο, οπότε όταν επιλέγετε τα highlights, διατηρήστε την τοποθέτηση απλή: Επιλέξτε τις μπούκλες που θέλετε να σκάσουν και απλώς βάψτε τις όπως θέλετε να τις δείτε.»

Cali-Cool Highlights

highlishts.jpg
@haileybieber

Η Hailey Bieber μετά το μελαχρινό trend έρχεται με μια νέα τάση που δίνει νέα άποψη για τις ελάχιστες ανταύγειες. «Είναι παρόμοιο με το balayage που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, αλλά πιο σκούρο. Το συνολικό χρώμα είναι σκούρο/φυσικό με μερικές στρατηγικά τοποθετημένες ανταύγειες για να πλαισιώνουν το πρόσωπο, το φυσικό μέρος και τα άκρα», εξηγεί ο Papanikolas. «Αν ξεκινήσετε με πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, μπορείτε να αντιστρέψετε την τυπική τεχνική της ανταύγειας προσθέτοντας βάθος στις ρίζες και στο μέσο του άξονα για να απαλύνετε την αντίθεση μεταξύ των ανταυγειών και του βασικού χρώματος και να κάνετε τις υπόλοιπες ανταύγειες να αναδυθούν.»

Bronde

bronde.jpg
@jlo

Σύμφωνα με τη διάσημη colorist Tracey Cunningham, «Το Bronde είναι μια τονισμένη εκδοχή του φυσικού ξανθού που μπορεί να επιτευχθεί μέσω χαμηλών φωτισμών για να μεταμορφώσει το χρώμα». Για το bronde, τα μαλλιά είναι συνήθως πιο σκούρα στις ρίζες και πιο ανοιχτόχρωμα στις άκρες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να «βουτήξουν» στον κόσμου του ξανθού, αλλά δε θέλουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή. «Η Bronde δίνει ένα όμορφο ηλιοκαμένο χρώμα χωρίς τη δέσμευση των συχνών επισκέψεων στο κομμωτήριο», αναφέρει η Rubyna Kim, κομμώτρια και colorist του StyleSeat. «Αντί για τη συνιστώμενη επίσκεψη 10 έως 12 εβδομάδων, μπορείτε να την επεκτείνετε σε κάθε 12 έως 14 εβδομάδες. Λιγότερη συντήρηση σημαίνει ότι μπορείτε να παρατείνετε την αναμονή μεταξύ των ραντεβού».

Golden Hour

golden-blonde.jpg
@justinandersoncolor

Ο διάσημος colorist και συνιδρυτής του dpHUE, Justin Anderson, έχει δει πελάτες να απομακρύνονται από την παγωμένη ξανθιά, πλατινέ απόχρωση και να αναζητούν ένα ξανθό πιο χαμηλής συντήρησης προσθέτοντας πιο ζεστούς και χρυσαφί τόνους. «Η προσθήκη περισσότερων χρυσών τόνων αφαιρεί αυτόν τον βαρετό τόνο και δίνει μια ωραία χρυσαφένια λάμψη», λέει. «Μάλιστα, το λιγότερο λαμπερό ξανθό απαιτεί λιγότερο συνεπείς επισκέψεις στο κομμωτήριο».